Grupa mica la gradinita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si noi mergem maine in ziua a-3-a de gradi. A mai fost la socializare 3 zile - doar pan' la pranz - si a fost atat de laudata de am plesnit de mandrie.
Nu a dormit deloc la pranz ieri si azi, insa a stat cuminte ora aia si ceva in patut si citat directoare " a belit ochii in tavan". A mancat ca un lup hamesit (ea care ajunsese spre anorexie) si s-a purtat exemplar. Singurul copil de grupa mica sau medie care se imbraca, spala, incalta, mananca singura. Scumpa mamei e independenta, le zice: "numai io!!!".
Eu luni dimineata am iesit asa emotionata si cu lacrimi in ochi de nu vedeam masina proprie de suvoaie.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

voi cand luati avizul de la med. de familie? e valabil doar 48 de ore? si trebuie sa ma duc cu copilul ? copro si parazitologicul imi ies sambata, tr sa ma duc cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Teoretic e valabil 24 ore. Acum, daca duci copilul luni, poate avea si data de vineri. In practica poti sa-l iei si mai devreme, doar sa-ti treaca data "care trebuie" pe el. Eu l-am luat cu 2 saptamani inainte si fara data.

La noi n-au cerut decat avizul si foaia cu vaccinarile. Fara copro, exudat, IDR...sau alte analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Eu am aplicat o metoda mai dura in sensul ca l-am dus acolo l-am pupat si l-am trimis la educatoare.Am sunat pe la 12 sa vad ce si cum.La fel si in urmatoarele zile fara prea multe povesti si l-am lasat la nani.In max o sapt era gata adaptat.Atata stia ca vine mami la 3 sa mergem acaasa .Altfel am vazut ca era jale pe la gradi cu pupaturi,urlete ..aropa si acu in grupa pregatitoare o fetita inca plange cand pleaca mama ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui rapsody

voi cand luati avizul de la med. de familie? e valabil doar 48 de ore? si trebuie sa ma duc cu copilul ? copro si parazitologicul imi ies sambata, tr sa ma duc cu ele?

rapsody,noi luam avizul vineri ,am intrebat la gradi si e valavil pe luni 15.o9, medicul de familie a zis ca trebuie dus si copilul,copro am facut azi si e gata abia pe luni rezultatul.
apropo de copro si faringian la unele gradinite nu se cere oare de ce?ma bucur ca aici se cer,parca stau mai linistita stiind ca sunt sanatosi copii,oricum imi fac probleme cu igiena de la baie(merg copilasii si se asaja unul dupa celalalt).

Riplay,bravos pt fetita cuminte ,eu luni in prima si de gradi a Soranei ziceam ca-mi iau liber dar din pacate nu pot asa ca nici eu nu cred ca voi vedea drumul pana la servici de lacrimi.

Tomalavinia,si eu sper sa nu planga fetele noastre.

Iam cumparat ceva papucei cu bareta pt gradi,ii tine in cutie si spune ca sunt pt gradi nu vrea sa-i ia in picioare
si-a scos jumate hainitele din dulapiorul ei si zicea ca-si pregateste hainele pt gradi "le calci mami..."

astept cu nerabdare sa vedem cum va fi...

fetelor care ati inceput gradi deja...cum sunt copilasii sau adaptat,sunt incantati???

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Speram sa nu plinga, sau cel putin sa se adapteze repede.Luni io va duce sotul meu la gradi, asa nu ma va vedea ca .
Eu cred ca mi-e mai greu mie decit ei......parca ieri am adus-o de la maternitate......si uite ..ca merge la gradinita cu pitici(cum zice Maria).
Multa sanatate si sa se adapteze puiutii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

fetelor, am dus-o pe Ilinca, n-a plans cand am plecat, oi vedea la pranz cum o gasesc!

Dimineata n-a vrut sa se trezeasca, apoi a zis ca e prea vant, sa ne intoarcem, dar cand am ajuns pe strada cu gradinita si a recunoscut-o a inceput sa sara in sus de bucurie!

Sper sa fie bine, sa vrea sa mai mearga si maine!

Si voua va doresc la fel!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu am dus-o azi in premiera la grupa mica,la gradinita de stat cu program prelungit.N-a plans deloc,am pupat-o si i-am zis ca plec si gata,n-a schitat nici un gest ... a ramas la masutza de unde privea copiii.Pe la 10,30 e festivitatea de deschidere asa ca o sa bag o tura pana acolo sa vad care e treaba.
Ea voia demult la gradinita,am mai fost cu ea de vreo doua ori in curte sa vada copiii si odata sa ii arat sala.In plus i-am povestit ce va face pe-acolo si a urmarit flmulete cu gradinite si serbari pe youtube,de care era incantata.Sper sa fie ok,vad eu mai incolo ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Am inceput si noi gradinita azi, de stat, cu program prelungit. Sunt 34 de copii in grupa si cand am ajuns, 30 zbierau. Desi initial nu dadea semne ca ar plange, la un moment dat a inceput si Luca sa urle si sa se zbata.

L-am lasat plangand :(, sper sa fie mai bine maine.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

neatza ...
si noi am inceput de azi gradinita ... nesperat de bine: am ajuns, l-am schimbat pe David, si a intrat in sala direct la jucarii ... nici nu s-a mai uitat dupa noi, oricum nu ne-ar fi vazut la ce nebunie era acolo ...
sper sa o tina tot asa, desi eu ma astept sa inceapa sa planga cand va realiza ca noi chiar am plecat.
dar ce era acolo de copii si parinti .. daca nici nu am apucat sa vorbesc cu educatoarea ... i-am pus si eu schimburi in saculet, dar saculetul e intr-un dulapior, doar eu stiu care, dar presupun ca daca se intampla vreun accident o sa ma sune sa ma intrebe daca i-am dus schimburi, nu?
as suna si eu, dar nu am dect nr de tel fix al gradinitei, unde raspunde de obicei o ingrijitoare ... pe bune ca habar nu am ce sa fac ... pana la 4 cand merg s ail iau o sa mi se para o vesnicie!

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput