Gravidute si mamici de Timisoara (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ank sper sa nu imi joace vre-o festa sfarcurile. Acum sunt enervante cateodata ca se intaresc si ma dor. Si sunt destul de evidente.
Ma gandesc ca o sa fie bine.
Oricum tati si bunicii vor avea facut instructajul si lista cu ce mai trebuie sa cumpere, model, de unde, cat costa, etc.

Deja nu stiu daca am luat tot ce trebuie sau am luat chestii in plus sau cum stau lucrurile. Astept sa termine mesterii, sa comandam patucul si sa vina, sa amenajez camera lui bebelina si dupa cred ca o sa am o imagine mai exacta despre ce si cum mai trebuie facut.

Am fost in week-end la Szeged, am luat cadita si suport de cadita si maruntisuri in rest. Dar a fost tare greu cu calculele din forinti in lei.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Cred ca dya deja este mamica !!!???.
Ma laudam cu un BEBE cuminte dar au venit colicii si doar primeste Bonisan dar cred ca efect zero la el.Nu stiti cea mai bun?Azi mergem la dr sa vedem daca am mai pus in greutate daca nu trecem pe NAN.acum va pup pe toate ma duc la bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetelor,

DYA este mamica de azi de la ora 10:30,a nascut prin cezariana un baietel de 4kg.

SERBANICA ,la fel am inceput si noi cu Bonnisan,apoi Sab simplex si in final Debridat ,care a ajutat.Citeodata cind avea multe gaze ii mai dadeam si sab simplex plus ceai baby drink.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

wow felicitari Dya! Refacere rapida si sa va traiasca grasunelul!

ela multumim de vesti!

serbanica si eu tot ptr Debridat votez! Eli a scapat repede de colici cu el...2,5 ml de 3 ori pe zi timp de 2-3 sapt...ii dadeam cu seringa de la nurofen...nu renunta la alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

felicitari Dya!

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Inca o data pentru Dyaaa

28+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Felicitari Dya!!!Sa iti traiasca bebelusul sa fie cuminte si mincacios.
Am fost la medic si se pare ca bebe e bine mi-a dat debridat pt colici,trebuie sa trecem pe lapte praf dar in completare intii san si apoi sticluta.La mine e nasol ca s-ar putea sa fac granulom la operatie asa ca repaus total si pansament zilnic cu apa oxigenata si rivanol fara cosmopor.Dar tocmai azi cind imi trebuia sa fim cuminti am avut simfonie eram obositi dar de dormit nu vroiam intr-un final am adormit dar in suspine.Va pup ma duc la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor.
bebita doarme si dau o raita repede pe aici pe la voi...
intrebare: i-au iesit la bb ceva bubite, la inceput doar la gat, apoi au trecut; acum are pe fata, pe picioruse, pe manute si uneori se fac rosii si apar si pete, inclusiv in cap, apoi dispar, apoi apar in alt loc si tot asa; sunt deci bubite mici, incolore, unele se inrosesc + pete.
am sunat azi la pediatra si a zis sa pun in apa cand o spal concentrat de musetel, sa ii dau sirop Aerius si sa o dau pe corp cu crema de la Mustela (initial a zis nidoflor dar a zis ca e f buna si crema mustela numai ca e mai scumpa; nu conteaza, numai sa treaca....). Vin deci sa va intre pe voi, "expertele" mele:). Voi ati patit? ce ati folosit?

mersi, pupic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elatim

Ceau fetelor,

DYA este mamica de azi de la ora 10:30,a nascut prin cezariana un baietel de 4kg.

SERBANICA ,la fel am inceput si noi cu Bonnisan,apoi Sab simplex si in final Debridat ,care a ajutat.Citeodata cind avea multe gaze ii mai dadeam si sab simplex plus ceai baby drink.

Elatim si Victor 13.05.2008

felicitari, Dya, sa creasca mare si voinic si tu sa te refaci repede.

te pupam , asteptam povestea ta:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

wow felicitari Dya! Refacere rapida si sa va traiasca grasunelul!

ela multumim de vesti!

serbanica si eu tot ptr Debridat votez! Eli a scapat repede de colici cu el...2,5 ml de 3 ori pe zi timp de 2-3 sapt...ii dadeam cu seringa de la nurofen...nu renunta la alaptat!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha, aceste "medicamente", debridat, bonnisan....trebuie date regulat sau se poate si doar la nevoie; eu nu i-am dat la Iulia decat asa cand am vazut ca are nevoie...Conteaza cum le dai, o ajuta repede sa scape de colici?

Mergi la inceput