Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului (2)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
Adelais..poate o sa ne intalnim....cand nu va mai ploua...
...azi am mers la cumparaturi pt pomana...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
adelais spune:
Nici nu-mi pot imagina cat de ingrozitor de greu iti este. Suntem aici alaturi de tine. Eu o sa intru mereu sa vad ce faci.
Caprioara spune:
Camy, vazut poze de la mare cu Anaxena. Ma bucur ca a venit si Cristi si v-ati inteles mai bine. Sper ca incet-incet sa va reveniti.
Si eu astept sa citesc continuarea la povestea lui Darius, cand mai ai timp si dispozitie sa o istorisesti.
Te .
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
vias spune:
...ACUM AM VENIT DE LA POMANA....ERA ASA FRIG ACOLO...NU STIU DE CE TREBUIE SA FIE ASA RAU...MAI TZ MERG LA MANASTIRE SA DAU PACHETELE
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
mi se rupe inima cand citesc ce scrii!Dumnezeu sa-l ierte pe micul ingeras si tie sa iti dea putere sa mergi inainte!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
IreneCAM spune:
Camy, draga mea, te imbratisez stans stransOff, Doamne, ce greu estece nedrept!
Sunt alaturi de tine.
vias spune:
ieri dupa cum stiti, i-am facut parastasul de 40 de zile lui Darius...dimineata cand m-am trezit, pe camasa de noapte am observat cum eram uda...imi curgea lapte din sanul stang ...si aseara din cel drept.....sunt sigura ca era langa mine...am dat si lapte de pomana
...si cand am fost la manastire sa dau pachetele, am mers cu mami sus la copii sa-i vada si ea...si am inceput sa plang foarte tare cand i-am vazut jucandu-se de-a ascunselea...iar o fetita a venit la mine si m-a intrebat ''dumneavoastra plangeti pentru ca nu aveti copii??''
..am zis ca plesnesc acolo...
ingerasul Darius-Andrei
Bimilit spune:
Cami draga Dumnezeu sa te intareasca .
LA MULTI ANI!!!!!,sa ai parte de liniste , iar viata sa-ti fie incununtata de bucurii.te imbratisez cu drag.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
bujo spune:
La multi ani draga Camy. Multa sanatate si tie si lui Cristi. Ma rog sa te lase DD sa uiti de durere si sa simti iarasi bucuria.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
ioanaiub spune:
La multi ani, Cami!
Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti linisteasca sufletul!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)