Grupa mica la gradinita

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinush

neatza ...
si noi am inceput de azi gradinita ... nesperat de bine: am ajuns, l-am schimbat pe David, si a intrat in sala direct la jucarii ... nici nu s-a mai uitat dupa noi, oricum nu ne-ar fi vazut la ce nebunie era acolo ...
sper sa o tina tot asa, desi eu ma astept sa inceapa sa planga cand va realiza ca noi chiar am plecat.
dar ce era acolo de copii si parinti .. daca nici nu am apucat sa vorbesc cu educatoarea ... i-am pus si eu schimburi in saculet, dar saculetul e intr-un dulapior, doar eu stiu care, dar presupun ca daca se intampla vreun accident o sa ma sune sa ma intrebe daca i-am dus schimburi, nu?
as suna si eu, dar nu am dect nr de tel fix al gradinitei, unde raspunde de obicei o ingrijitoare ... pe bune ca habar nu am ce sa fac ... pana la 4 cand merg s ail iau o sa mi se para o vesnicie!

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Ai descris exact atmosfera de la gradinita "noastra", chiar si faza cu dulapiorul (n-o fi aceeasi? Luca e la 228, sectorul 4).

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu m-am intors deja ,totul e in regula,erau cu totii in sala de sport la "festivitate" - muzica si cateva tipe costumate in iepurasi,clowni etc. Diana n-a plans deloc,dar s-a bucurat cand ne-a vazut (a venit si maica-mea).S-au repatriat in salitza si educatoarea ne-a inchis practic usa in nas A plans iar dupa maica-sa doar un baietel care plansese si dimineata ,dar dupa 2 minute ce n-a mai vazut-o pe maica-sa s-a oprit si el.A fost mami pana inauntru si a zis ca nu mai plange nimeni,iar Diana nici n-o observase,era ocupata cu jucariile.Pe drum de la sala de sport pana la salitza lor am vazut ca s-a mai smiorcait un pic si o fetitza,dar i-a trecut repede.
La ei sunt 25 in grupa,dar acum nu erau veniti mai mult de 15 ,mai sunt inca unii plecati cu parintii in concedii ...
Am pus si niste poze,eu zic ca arata ok pentru o gradinita de stat,in plus e la doar 2 minute de bloc ...
http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-09-15/07:13:26
Culmea ca doar 2-3 au mai fost inainte la cresa,restul sunt veniti in premiera si totusi n-au prea plans ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Apropo de dulapior,Diana mea deja i-a aratat singura lui buni unde e dulapul ei Al treilea de la usa,colorat in galben,vad ca a retinut fata.Le-au scris si numele si pe dulap in interior (sunt cate 3 pe un dulapior) si le-au pus la fiecare in piept ecusoane cu numele si grupa,in caz ca se ratacesc E mare gradinita,au si cresa.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Citat:
citat din mesajul lui irinush

neatza ...
si noi am inceput de azi gradinita ... nesperat de bine: am ajuns, l-am schimbat pe David, si a intrat in sala direct la jucarii ... nici nu s-a mai uitat dupa noi, oricum nu ne-ar fi vazut la ce nebunie era acolo ...
sper sa o tina tot asa, desi eu ma astept sa inceapa sa planga cand va realiza ca noi chiar am plecat.
dar ce era acolo de copii si parinti .. daca nici nu am apucat sa vorbesc cu educatoarea ... i-am pus si eu schimburi in saculet, dar saculetul e intr-un dulapior, doar eu stiu care, dar presupun ca daca se intampla vreun accident o sa ma sune sa ma intrebe daca i-am dus schimburi, nu?
as suna si eu, dar nu am dect nr de tel fix al gradinitei, unde raspunde de obicei o ingrijitoare ... pe bune ca habar nu am ce sa fac ... pana la 4 cand merg s ail iau o sa mi se para o vesnicie!

Ai descris exact atmosfera de la gradinita "noastra", chiar si faza cu dulapiorul (n-o fi aceeasi? Luca e la 228, sectorul 4).

nu, noi suntem la 268, sectorul 5, in spatele fostei poste Puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Oh, Monica, sunt impresionata de ce povestesti: clovni si iepurasi, si cu manifestare de deschidere, ecusoane... probabil cine e acolo e un foarte bun organizator. Si gradi arata super din poze, bravo!

Si noi am mers la gradi prima zi. Dar pana vineri a mers la cresa. I-a fost frica ca nu cunoaste pe nimeni si cica o sa o bata copiii, dar parca a intrat cu bine in grupa... astept impresiile ei diseara.

Mergi la inceput

LILIA sper sa ai vesti bune! Si pe mine m-a impresionat placut mai ales faza cu ecusoanele,desi a mea stie sa zica cum o cheama ,inclusiv numele de familie.Dar totusi e o idee foarte buna. Cat despre clowni si iepurasi,s-au echipat asa cateva din educatoarele tinere,se pare ca totul a fost organizat cu surse proprii.Si ma mai bucur ca nu-s decat 25 in grupa,am vazut ca in Bucuresti sunt si in jur de 35 intr-o grupa la stat Si aici au avut foarte multe cereri,dar asa au hotarat ele,sa nu accepte decat maxim 25,chiar si asa sunt destul de multi.

Mergi la inceput

Gata ,a trecut cu bine prima zi de gradinita:a mancat, a dormit, s-a jucat si n-a plans deloc

Mergi la inceput

Luca a plans mai toata ziua, din cate am inteles. Uf, maine o sa fie cam dificil, dar vreau sa se duca, macar o saptamana, sa vedem cum merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

ellej, imi pare rau ca a plins Luca.Sper ca se va obisnui, sa stii ca e ff traumatizant ptr ei sa vada ca pleci si ii lasi acolo...
Felicitari celorlalte mamici ptr copii care au rezistat cu succes la gradinita.
Ma laud si eu cu prima zi de gradi a Mariei.A fost curajoasa si desteapta. Doar ca s-a trezit plingand.Ea mi-a spus ca a visat urat, eu cred ca s eacumulase plinsetul de dimineata, doar plingeau copiii pe rupte. Speram sa fie bine, acum e deja acolo.Vom vedea ce imi povesteste cind vine...
tuturor gradinarilor.

Mergi la inceput

Da, e traumatizant sa ramai singur si sa vezi in plus ca alti copii plang.

Azi a fost mai bine, a pus botic si a scapat vreo 2 lacrimi, dar doar un pic si fara plans in hohote. Mi l-a reclamat in schimb educatoarea ca a muscat un copil ieri, trebui sa-l mai "prelucrez" azi. Sper ca a fost doar un incident izolat.

Mi s-a parut curata gradinita, am vazut si wc-urile copiilor (unul mic si doua mari), erau curate, dimineata ingrijitoarele le duceau ceva in cani (lapte sau ceai, nu stiu). Patuturile sunt rabatabile si sunt tot in sala unde se joaca si unde sunt si bancutele. Mi se pare ok per total; ramane de vazut daca impreisa buna se confirma.

Exista paznici si la intrare in fiecare dimineata e o asistenta care ii controleaza in gat, sa vada daca sunt sanatosi.

S-aveti o zi buna la gradi!

Mergi la inceput