Grupa mica la gradinita
Raspunsuri - Pagina 11
anasol spune:
si noi in premiera la gradinitza, 2 ani si 8 luni, jale mare.........prima zi a fost cum a fost, ca nu prea stia el ce-l asteapta, dar de 2 azi jale, show in fiecare dimineatza, dar nu ma las io impresionata de lacrimile lui asa rpd, trebuie sa nu cedez ca apoi nu mai fac nici o treaba, mai ales ca educat a zis ca e bine, plange numai dimineatza si la masa....in rest se joaca, socializaeza...deci e super...zic io...........m-am intalnit cu o mamica si mi-a zis intr-o zi: lasati d-na ca prima saptamana e mai grea , apoi se obisnuiesc, azi dim o alta mamica imi zice: sa stiti ca primul an asa o sa faca , sa planga dimineatza"
carla2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
nu sunt deloc apuse,la cresa din cartierul nostru e bataie pe locurile de la "saptamanal" Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si de bb Teodora(26 august 2007) am blog |
Mai exista asa ceva :(! !!!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
irina.c. spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla2005
Mai exista asa ceva :(! !!!mama din 16 nov 2006 Draga mea |
bb Ilinca(26 aprilie '04) si de
bb Teodora(26 august 2007) am blog
lorellay spune:
La noi e a doua zi de baietel IDEAL..sunt asa incantata....nu mai plange dimineatza..deloc, saluta si intra frumos in clasa si merge la joaca...nu-mi vine sa cred..sper sa fie ok si luni...avand in vedere week-endul....

Sorana 
30+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.
ilincamam spune:
Ce am constata eu este ca cei mici reactioneaza diferit. Primul meu copil a plans de se rupeau podelele. Cel de-al doilea aproape ca m-a ignorat. Dar nu sunt mai linistita, pentru ca reactia de respingere va fi cu efect intarziat. Deocamdata se bucura de noutati, de abundenta jucariilor, de existenta copiilor, dar cand va vedea ca trebuie sa se raporteze la o multime de persoane si sa intre intr-un ritual se va zbarli cu siguranta. In plus, este si limba, caci merge la germana. Deocamdata incepe sa spuna acasa vobe fara sens, caci probabil asa i se pare la gradi.![]()
carla2005 spune:
Felicitari lorellay...e pe drumul cel bun, oricum gradinita aia este super-asa cum ai zis si tu!
Alex a stat si azi o ora si 10 minute, eu mai mult pe hol! Educatoarele au zis sa mai vin si saptamana viitoare tot cu ea (adica sa stau acolo) ca e mica si sa se obisnuiasac fara plansete (daca e posibil). Vedem luni daca mai vrea, asa spune ca e frumos ca mai mergem...dar practica...cine stie!!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
monica70 spune:
Noi suntem azi la a patra zi ,dupa primele trei zile in care a fost super ok totul si inca direct la program lung.Dar i-a intrat in cap mandrei inca de-acasa de cum s-a trezit ca ea nu vrea sa mearga azi la gradi.Pana la urma s-a imbracat,dar ajunsa la gradi ... zbierete si criza de nervi cu urlat si trantit pe jos,cum face ea de obicei cand nu i se face pe plac.A luat-o educatoarea in brate si asa a lasat-o sotul,zbierand.Zice ca aveau alea si azi pregatite bomboane,ca asa i-au cam calmat pe plangaciosi si nu numai.Azi a mai apucat-o urlatul si pe o alta fetita care tot ca a mea, a stat super ok in primele trei zile ... Ziceau educatoarele si ingrijitoarele ca asa fac unii,sunt ok cateva zile si ii apuca mai tarziu.Oricum maica-mea s-a dus in spionaj peste vreo ora si era liniste si pace in zona ,nu mai plangea niciunul,se jucau 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
soanso spune:
fetelor,eu sunt suparata...Sorana e racita,stranuta la greu are nasucul infundat
,sincera sa fiu m-am asteptat sa se imbolnaveasca la gradi dar nu chiar asa repede.
noi cu acomodarea nu avem probleme,nu plange dimineata,e cooperanta la inbracat,spalat pe fata, dinti,a invatat un cantecel cu un ursulet,arata pe degete 1,2,3 ,roteste degetele de la manuta spre exterioe,interior....draga de ia ..puiutu lui mama e la gradi dejaaaa.
m-am gandit daca sunteti si voi si moderatorii de acord sa schimb titlul subiectului...Prima zi de gradinita...a trecut dar noi mai avem multe de discutat ,sfaturi,din experienta ...
monica 70,imi pare rau ca au aparut probleme si la voi,,sincera sa fiu am emotii mari nu cumva sa inceapa si a mea sa refuze sa mearga,ma gandesc ca nu mai e mult si la 7,30 cand tb sa iasa din casa e noapte afara.buna ideea cu bombonicile
lorellay ,ai numele fetitei mele
bravo pt baietelul cuminte,sa o tineti tot asa!
anasol,esti
scrii ca nu te lasi tu impresionata de lacrimile lui...ai sa vezi ca pana la urma va fi bine si la voi.succes.
fetelor ...la noi in CJ nu am auzit sa fie asfel de gradinite...explicati-mi si mie cum sunt alea saptamanale????
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Alexia27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soanso fetelor ...la noi in CJ nu am auzit sa fie asfel de gradinite...explicati-mi si mie cum sunt alea saptamanale???? SOSO (20 dec 2005) POZE SORANA |
Nici nu stiam ca mai exista. Pe vremea lui ceasca erau la ordinea zilei. Oricum, sunt acele gradinite unde duci copilul luni dimineata si il iei vineri dupa maiaza. Dar cu siguranta ca finctioneaza si ca gradi cu program zilnic.
Eileen Nicole
Aldebaran spune:
Si eu sunt multumita ca lucrurile au decurs mai bine decat ma asteptam, in 3 sapt. de gradinita, fii-miu(3 ani) n-a plans deloc(vai ce usurare), ii place mult si spre marea mea mirare mananca tot ce le da, mofturosul mamii! Sunt 12 copilasi si 2 educatoare la grupa mica unde este el, eu zic ca este ok.
Corina