Dulciuri fel de fel...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc de aprecieri fetelor
da miha...a iesit aluatul cam moale la alea dar au fost f bune la gust si nu s-au intarit dupa aceea...de-asta il vroiam dar daca tu zici ca altu-i mai bun...sti ca eu te cred pe cuvant si am sa incerc cu ala
succes tuturor gradinarilor si scolarilor
principe...da clic pe linkul de la poza si vezi reteta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Imi cer scuze ca dau asa buzna peste voi dar am o intrebare cum faceti voi ciocolata de casa in doua culori , asa ca : asta ??
Astept raspuns si va multumesc anticipat

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Miha sa zica ca e poza ei
mama iar m-a pus naiba sa ma uit

danybv, imparti in doua compozitia intr-o jumatate pui kko in cealalt nu pui si ramane alba(poti pune putin ness daca vrei) da intra acush miha si te lamureste

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

multumesc mult Monica Elizabet

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ma scuzati, zilele astea am fost prinsa tare. Am facut poze la cioco dar n-am apucat sa le descarc si sa le pun in album. Sper sa reusesc cat de repede.

Oricum, cu toata criza de timp nu am putut rezista sa nu citesc repede repede si sa savurez... pozele .
Miha m-ai ucis incet cu poza ta la Twix, sper sa pot face rost odata de laptele ala caramelizat sa-mi fac pofta. Pana atunci mi-am luat un Twix din asta de comertz.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Two years now, and he's still Mr. Perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Alina,bun si Twix-ul din comert,la vremuri de restriste!

Dany,pentru ciocolata in 2 culori,faci prima compozitie cu cacao si o intinzi pe o folie de plastic,sa nu fie foarte groasa,cam 1 cm grosime. Iese o foaie cam de 20/30 cm.
Apoi repede repejor faci a doua foaie,fara cacao sau cu ness,cu care procedezi in acelasi mod ca la prima.Pui foliile una langa alta,sa fie cat mai apropiate,si apoi rasturni alba peste neagra si rulezi.
Sau...ca sa fie mai usor...faci compozitia alba mai moale,sa o poti intinde direct peste cea de cacao,sa nu te mai complici cu folii si rasturnari.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

multumesc Monica!

Miha suntem colege de an?

eu astazi am facut 2 checuri unul cu portocale si unul cu vanilie si cacao..ca sa am ptru dejunul scolerului.

scolerul s-a purtat de minune

Nushulica,da am baiat mare,parca acum eram asa bortosica ca tine....si buna idee de clatite ptru mic dejun

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

bravo principe...ma bucur
si ref cealalta problema cu trecerea timpului si bortzosica...poti fii din nou
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

si eu pe toate "bucutaresele"ca eu ma duc la somn...daca faceti clatite la mic dejun aruncati si una la mine...ca uite asa ma culc cu gandul la ele.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Principeso,uite...special pentru tine o clatita. Cu multa ciocolata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput