Grupa mica la gradinita

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Si cat timp a durat? o saptamana, doua??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

as putea sa va descurajez.. vreo luna.. bine, urletele au scazut in intensitate peste vreo doua saptamani.

Dar, chiar si asa, chiar si dupa un an jumatate, nu pot zice ca s-a dus cu inima deschisa, mereu a zis ca nu mai vrea la cresa, ca vrea vacanta, dar nu urla, iar seara zicea '' chiar mi-a placut''
Insa daca la inceput era frica ca va ramane acolo, ca o vom abdandona, pe urma nu mai era frica ci pur si simplu nu avea dorinta de a merge. Mergea pentru ca inteleges ca trebuie, dar taaare ar mai fi stat acasa.. parca noi nu am vrea asa... doar ca noi nu ne permitem sa bocim cand nu avem chef de serviciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ecrina spune:

La noi acomodarea a durat aproape 3 saptamani. In prima sapt, s-a imbolnavit vineri si a stat acasa si luni. In fiecare zi plangea mai mult sau mai putin, au fost zile in care a plans de dimineata pana seara doar cu pauza de somn, a avut si cosmaruri noaptea. Eu am slabit vreo 3 kg in perioada respectiva.
Abia in a 3-a sapt a scazut plansul in intensitate. Apoi cerea sa mearga si in weekend, iar cand pleca de la gradi le pupa pe educatoare.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

soanso, multumesc de primire! Deocamdata baiatul meu e la program scurt, il iau pe la ora 1. De fapt programul e flexibil in functie de cum doreste parintele, dupa 12 jumate cand e masa de pranz, poti sa-l iei acasa daca vrei, cel mai tarziu e ora 4. Dar eu prefer sa doarma acasa ca se fataie mult pana adoarme si sigur i-ar deranja pe ceilalti.
Oricum sunt fericita ca nu a plans deloc. Ba chiar ma expediaza imediat ce ajungem acolo.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Noi dupa 2 zile de gradinita stam de o saptamana acasa. A racit rau de tot.
Nu am avut probleme de acomodare, in prima zi a fost mai agitata acasa si a plans dupa pijamalele ce le-am lasat la gradinita, ca sunt ale ei si nu trebuie lasate acolo. A mancat foarte mult cand a venit acasa, cred ca acolo nu sta nimeni dupa ei sa pape. A primit desert corn cu ciocolata si in alta zi desert cu crema de capsuni, drept pentru care a vomat.
Eu am fost consternata de aceasta gustare si educatoarea mi-a spus ca "las ca o sa mai vedeti si altele"
Nu stiu ce vom face cu racelile, daca dupa 2 zile a racit, oare asa o fi de acum ?
Nu stiu ce vom face cu mancarea de acolo, ca ea vrea sa manance asemenea porcarii. Ea are o alimentatie destul de stricta,nu ca i-ar fi interzis ceva, dar asa am hotarat eu ca prostii o sa aiba timp sa manace toata viata.
Asadar vom mai incerca si saptamana viitoare sa mergem la gradinita, pana atunci bafta boboceilor

Diana si printesa Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apanda spune:

Acuma inca suntem acasa ca avem o raceala naspa tare, pana si fratiorul ei de 1 an e bolnav si chiar si catelul a acit cu remea asta. cred ca ca stam oata saptamna si of ce pacat ca tre sa o luam luni de la capat cu plansul s cu tipetele, dar sa speram ca nu.Apropo fetita mea are 3 ani si 13 zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Noi am scapat usor..a plans trei dimineti si gata..si acum le zice copiilor care plang "de c plangi?esti mare acum daca vii la gradinita, doar aia mici de la cresa plang"..
El a fost un an la cresa....
Are 3 ani si 7 luni.

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

eu sunt suparata,nu am dus azi fetita la gradi,e deranjata la burtica..de aseara,azi dimineata a zis ca o doare burtica si a facut iar "scaun" moale , singurul remediu pt asa ceva ce stiam eu e Smecta dar il bea si isi face o greta...ce alceva as putea sa-i dau??
offf.

lorellay,esti norocoasa...bravos si sa va feriti de boli.

Apada,sanatate multa ,sa-ti traiasca fetita, cu ce precizie ai scris varsta fetitei tale :3 ani si 13 zile(multi inainte).

diana11,nici eu nu-i dau asa ceva fetitei mele,asa a mai gustat dar rar,evit sa-i dau deastea ambalate din comert cu creme,propune-ti la gradi sa le dea un fruct in locul acelui desesert.insanatosire grabnica si voua.

fetelor,eu asa perioasa de stres cum e asta cu inceperea gradinitei nu am mai trait demult.grea perioada...

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Fetelor,sunt si eu putin mai linistita.Ieri si azi Stefanu a mancat putin la gradi (doar ciorbita), desi dimineata primul lucru pe care il spune e ca nu mananca la gradi.Si tot asta ii spune si doamnei cand intra in clasa.In plus, mai plange putin dimineata, asta cred ca o sa-l mai tina ceva...Aaaa, si nu vrea sa mearga doar cu mami la gradi, trebuie sa-l luam si pe bunicu(mereu a fost innebunit dupa el).Nici nu vrea sa mearga cu mine de mana, cred ca e suparat pe mine, ma considera vinovata ca il duc acolo...
Oricum, e mai bine decat saptamana trecuta,daca ar trece si plansul de dimineata, as fi chiar fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylino spune:

Buna fetele!
Eu nu am mai scris de mult aici dar v-am urmarit din umbra.
Eu sunt chiar disperata baietelul meu Andrei are 3 ani si 5 luni si merge acum prima data la gradi, in prima zi i-a placut la prima vedere a intrat in clasa nici nu s-a uitat la noi cand am plecat, a doua zi la fel , dar a treia zi deja cand l-a lasat sotul acolo s-a tavalit pe jos de plans ca nu vrea sa ramana acolo.Sincer prima impresie pe care mi-a lasat-o educatoarea nu a fost tocmai placuta. Este o fire foarte dura si cred ca tocmai din cauza aceasta copilului nu ii place.Primul lucru pe care il spune cand ma vede este "nu mergem la gadanita".Si unde mai pui ca dupa 3 zile s-a pricopsit cu o raceala de toata frumusetea pe care am luat-o si eu de la el.
Asa ca pana luni trebuie sa stea acasa.Doamna de la bucatarie este foarte grijulie cu el ii da sa manance, ii distrage atentia ca sa nu planga, dar ne-a anuntat ca totusi cat se straduieste ea sa il faca sa nu planga el tot asa o tine pana ne ducem sa il luam. Cand ajungeam acasa il gaseam cu ochii injectati si imi repeta la nesfarsit ca nu merge la gradi. Chiar nu stiu ce sa fac.Azi merg la sedinta sper sa nu imi reproseze ceva ca nu a mai venit de joi la gradinita ca iau foc.
Sunt sigura ca pentru cei mici care nu vor sub nici o forma sa mearga la gradi si ii lasam acolo impotriva vointei lor, este o adevarata trauma. Se simt abandonati si ai nimanui.Mi se rupe sufletul ca trebuie sa trec prin asta.Sunt sigura ca daca nu ii place acum nici nu ii va placea vreodata.Am sa il duc luni si va voi povesti ce s-a mai intamplat.Pana atunci am sa va citesc mesajele sa vad ce se intampla cu puiutii vostrii sunt foarte curioasa. Citesc toate mesajele voastre.Chiar de cele mai multe ori mi se umplu ochii de lacrimi. Mi se rupe sufletul.

Mergi la inceput