Grupa mica la gradinita

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Doamna educatoare a spus ca face un caiet cu perlele copiilor. Traian a spus :"Mananc tot sa ma fac mare sa distrug gradinita." Si lui ii place la gradinita, se duce bucuros dimineata, povesteste tot ce face acolo. El are 2 ani si 7 luni. Expresia cu "Distrug pamantul" o stie de la desene. Dar totusi, sa ma trezesc in profilul lui psihologic cu asa expresie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CEELA ha ha ce mai figura e Traian!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Hai ca ma bag si eu la voi daca ma primiti, ma primiti?
Fiica mea e tot in gr. mica are 3 ani si 4 luni ii place la gradi, e la gradi de stat, program prelungit dar e scoasa de bona dupa ce mananca masa de pranz.

Vroiam sa va intreb daca stiti cumva ceva cantece care suna ceva de genu

Mainile sus , mainile jos.... mai mult nu am scos de la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mercedes io habar nu am,dar si eu am auzit-o pe-a mea si cu ceva texte de genul asta

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Revenim si noi! Am schimbat gradinita, iar acum Alex merge cu drag, dimineata vrea sa fie prima! Imi spune ca d-na educatoare o iubeste, ca le spune la masa :"pofta buna dragii mei", imi canta un cantec cu o vulpe care a mancat un peste si s-a saturat...habar nu am ce cantec e, dar da din maini si se agita toata cand isi aduce aminte de el! Topaie -cred ca danseaza acolo, si imi arata ca educatoarea spune bravo! Ieri a si mancat un pic singurica, in prima zi nu a mancat deloc! Nici de dormit nu reusesc sa o adoarma asa ca pe la 14, 14.30 ne suna sa o luam ca vorbeste mult si tare si trezeste copii!O gasesc vesela, acasa e vesela, doarme noaptea bustean (ma asteptam sa fie socata sa ma strige avand in vedere ca a fost pentru prima data cand a stat cu altcineva in afara de mine si intr-un loc strain). Pana acum sunt semne bune, s avedem daca nu o apuca nabadaile mai tarziu!

Alex are 1an si aproape 11 luni, merge la gradi particulara program prelungit!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte, in prima zi le-a zis alora ca nu mananca fiindca are mancare si acasa! iar acasa imi cerea mancarea d ela gradi !

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de_Alex spune:

Si noi suntem la grupa mica.

L-am inscris la o gradi particulara, am dat un avans de 200 lei, dar nu mai mergem acolo pt ca ne-au promis ca or sa aiba si transport din toamna si ca imediat ce gasesc ne suna. Iata-ca de la jumatatea lui august pana acum nu ne-a mai sunat....asa ca langa noi la 5 minute distanta s-a deschis alta gradi particulara (zona d-na Ghica)...si azi e a 3-a zi.
Prima zi incantat nevoie mare, copii dragalasi, masinute mari, jucarii frumoase. A 2-a zi...cand am ajuns acolo...imi zicea "mami hai"..adica sa ma descalt..si sa intru si eu cu el acolo la copii si la jucarii...iar azi, a 3-a zii fiind....s-a hotarat el sa nu-mi mai dea deloc drumul la manuta, sa nu ma lase sa-l dezbrac, sa nu-i dau ghetutele jos, si nici caciulita caci stia ca va urma plecarea mea.
Am apucat sa-i dau eu jos geaca si-am plecat...El a inceput sa planga si sa strige "mami-mami-mami". Offff. mi se rupe sufletul cand il vad plangand...cand se va acomoda??!, oare o sa planaga tot timpul dimineata...?. El are 2 ani si o luna si-l las pana la ora 13.00...Ma gandesc ca in 2, 3 saptamani se va acomoda. Daca dupa perioada aia tot plange eu zic sa nu-l mai duc.
Voi ce parere aveti??. Sunt eu prea miloasa, sau asa e normal sa se intample..la voi cat a durat acomodarea??
Rog sa-mi povestiti si mie...macar sa vad ca nu suntem singurii plangaciosi.

Va pup...va mai scriu maine...sa vedem a 4-a zi..cum decurge!

Mergi la inceput

mami_de_Alex cum gasesti puiul cand mergi sa-l iei- plangand, vesel,mananca acolo, cum este in timpul zilei, noaptea este speriat? Adica urmareste cateva semne!-ce sa zic suntem in aceasi oala!

Si Alex azi a plans si s-a agatat de mine sa nu plec (asta fiindca ieri a ramas la program lung si cand s-a trezit s-a speriat ca nu mai stia unde e)! Am vrut sa o las mai mult la program scurt dar directoarea a zis ca daca oricum peste o luna o las la program lung ii fac mai mult rau obisnuind-o sa vin sa o iau la pranz ca cica va sta si ma va astepta sa o iau de la pranz! Acum sa vedem astazi cum o gasesc!

Ce sa mai zic ca-mi luasem sotul om de baza si cum a auzit-o plangand cica:"de maine nu o mai ducem"-daca ar sti el cum facea cand mergeam la cealalta gradinita...

Sper sa se acomodeze intr-o luna!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

va astept sa continuam discutiile aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127781

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Buna seara,mamici de pitici,
Ne alaturam si noi voua...desi va citesc de la prima pagina .
Avem si noi o piticuta de 2 ani si 9 luni ,Dariuca,care de luni a mers la gradi cu program prelungit.
Reactia ei ..excelenta,desi a fost prima ei iesire departe de mami,tati sau buni.Noi nu papam la gradi..le=a zis Doamnelor care insistau sa pape:nu pap aici,mincalea asta e bea...Asa ca la 12 o iau.
Faza rea e ca de ieri avem mucisori.Fara febra,ce-i drept.Asa ca facem pauza pina luni.Am si eu citeva intrebari dar revin ca cum e momentul baitei de seara si lapticul.
la toate mamicile si toti harnicutii piticuti care merg la gradi.
Maminuta, mami de Daria

Mergi la inceput