Grupa mica la gradinita

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

ieri am inceput gradi si noi.daniele deja ar fi vrut sa se puna sa scrie.am stat 2 ora cu el si l-am adus acasa.
azi l-am lasat 1 ora singur,iar de maine incepe programul normal,dar fara somn.la noi incepe programul cu somn de la 1 octombrie.
el ar sta si acum,dar gradi e deschisa pana la ora unu.

MAMA DE FEDE SI DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

A trecut si ziua de azi la gradi.Greu.Tati l-a gasit tot pe un scaunel, plangand, ca si ieri.Cand l-a vazut i-a sarit de gat si i-a zis:"Ce bine ca ai venit!" Nu a mancat nimic nici azi.Oare o sa manance intr-o buna zi?Sau platim masa la gradi degeaba?
Maine e o noua zi....Mi-e groaza sa il duc iar acolo si sa il las plangand, tipand chiar, in timp ce educatoarea trage de el sa ramana in clasa...
Chiar spunea cineva aici: ce-o fi in sufletelele lor? Cred ca se simt abandonati.Eu ma simt groaznic, simt ca fug de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris-cris

A trecut si ziua de azi la gradi.Greu.Tati l-a gasit tot pe un scaunel, plangand, ca si ieri.Cand l-a vazut i-a sarit de gat si i-a zis:"Ce bine ca ai venit!" Nu a mancat nimic nici azi.Oare o sa manance intr-o buna zi?Sau platim masa la gradi degeaba?
Maine e o noua zi....Mi-e groaza sa il duc iar acolo si sa il las plangand, tipand chiar, in timp ce educatoarea trage de el sa ramana in clasa...
Chiar spunea cineva aici: ce-o fi in sufletelele lor? Cred ca se simt abandonati.Eu ma simt groaznic, simt ca fug de el...

Of, imi pare rau. Luca azi a fost mai bine. A mancat si a dormit.

Sunt sigura ca si baietelul tau se va obisnui.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello fetele,la noi a trecut cu bine si a doua zi de gradinita,nici azi nu a plans deloc (ar fi fost si culmea!) ,a mancat si a dormit,de nu mai voia sa se trezeasca,ultima s-a dat jos din pat .
Au fost doar ceva mici "probleme tehnice": ieri pijamaua ei am gasit-o data pe un baietzel (desi era roz ) si ea avea alta,iar azi ii luase o fetita tenisii in timp ce dormea
Bafta zilele urmatoare copilasilor ce inca mai plang la gradi

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Azi la pranz Ilinca m-a trimis acasa ca ea vrea sa doarma cu copiii!

M-am resemnat si m-am carat si am luat-o la 4, cam somnoroasa( cred ca nu dormise destul!) dar neplangacioasa!

Sunt surprinsa ca s-a adaptat atat de repede, chiar nu ma asteptam!

bafta si voua in continuare, si sa dea Domnul sa se adapteze si puii vostri si voi!

Si nu va mai invinovatiti ca ii lasati acolo, ca ei simt asta si speculeaza!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ma bag si eu un pic ...

La noi, azi, a fost dezastru... plansete, urlete... batai in usa... plus ca mai erau, inca, vreo 7 copilasi care faceau la fel (cu tot cu el)... O mamica a fost sunata si chemata de acasa... ca nu se mai oprea copilita din plans ... mai ales ca se indemnau unul pe altul... hmmmhhh... hmmmhhh... Educatoarea a zis ca dureaza vreo luna pana se adapteaza cu totii ... offfffff ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Azi am fost sa-l iau pe fim'iu de la gradinita. El e grupa mare. Mai spune, mai ales dimineata ca nu-i place la gradi insa merge....asa...de gura mea.

Insa vroiam sa spun ca am stat pe hol si auzeam ce se intampla la grupa mica. Era o harmalaie de nedescris. Educatoarea tipa, ei tipau, plangeau....m-a ingrozit...Am intrebat-o pe educatoare de ce plange un pitic (care aproape ca avea spasme) si mi-a zis ca plange dupa mama lui dar mai ales ca plange fiindca nu e lasat sa faca ce vrea el

Am incercat sa-i dau o jucarioara, doar, doar ii mai trece dorul. A venit o ingrijitoare si l-a luat in brate, ii vorbea asa frumos....m-a induiosat....iar educatoarea era DE LEMN. Inteleg ca se "imunizeaza" dar nu mi se pare normal sa-l lasi sa planga pana lesina.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Autor: grodear
Subiect: A inceput gradinita!
Trimis la: 15/09/2008 10:00:17
Buna!
Au inceput gradinitele...Cum a fost prima dimineata la gradi, dupa vacanta, si cat a durat sa ii pregatiti. A mea a alergat prin casa o gramada pana am imbracat- o, nu voia sa mearga cu pantofii respectivi, cu patalonii pe care ii pregatisem si a facut multe alte figuri care sunt din ce in ce mai dese.
Macar nu a plans la gradi, pentru ca se vede ca i- a intrat in cap ca e fata mare, la grupa mijlocie...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Raspunsuri:

Autor: lorellay
Raspuns la: 15/09/2008 10:10:02
Tocmai am ajuns si eu la job..dupa ce l-am lasat la gradi...
Grupa mica..prima zi...Am plans tot drumul de la gradi pana la servici.Si acum imi vine sa plang.
S-a trezit ok de dim..s-a imbracat..a zis ca da el florile..totul a fost ok si pe drum (noi facem 15 km naveta)..pana am ajuns la gradi...
Nu s-a dezlipit de gatul lui tati...ca el nu vrea sa ramana ca nu-i place nimic.Si e asa frumos..si niste educatoare asa dragute...
L-am lasat plangand..Am mai stat pe la geamuri..suspina pe langa usa.
Am mers in masina sa fumez o tigara si sa trag o tura de plans..si cand m-am dus iar la geam nu mai erau in clasa, cred ca i-a dus la masa..
Deci nu mai stiu in ce stare era...
Stiu doar ca eu am o zi groaznica..nu se leaga nimic de mine..astept sa se faca ora 11-11 jumate sa sun sa aflu cum e...

Sorana 28+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...sunt...lo1.

Autor: adrianafedorca
Raspuns la: 15/09/2008 10:21:51
gata, l-am dus si la gradi
era foarte incantat cand a intrat pe poarta, a zis ca gradinita lui e cea mai super:)

n-a plans deloc...abia astepta sa se o vada pe doamna educatoare si pe copii ,eu in schimb...abia m-am abtinut...abia astept sa se faca ora 16 ...

noi suntem la gradinita 64, floare de colt, la grupa mica A , doamna educatoare Mirela e super draguta, e frumusica foc si pare balnda...si...parca avea si ea un pic de emotii....

totul s-a petrecut asa de repede...ca nici acum nu mi-am revenit din emotii....sper sa nu i le transmit si lui...

am baiat mare ...

am reusit sa fac vreo 5 poze ...stau si ma uit la ele si imi dau lacrimile de emotii si bucurie...nu credeam ca o sa fie asa de greu pentru mine...

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Raspuns la: 15/09/2008 10:23:55
Pt. Lorellay:

Stai linistita, nu mai plange. Este adevarat ca pentru noi parca e mai greu decat pentru ei. Ei plang 5 min, iar noi stam toata ziua ingrijorate...
Eu in prima zi de gradi, dupa ce am lasat- o pe fiica- mea acolo, am ajuns acasa si ii spuneam mamei mele: Doamne, ce mama denaturata sunt, am lasat copilul la niste straini.
Si in ziua de azi rad cand imi amintesc.

Lasa, ca o sa fie bine, ai sa vezi!

Autor: alison
Raspuns la: 15/09/2008 10:24:30
la noi,prima zi,grupa mica,bocete mari!eu inca ma tin...

alison,mami de simon

poze

Autor: ceela
Raspuns la: 15/09/2008 11:02:22
Grupa mica, prima zi. El a vrut la gradinita, am facut tot posibilul sa-l inscriem, e cel mai mic din gupa, 2,5 ani. Cand au inceput sa planga, toti, plangea si el, de ziceai ca sunt la abator inainte de taiere. Plangeau si mamici, eu am fost mai tare, le-am zis sa plecam toti parintii odata, sa nu mai prelungim momentul.

Autor: bebec07
Raspuns la: 15/09/2008 11:47:11
Prima zi de gradi si pentru noi...S-a trezit vesela, ne-a grabit dimineata ca " intarzie la copilasii ei".Eu cu inima cat un purice, cu lacrimi in ochi...ea n-are nici o treaba.
M-a sunat educatoarea la 10.30...cand am raspuns imi ajunsesera genunchii la talpi...sa-mi spuna ca daca ar avea 30 de copii ca ea ar fi fericita, ca-i cuminte, linistita si foarte vorbareata.S-au indragostit si celelalte educatoare si directoarea de ea.
Abia astept sa se faca ora 2 sa plec sa-mi iau "prescolarul".
Sper sa fie bine pana la sfarsit.Doamne ajuta!!!

Don't go the way life takes you.Take the life the way you go.
Oana si Marutza-Gargaritza(04.08.2005)

Raspuns la: 15/09/2008 12:53:22
aa..si am uitat sa spun..Codrin a fost un an la cresa..ma asteptam sa fie ok...

[Despre Codrin]

Raspuns la: 15/09/2008 12:57:06
Noi il luam la 17....am niste emotii..inca nu mi-am revenit..cu toate ca am sunat si mi-au spus sa stau linistita ca nu a mai plans deloc...
Of..mititelul de el..ce-o gandi despre noi..ca suntem parinti rai...
Azidimineatza nu se mai dezlipea de tati...numai de gatul lui...cu mine nu a vrut sa stea...ca nu se poate agatza asa de mine ca am deja burta cam mare....
Acum iar imi vine sa plang...

[Despre Codrin]

Raspuns la: 15/09/2008 13:50:29
Lorellay,
Tine- te tare. Nu mai fii asa. Important este ca o sa vada ca nu e nimic rau acolo si va merge cu placere pana la urma. Asa ca degeaba te consumi tu. Totul o sa fie bine!!!

Autor: ingridnen
Raspuns la: 15/09/2008 15:16:12
Noi santem deja in al treilea an de gradi... grupa mare.. numai ca am schimbat gradinita. Alte reguli, alti copii... era vesel dimineata, dar cand l-a luat bona la ora 13.00 nu mai era asa de entuziasmat.
Offf... voi vorbi maine cu educatoarea... se pare ca a facut numai boacane :)))
Sper sa fie bine pana la urma

Ingrid si Cristi 5 ani si 6 luni

Raspuns la: 15/09/2008 16:39:09
Fetelor..mai am juma de ora....nu mai am stare...

Sorana 30+ si Codrin 3 ani

[Despre Codrin]

Autor: carla2005
Raspuns la: 15/09/2008 23:32:00
Si noi am stat 10 minute la gradi...are un an si 10 luni, am pregatit-o sufleteste, stia ce o asteapta, dar cred ca nu a fost pregatita de asa mare agitatie! Mai incercam maine de la 10 (sa nu o mai trezesc din somn ca e maraita) si voi sta cu ea cate o ora/zi! Sper sa se adapteze! Azi imi zicea cand ca vrea la gradi cand ca nu!
Lorellay tu unde l-ai dus pe Codrin-la ce gradi? Banuiesc ca in Pitesti de faceti naveta! Bafta tuturor!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Raspuns la: 16/09/2008 08:51:23
La gradi nr 1 Dumbrava minunata, langa ITM.E super super...
Dar azi..iar a fost circ de dimineatza...Azi tare m-a enervat cu urletele.
Ieri dupamiaza a fost foarte incantat..ne-a povestit itr-una de gradi. A mancat, a dormit...a zis ca azi nu mai plange....da de unde....Bine ca i-a trecut pana am fost noi sa achitam taxa.
Sper sa nu o tina asa in fiecare dimineatza...

Sorana 30+ si Codrin 3 ani

[Despre Codrin]

Raspuns la: 16/09/2008 13:19:20
Ba sa stii ca o sa l mai tina cateva zile, asa ca pregateste te sufleteste. Dar totul o sa fie ok. Imi spunea o prietena care este educatoare ca ei in primele zile au senzatia ca sunt parasiti acolo. De asta, eu ii spuneam Ralucai ca "ne vedem dupa amiaza cand vine mami sa te ia". Si am batut moneda mult pe asta si i- a intrat in cap repede.

Succes!

Autor: bebestrumfitza
Raspuns la: 17/09/2008 00:06:27
Si la noi grupa mica, plansete, nu vrea sa stea, merg cu el in fiecare dimineata cate o ora, doua, sper sa se acomodeze;
si nuci noi nu vrem sa-l lasam sa planga cu orele dupa noi

stiu ca multi spun ' lasa copilul ca plange 5 min. si se opreste' , poate ca sunt si astfel de cazuri, dar eu cat am stat orele alea cu baiatul la gradi, am vazut si copii care timp de 2 ore plangeau si spuneau in continuu ' vreau la mama', 'chemati-o pe mama'

mi se rupea sufletul vazandu-i

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Dupa 2 zile de gradi, gata rosu in gat...in prima zi erau copii care tuseau..azi nu l-am mai dus.Nu inteleg de ce ii primeste bolnavi. Nici cu acomodarea nu stam bine, dupa prima zi nu intelegea de ce plang copiii, ieri nici n-a vrut sa ma vada si nu a vorbit deloc, peste noapte racnete "mami...unde esti?"...stau pe ganduri daca nu cumva nu e pragatit..nu stiu ce sa ma mai fac...nu zice ca nu mai vrea, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Rapsody, si eu ma intreb acelasi lucru, si are 3 ani si 7 luni ... Numai tipete noaptea, plansete prin somn, ma prinde de mana si tremura tot prin somn ... N-am dormit deloc azinoapte, ma framant in continuu. Dimineata show cumplit, nici nu vreau sa-mi amintesc. Azi nu l-am mai dus.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput