Grupa mica la gradinita
Raspunsuri - Pagina 5
ellinia spune:
Si la noi e azi a doua zi de gradinita, cu tipete si plansete, am o inima ... ca l-am lasat acolo plangand, ieri nici nu vroia sa vorbeasca cu mine, se uita in gol de m-a si speriat ...Sa vad cum il gasesc azi. Uf, de-ar trece mai repede primele saptamani!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ellej spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellinia Si la noi e azi a doua zi de gradinita, cu tipete si plansete, am o inima ... ca l-am lasat acolo plangand, ieri nici nu vroia sa vorbeasca cu mine, se uita in gol de m-a si speriat ...Sa vad cum il gasesc azi. Uf, de-ar trece mai repede primele saptamani! Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp http://community.webshots.com/user/ellinia_c |
Tata l-a gasit pe o banca langa un alt copilas si racnind amandoi din toti bojocii. Al meu parca racnea mai cu spor.
I-am luat o jucarie aseara, i-am explicat ca gradi e serviciul lui, asa cum mama si tata il au pe al lor, ca se va juca cu copii si jucarii frumoase etc.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
cris-cris spune:
Fetelor, ce ne facem cu piticii? Astazi e a doua zi de gradi si la noi.A plans mult ieri Stefanut, l-am lasat doar pana la 13.30.Si azi de dimineata a plans, se tinea de gatul lui tati sa nu plecam.Am si acum un gol in stomac, mi se rupe sufletul cand ma gandesc la el.
A fost tati acum vreo jumatate de ora si s-a uitat pe furis la usa lor si a zis ca era singurel, scria la tablita, dar nu mai plangea.
Doar ca s-a luat directoarea de tati ca n-are ce sa caute acolo, etc.Cam aiurea,nu?
Poate vreau sa vad ce-mi face copilul, e chiar puscarie???
Oricum, sunt super intoarsa, cu gandul la baiat....
tuchita spune:
salut!
La noi a fost bine ieri, am luat-o la pranz, ca i-as mai da un pic de timp pana sa o las sa doarma la gradi!
Azi n-a vrut sa se trezeasca, dar pana la urma am reusit sa plecam din casa, iar cand am ajuns acolo a fost ok! sunt curioasa cum o gasesc azi la pranz! ( ma rog la DD sa fie bine!)
educatoarea mi-a zis ca intr-o saptamana se obisnuiesc toti, asa ca va incurajez si eu pe voi! Pana la urma o sa fie bine pentru toata lumea, mai nasol o sa fie cand or incepe sa se imbolnaveasca!
a, si noi tot la gradi de stat suntem! Cel mai mare inconvenient mi se pare ala ca sunt prea multi in grupa!( erau 28 pe lista!)
Ieri cica s-a cerut la pipi, am intrebat-o daca a fost singura si mi-a zis ca a fost cu o doamna, dar ca s-a sters singura!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Alexia27 spune:
La noi azi a fost a doua zi. Fata are 2 ani si 2 luni si o las doar pana la 13,30. Ieri a fost super bine, toata lumea a laudat-o. Azi, dau eu sa o trezesc sa mergem la gradi si ea incepe sa urle: da nu melgem la gladinita, vlei cacao!!!
S-a clarificat neintelegerea...
A mers foarte calma si bine dispusa, cand sa o schimb de pantofi, incepe un baietel(mai mare era) sa urle, efectiv sa urle ca el nu vrea sa stea acolo ca sa vina tati.Chiar era de neconsolat baiatul. In cateva sedcunde, incepe si o fetita. Si numa ce o vad si eu pe mandra mea ca imi sare in brate si se agata de mine ca o liana ca "nu vlei sa pleaca mami"
.
Asa ca de multe ori, se mai si iau unii dupa altii, e destul sa inceapa unul, ca restul vine de la sine.
Curaj, ca se obisnuiesc ei!
Eileen Nicole
cris-cris spune:
Aaa, inca ceva ce m-a cam speriat si nelinistit ieri.Doua fetite au vomitat de atata plans( de dimineata, ca am stat cam o ora cu ei in clasa).Iar educatoarea(care e destul de in varsta) era cam depasita de situatie (36 in grupa, aprox. 30 veniti ieri, majoritatea plangeau-de, e grupa mica).Si s-a mai si enervat pe o fetita de fata cu mine( plangea saracuta si se tot tinea de fusta ei si educatoarea a tipat la ea sa nu mai puna mana pe bluza ei alba ca o murdareste.Asta chiar m-a scos din sarite.
Oricum, parerea mea e ca la o grupa de 36 de pitici de apro.3 ani ar trebui musai 2 educatoare in acelasi timp,macar la inceput, pt.ca una singura se ia cu mainile de cap.....si nici nu poate sa aiba grija de ei cum trebuie...
rapsody spune:
Si eu sunt intoarsa...prima zi nu a plans si nu intelegea de ce plang copiii...peste noapte s-a trezit urland "mama", azi l-am lasat plangand la masa.....educatoarea mi-a zis sa plec mai repede....oare cat mai dureaza? si are 4 ani...
ellej spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris-cris Aaa, inca ceva ce m-a cam speriat si nelinistit ieri.Doua fetite au vomitat de atata plans( de dimineata, ca am stat cam o ora cu ei in clasa).Iar educatoarea(care e destul de in varsta) era cam depasita de situatie (36 in grupa, aprox. 30 veniti ieri, majoritatea plangeau-de, e grupa mica).Si s-a mai si enervat pe o fetita de fata cu mine( plangea saracuta si se tot tinea de fusta ei si educatoarea a tipat la ea sa nu mai puna mana pe bluza ei alba ca o murdareste.Asta chiar m-a scos din sarite. Oricum, parerea mea e ca la o grupa de 36 de pitici de apro.3 ani ar trebui musai 2 educatoare in acelasi timp,macar la inceput, pt.ca una singura se ia cu mainile de cap.....si nici nu poate sa aiba grija de ei cum trebuie... |
Sunt de acord, e tare greu sa ai ca 30 de copii mici, de 3 ani, pe care sa-i strunesti singura. La noi e o educatoare dimineata si alta dupa amiaza, plus ingrijitoarele (care nu stiu exact cate sunt, daca sunt la fiecare grupa sau pe toata gradinita). Dar asa e la gradi de stat, n-ai ce face.
Doamne, mie imi vine sa fug, cand vad cum urla toti si trag de usi si de educatoare. Trebuie musai sa ai vocatie si nervi de otel pentru profesiunea asta.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ellinia spune:
N-am mai rezistat si i-am spus d-nei care a stat cu el in ultimii doi ani sa mearga sa-l ia. Peste vreo jumate de ora astept sa ma sune. Si ma gandesc vreo doua zile sa-l las pana la 12, de fapt sa stea sa manance acolo (ca el cam face mofturi la mancare, dar acolo a mancat tot, spre marea noastra surprindere). Asa ca il las acolo cat sa manance si apoi il iau acaas, vreo doua zile, apoi mai incerc, sa-l scot din starea asta. Am in cap numai privirea lui de ieri dupa-amiaza,. parea pierdut, tras la fata, cu cearcane
!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ceela spune:
Si la noi a fost a doua zi de gradi, 2,5 ani, la stat. Initial ni s-a spus ca-l primesc fara somn, ca e mic, ca nu sunt destule paturi.Azi cand a ajuns mama sa-l ia era si el langa un patut, da nu avea pijama, si i-a spus educatoarea mamei sa-i duca maine pijama, ca el nu a plans, a mancat, si vrea si el sa doarma cu copiii. Asa ca maine il lasam si la somn. Traian are cu cine sa stea acasa, ca sunt ai mei pensionari tineri, si se ocupa frumos de el, dar de juma de an ne-a innebunit ca vrea la gradinita, ii place sa vada poze cu gradinitele de pe net, ii plac copiii, asa ca i-am dat ce si-a dorit. Sa vedem daca va continua asa de bine cum a inceput.