Dulciuri fel de fel...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nushulica...mmm...ce pofta-mi faci de palci cu iaurt

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

nushulica...mmm...ce pofta-mi faci de palci cu iaurt

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

te-as invita la o bucatica, dar e gata si aia maine nu ma cantaresc

35+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

nushulica se vede ca-mi era pofta rau...am scris palci in loc de placi
lasa fa-ti de cap acum cat mai poti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Astazi am facut niste Fursecuri bicolore (reteta akellei o aveti jos la poza daca o vreti) ... ca sa avem ceva de rontzait la cafelutza...eu am pus migdale si zahar brun de-aia sunt asa un pic mai bronzate...miha stie ca mie imi plac bronzatii

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:

Astazi am facut niste Fursecuri bicolore (reteta akellei o aveti jos la poza daca o vreti) ... ca sa avem ceva de rontzait la cafelutza...eu am pus migdale si zahar brun de-aia sunt asa un pic mai bronzate...miha stie ca mie imi plac bronzatii

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

arata f bine si cred ca sunt si tare bune

eu o sa le fac de craciun,mi-am salvat reteta...nu de alta dar am promis ca nu mai fac nimic dulce pana nasc si pe urma cine stie daca mai apuc(cioco de sapt viitoare nu se pune ca cea de ieri nu s-a intarit asa ca am motiv)

35+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

multumesc nushulica...ce ma faci sa rad cu pana nasc nu mai fac...mai ai nitelush...dar lasa sa stea bblica in burtika cat mai mult sa se faca maaare si cuminte
apropo de prajituri/biscuitei/fursecuri pentru Crciun...miho tu mai sti cumva dupa ce reteta am facut eu Fursecurile astea? stiu ca tu mi le=ai aratat aveau niste forme speciale 3 stelute asa...si eu nu am avut forme si am facut ce-am putut dar nu mai am reteta...pliz daca o gasesti printre ale tale sa mi-o mai zici si mie
multumesc anticipat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
apropo de prajituri/biscuitei/fursecuri pentru Crciun...miho tu mai sti cumva dupa ce reteta am facut eu Fursecurile astea? stiu ca tu mi le=ai aratat aveau niste forme speciale 3 stelute asa...si eu nu am avut forme si am facut ce-am putut dar nu mai am reteta...pliz daca o gasesti printre ale tale sa mi-o mai zici si mie
multumesc anticipat

Foarte frumoase fursecurile bicolore!
Nu mai stiu exact care era reteta,imi merge greu netul in seara asta si nu pot rascoli culinarul. Dar pana la urma nu reteta,cat tehnica e importanta,poti face orice compozitie de fursecuri.Din cate imi aduc aminte aluatul la astea a iesit cam moale si era cam greu de lucrat cu el.Eu as opta pentru Alfajores,mie mi-a placut tare mult aluatul asta. De gust nu mai spun. Nu mai spun ca se apuca Nusha de facut fursecuri inainte de Craciun.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

gata ,deja ati inceput sa faceti prajituri ptru craciun?

monica arata bine bicolorele...se fac usor?daca da vreau si eu reteta
acum am baiat la gradi si pot sa ma prajituresc mai des.
maine incepem gradiiiii...am baiat mareee

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

bey voi nu mai radeti de mine, ca io-s pofticioasa si cand nu sunt dar acum??!

dar ma si chinui singura, aseara pe la 11 ce credeti ca faceam eu???ma uitam la bunatatile din linkul monicai doooamne ce-am mai salivat!!!mi-am copiat si eu cateva retete dar nu stiu cand le-oi face

principesa-ti traiasca feciorasul!deja e la gradi...acush il insori

azi o sa fac doar niste clatite cu crema de cioco si frisca fac doar vreo 10 ca sa nu fiu tentata sa mananc mai multe

35+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Nusha,tu cred ca esti in pofte cu Robert.Si el mi-a cerut/facut comanda de clatite... Acus ma apuc de treaba ca la noi nu ajung numa 10.

Principe,mult succes in noul an scolar! Si noi suntem gradinari incepand de ieri.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput