Mamici de septembrie octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
_irina_ spune:
Buna dimineata, harnicutelor,
Clau imi pare rau ca te simti asa rau. Si la mine dureri apar de la constipatie, din fericire inainte de bebe imi dadeam seama mai usor cum e cu burtica, acum mai greu sa imi dau seama.
Pana acum nu am avut decat contractii nedureroase, sau oi fi eu mai nesimtita si nu imi dau seama de durere...
Ma duc la o noua serie de cumparaturi. Cred ca pana vine bebe tot plimbare scrie pe fruntea mea. 37+
- Andreea
alexa si mami spune:
noi ne pregatim de plecare la un gratar. ne auzim mai pe seara.
am uitat sa va zic, de miine la scirbici cu mine, da' nu mult, doar pina pe 11sept.
alexa si
mami
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Buna dimineata, harnicutelor, Clau imi pare rau ca te simti asa rau. Si la mine dureri apar de la constipatie, din fericire inainte de bebe imi dadeam seama mai usor cum e cu burtica, acum mai greu sa imi dau seama. Pana acum nu am avut decat contractii nedureroase, sau oi fi eu mai nesimtita si nu imi dau seama de durere... ![]() Ma duc la o noua serie de cumparaturi. Cred ca pana vine bebe tot plimbare scrie pe fruntea mea. ![]() ![]() |
E super Irina daca nu ai experientat inca contractii dureroase, Doamne ajuta sa nu le simti deloc pana nasti.
Am pus iar un supozitor cu glicerina si astept sa-si faca efectul.
Vad ca toate spuneti ca durerile sunt de la conxtipatie s ma rog sa fie asa, numai ca eu nu reusesc sa ies afara de vreo 3 zile orice as face si durerile au aparut abia ieri.
Daca aveti si alt remediu contra constipatiei please, please spuneti-mi si mie.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
andy.p spune:
Clau pe mine ma ajuta piersici pe stomacul gol si iaurtul Activia fibre cu musli..si multe prune.37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Alexa.1983 spune:
Buna....Stie cineva de Monica_Dicutz.....???...au aflat de la ce e infectia?....cum se mai simte???...
...Vine unla mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA 29+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------AMR 11 sapt
clau_geo spune:
citat din mesajul lui andy.p Clau pe mine ma ajuta piersici pe stomacul gol si iaurtul Activia fibre cu musli..si multe prune. ![]() ![]() laura si andy (07.04.2002) |
de dimineata am incercat lapte cald, iaurt cu musli si nectarine
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
cred ca o sa dea rezultate in final, multumes frumos
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
mamidestefan spune:
Revin si eu ..
si va invit la o portie de spaghete cu multa brinza ..
se pare ca am sa fac o dolofana..ca tare mi-a mai fost pofta de spaghete cu brinza in trim III..si sunt adevarate bombe calorice...dar cu poftele de .. nu te pui...
.
Am trimis baietii in parc si eu ma "net-uiesc" la greu !
Monica Sanatate multa iti doresc ..si sa te intorci cu bine acasa.
clau_geo Se pare ca eu cam am un feeling ca saptamina asta se produce MINUNEA ...sper sa nu ti-o iau inainte ...mai ales ca noi trebuie sa rezistam macar pina joi..iar de vineri (cind e si ziua NASICAI IZABELEI) avem liber la nastere. ..
Iar tu tine-te bine ...a mai ramas atit de putin
CristalCris,adria Fetelor ..voi ati nascut ...sau inca sunteti in asteptare ??????
Dyanira, Bitza Ma uitam pe listutza si nu e nici o mamica ce a nascut fix in ziua estimata ...Cea mai aproape a fost Simodina..la o zi diferenta. Voi ce faceti ? Depasiti recordul Simondinei ???
Sau incepem galeria????
Remediu pentru constipatie Eu m-am cam luptat cu costipatia prin iunie ..iulie..luam si FIER (tardiferon)...si mincam destul de putine fructe...
dar de citeva saptamini am constat cu stupoare ca am dat in cealalta extrema de cind beau BIBO..cu soc si lamiie...mai ales pe caldurile care au fost ...mergea excelent o cana de BIBO de la frigi ...acum incerc sa nu exagerez ..ca pe linga faptul ca eu nu prea sunt de acord cu bauturile carbogazoase...daca pic in cealalta extrema ..ajung sa am crampe si chiar contractii ..
asa ca ..cite o cana doua pe zi..e perfect pentru mentinere .
LIDIA (36w+)cu
si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
AMR 5 ZILE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
clau_geo spune:
citat din mesajul lui Alexa.1983 Buna....Stie cineva de Monica_Dicutz.....???...au aflat de la ce e infectia?....cum se mai simte???... ![]() ...Vine un ![]() ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
vezi ca s-a scris la acest capitol undeva in primele pagini, se pare ca este de la un streptococ.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
iepurila spune:
Bitza e bine, tot 2 in 1. este monitorizata si ea si puiutul. Maiine ii induc nasterea cu ulei de ricin si calciu.
Va pupa pe toate si ii e dor de voi.
Eu, iepurica 32+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.