Grupa mica la gradinita
Raspunsuri - Pagina 18
Laura25 spune:
Gabi ai mei merg la gr. 2, la gara, in spate la impozite si taxe. Ingrijitoarea mi-a spus ca a dus-o la baie cand mergeau alti copii, intotdeauna dupa masa, inainte si dupa somn.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gabitina spune:
[quote]citat din mesajul lui Laura25
Gabi Ingrijitoarea mi-a spus ca a dus-o la baie cand mergeau alti copii, intotdeauna dupa masa, inainte si dupa somn.
pai daca e chiar asa n-ar trebui sa fie nici o problema, nu? undeva sigur e o neintelegere. la sedinta cand am spus de ioana ca face pipi pe ea, educatoarea mi-a zis "cum asa? ioana merge singura la baie." la care eu am zis" ioana inca nu stie sa-si dea jos pantalonii". probabil ca se cere la baie pt ca vrea sa se mai joace cu apa, in nici intr-un caz ca sa faca pipi. eu de aceea le-am rugat sa o puna ele pe wc ca sa fie sigure ca a facut.
Laura, am vazut pozele cu puiutzii tai, felicitari ai niste copii minunati, sa-ti traiasca.
Laura25 spune:
Gabi multumesc! Am vrut sa-ti trimit mesaj privat, ca sa nu fiu off-topic. Dar cum inca nu poti primi mesaje private, am sa-mi cer scuze de la celelalte fete ca vorbesc 'pe langa' si te invit sa intri si pe la subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126356
Poate o sa-ti placa si o sa vrei sa cunosti si celelalte fete din Piatra care mai sunt pe forum.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
soanso spune:
aa trecut saptamana si fata mea e tot bolnava,ieri am dus-o la urgenta...a vomat ,tuseste,ii curge nasul..offff
se pare ca la noi e cel mai ieftin...e 50 lei/semestru -cheltuielile cu caiete speciale 3,creioane,plastelina,si altele,fondul gradinitei e obtional cica se vor cumpara din banii stransi jucarii noi.
gabitina,si a mea a facut pisu pe ia la gradi...in conditiile in care noi nu mai avem pampers si facem la olita,wc din iarna ,m-am enervat si am mers sa intreb ce s-a intamplat si mi-a raspuns educatoarea ca intradevar s-a cerut dar era ocupat si a facut pe ia
,am intrebat-o pe fetita de ce a facut pisu pe ia si mi-a raspuns ca "tanti" care ne duce la baie lipsea!nu stiu ce sa cred ..ar fi posibil sa se scape ,sau sa se ia cu joaca sa fie prea concentrata si sa uite,sa nu o duca nimeni si atunci neavand ce face ,macar bine ca s-a intamplat doar o singura data.
de luni reluam activitatea la gradi,sper sa se insanatoseasca pana atunci ca deja e a doua oara bolnava in doua saptamani ,plus ca am dat o groaza de bani pe medicamente.
sunt de parere ca tb dusi copii la gradi chiar daca au bunici care sa-i ingrijasca ,dar acum parca imi pare rau ca nu am mai asteptat un pic macar sa implineasca 3 anisori!
oprietena ...si la noi desenele sunt la mare cautare in perioada asta..cred ca sa uitat la Alba ca za[ada de 30 ori sapt asta!
apanda,ce nesimtita e educatoarea voastra...vai ce m-am enervat cum mai sa-ti zica asa ceva???pai de ce e pusa acolo nu sa-i educe???am prietene care mi-au zis ca dupa doua sapt de gradi copilul a evoluat surprinzator,si face lucruri pe care ia sa chinuit sa-l invete ...cine stie cum sa comportat educatoarea cu ia de e asa speriata...
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
anya spune:
Ma inscriu in clubul parintilor care vad desene...pana la 10 seara. La noi asta e ora de mers la baie (eu ajung deseori de la servici pe la 9.30 si fara mine nu vor sa faca baie). Am 2 baieti (grupa mare si grupa mica) asa ca vad desene de cativa ani buni. Sotul meu mai scapa, se refugiaza la calculator iar eu, cand nu sunt la servici alternez o zi Tom si Jerry, o zi Kung Fu Panda (astea sunt preferatele lor, acum).
Calin, cel mic, a mers 2 saptamani la gradi, de la 1 sept, dupa care a facut o pauza de plimbareala (am fost cu totii in concediu) iar azi a reinceput gradinita. In primele zile a fost ok, dar acum a inceput sa maraie/planga ca nu vrea, el vrea cu buni acasa...Il las la program lung, ca si pe fratele lui.
Azi am fost uimita sa vad cat de multi copii erau prezenti la el in grupa. Ma steptam sa fie mai putini dupa 1 luna: o raceala, o viroza.
Fiind baiat, cu pishu e mai simplu si mai igienic, ca nu se aseaza. A invatat usor etapa cu pantalonii jos, tinta, scuturat, mai greu e sa traga pantalonii sus, dar se straduieste.
mami_alexia spune:
Ati avut probleme cu copii batausi la gradinita/ cresa? Nu stiu cum sa reactionez, la fetita mea in grupa (la cresa - grupa mica), exista un baietel mai activ(asa mi-au spus educatoarele), iar din cate am vazut eu - BATAUS . Are in jur de 2 ani, fetita mea e cea mai mica din grupa , are 1 an di 5 luni. In aceasta dimineata a dat in ea de 2 ori cate eram eu acolo. A plans, am plans si eu, am incercat sa le dau de inteles educatoarelor ca nu imi place ceea ce vad...Sper sa fie bine in continuare, si sa fi fost doar o intamplare. Si mentionez ca nu se certau de la o jucarie. Pur si simplu fetita mea a intrat in clasa si el a dat in ea, din nimic.
Anca, multa sanatate Soranei.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
monica70 spune:
Da la noi la gradinita exista un asemenea baietel.Chiar azi mi s-a plans educatoarea de el.Si azi chiar sub nasul nostru i-a smuls Dianei niste cuburi din mana (desi avea destule de unde sa-si ia altele fix la fel) si a impins pe un altul ... Ingrijitoarea mi-a soptit inca de pe hol ca e extrem de rau baiatul,iar educatoarea mi s-a plans mai pe larg de el: nu asculta absolut deloc,nu sta la coltz nici o secunda,impinge si loveste copiii,cand copiii construiesc ceva el merge si darama tot ,iar la activitati ce sa mai vorbim,nu sta locului si deranjeza lectiile.Cica i-a spus mamei lui,iar aia i-a zis sa ... ii dea la fund Educatoarea era indignata,a zis ca nu e adepta bataii.In plus copilul clar nu are notiunea de bine sau rau,de mila ,parca nu ar intelege nimic ... I-am sugerat ca poate are o problema,poate ADHD ala ... la care ea mi-a zis ca in mod sigur are probleme copilul ,ca si ea fix la asta s-a gandit si ca va cere o evaluare psihologica.Ca ea nu poate desfasura activitatiile in asa conditii,ca nu mai e la cresa unde-s lasati toti de capul lor ...
Logic ca nici mie nu-mi convine sa stiu ca in orice moment poate veni ala si sa ii tranteasca Dianei cu o masina in cap sau sa o imbranceasca! Copiii se mai joaca ,mai se harjonesc uneori,dar el e in permanenta asa saracul si maica-sa cred ca nici nu e constienta ca poate avea probleme psihologice,numai hop ia si bate-l,atata stie,sau poate doar atunci se mai calmeaza pe moment.
Si fetita mea acasa zilnic se joaca de-a gradinita cu papusile si din replici nu lipsesc zilnic : "DANI (asa il cheam pe baiat) STAI JOS! DANI TLECI LA LOC! DANI NU AUZI ? DANI FI CUMINTE ! DANI ...etc. "
Am uitat sa va zic ca-s la grupa mica,majoritatea au peste trei ani - a mea ii va implini doar in ianuarie,mai e doar un baietel mai mic cu doua luni decat ea.Iar acel Dani nu stiu cati ani are,dar e cu un cap mai inalt decat toti ceilalti .Mi-e si mila de el,mai ales ca maica-sa nu pare deloc constienta ca are probleme,dar nici nu ma simt bine stiindu-l in grupa cu fetita mea ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
ceela spune:
Si mie imi povesteste baietelul meu de la gradi. Cel mai mult imi place cum face si el "Rusiniica" cu degetele in obraji. Asa le face doamna cand plange un copil. Am inceput sa-i fac si eu daca plange, si il bufneste rasu. Alta metoda de impacare/recompensa este cate o bombonica de la doamna. Deocamdata este nesperat de bine la Gradi.
Apanda spune:
Avem otita si asta dupa dalte doar patru zile la gradi. Stam acasa cu febra si rosu in gat. doamne ajuta a ne facem bine ca numai pot numai stiu cum sa i explic ca nu poate iei afara in parc la joaca chiar daca e frumos afara. Binenteles ca azi nu am fost la gradi. Dar ieri a fost bine nu a plans dimineata decat un pic, a papat tot si a domit iar aseara ne-am facut tema o umbreluta, dar azi nu aveam cum sa o ducem la doamna educatoare ca iar ne-am imbolnavit. Multa rabdare la mamici si sanatate la pici.
anya spune:
Apanda, cun adica tema? La gradinita? La grupa mica?
La scoala ce mai fac?
Sanatate multa puiutului!