Grupa mica la gradinita

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Apanda spune:

E no lua ca si cum gata trebuie sa facem acasa teme. Nu joi cand am foSt dupa ea toti copii trebuiau sa deseneze o umbreluta si ea nu a mai apucat pt ca am venit eu sa o duc acasa si ea vroia si ea sa deseneze dar acasa asa ca vorba vine ca avem teme. Oricum, avem inca febra si nu scade. sanatate si rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Luca a reusit sa invete un cantecel dupa cele 8 zile de gradi. Ceva cu degetele :)

Eu am primit deja o reclamatie ca a muscat un copil. Asta a fost in prima zi, de atunci a fost ok, sper ca a fost doar trauma primei zile de gradi din viata lui si nu se va mai repeta.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si a mea a invatat ceva cantecel cu degetelele Dar si altele,doar ca numai pe franturi "canta" pe-acasa ,nu zice niciunul intreg.Macar de as stii eu versurile,dar oricum n-am voce asa ca noroc cu educatoarele.

Sanatate bolnaviorilor!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu daca prind un rand sau doua dintr-o poezie, imediat dau search pe google si gasesc poezia. Asa o putem invata acasa impreuna.
Aia cu degetelele este probabil asta:
DEGETELE (autor anonim)
"Degetul cel mare
Pleaca la plimbare
Aratatorul
Duce bastonul
Mijlociul
Duce pardesiul
Inelarul
Duce geamantanul
Numai degetul cel mic
Nu face nimic
Pentru ca el e pitic
Si se joaca in nisip
(sau, face baie in ibric)"

Mergi la inceput

Eu l-am gasit pe asta,dar oricum nu stiu melodia ...

Degetelele

Ne jucam, ne jucam
Cu degetul mare noi ne jucam
Cand degetul mare a obosit,
Aratatorul a si sosit

Ne jucam, ne jucam
Cu aratatorul noi ne jucam
Cand aratatorul a obosit
Mijlociul a si sosit

Ne jucam, ne jucam
Cu mijlociul noi ne jucam
Cand mijlociul a obosit
Inelarul a si sosit

Ne jucam, ne jucam
Cu inelarul noi ne jucam
Cand inelarul a obosit
Mititelul a si sosit

Ne jucam, ne jucam
Cu mititelul noi ne jucam
Cand mititelul a obosit
Palmele au si sosit

Ne jucam, ne jucam
Cu palmele noi ne jucam
Cand palmele au obosit
Pumnisorii au si sosit

Ne jucam, ne jucam
Cu pumnisorii noi ne jucam
Cand pumnisorii au obosit
Picioarele au si sosit

Ne jucam, ne jucam
Cu picioarele noi ne jucam
Cand picioarele au obosit
Ochisorii au adormit.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

sunt suparata iarrr...Sorana dupa ce a bolit acasa toata saptamana, imi repeta intruna de ieri ca ia Nu mai merge la gradi!!!!!azi tb sa duc munca de lamurire cu ia??

ati mai patit asa sa refuze sa mearga la gradi dupa ce au lipsit cateva zile??

Mami-alexia,urmareste si vezi daca nu a fost doar o intamplare trecatoare,vb cu educatoarea ,iar daca aceasta nu colaboreaza, coopereaza cu tine atunci eu zic sa mergi sa-i spui directoarei .
noua asa ne-a zis directoarea la prima sedinta ca daca avem o problema ii spumnem educatoarei iar daca aceasta nu ne rezolva atunci sa o cautam pe ia.

apanda-sanatate multa!

monica70,din descrierile tale despre acel copilas sunt sigura ca are o problema ...pacat insa ca mama lui nu e constienta de asta .musai tb facut ceva in privinta lui ,alfel riscati sa se rasfranga asupra altor copilasi comportamentul lui negativ.

ellej,am auzit si eu de copilasi care musca pe la gradi(chiat vineri o prietena mergea la educatoare prt ca ia gasit fetei la baita dinti in forma de semicerc pe spate,inflamat si rosu),a mea a muscat o singura data in parc o fetita pt ca a inpins-o ..dar o singura data,iam explicat ca nu e bine sa muste,ca nu e frumos,ca doare(iam aratat)si de atunci nu am mai avut pb cu ia.

Foarte frumoase cantecelele.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Alexandra a mers trei zile la gradi, dupa 2 saptamani de stat acasa. Speram sa mergem si saptamana aceasta, fara evenimente.
Au fost cate 5 prezenti in fiecae zi.
Doamna a pus pe un panou mai multe frunze colorate din carton si ne-a zis sa ducem cate o poza de-a copiilor sa o lipeasca in acea frunza, dar a mea copila nu vrea sa ducem poza sa o taie doamna. Si asa avem scandal ca lasam pijamalele la gradi dar sa mai vada si poza decupata....Sper sa o conving. Au mai facut bile din plastilina si hartie creponata.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Stiu ca Luca e genul care daca nu-i convine ceva tipa sau arunca lucruri; dar cu muscatul e deja altceva. Sper sa se fi potolit.

Ala e cantecelul, cu degetul mare care pleaca la plimbare :) reusisem si eu sa-l recompun din ce canta el. Nici al meu nu e prea dornic sa se intoarca la gradi, sa vedem maine.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso
ati mai patit asa sa refuze sa mearga la gradi dupa ce au lipsit cateva zile??

Hehe, de fiecare data!!! Imediat cum prind o mica vacanta, fie ca e pe motiv de boala sau nu.. imediat incep si maraielile..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui soanso
monica70,din descrierile tale despre acel copilas sunt sigura ca are o problema ...pacat insa ca mama lui nu e constienta de asta .musai tb facut ceva in privinta lui ,alfel riscati sa se rasfranga asupra altor copilasi comportamentul lui negativ.

Ai dreptate ,dar ce putem face? Educatoarea a zis ca va cere examinarea lui psihologica.Daca se va ajunge la concluzia ca are ADHD sau mai stiu eu ce si ca nu se poate lucra cu el ,ba mai grav ca e periculos pentru restul copiiilor,ce se poate face? Il vor da afara de la gradinita,chiar fiind gradinita de stat?? Mie imi pare rau de el,dar nici nu-mi pica bine sa-l stiu in preajma fetitei mele,ca oricand ma pot trezi ca vine acasa cu capul spart din cauza lui

Mergi la inceput