Gravidute si mamici de Timisoara (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao.
Fetelor, doar va pup pe toate si pe bebii vostri, nu am timp....intelegeti voi; poate maine va fi altfel:):)

Dya, bafta, va fi bine.

inca o data va pup
la noi e totul ok, avem deja o luna
sper sa apuc maine sa intru mai mult, sa va citesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Bafta Dya!!!

Elatim eu am niste sani dolofani, inainte de a ramane gravida purtam sutiene 80D, acum sunt fara numar... Sper sa nu ma plang ca nu am lapte, mai ales dupa durerile de spate pe care le-am tras din cauza lor.

Sincer as vrea sa decurga totul normal si natural, fara muls si pompe si restul. Dar cel mai bine, cum ziceau si fetele ochesc una si in caz de ceva trimit repede lumea sa cumpere.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Irina da un search pe google cu pompa avent si o sa o vezi.E cam scumputa e adevarat ,dar face toti banii.Si eu am avut lapte din belsug dar nu aveam sfarcuri de ce sa prinda bebe si nu papa decat cu mameloane de silicon... si asa era mai greu pt el.Cand am cumparat-o eu incercau fetele de la help net sa imi bage o pompa de la chicco identica ca forma pe gat, cam la acelasi pret... si nu pricepeau deloc ca nu sunt bune.Se mai gasesc la sensiblu si real(unde cred ca e putin mai ieftinuta)
Serbanica intr-adevar e cam semn ca nu se satura... incearca si varianta cu pompa... si sa te pompezi des sa nu pierzi lapticul.Nu as crede ca laptele nu e bun ..probabil nu trage el suficient

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

si eu am niste sani imensi in perioada asta...asa i-am avut si cu raul... dar nu asta conteaza...stiu fete cu sani mici care au avut un real succes in alaptare si eu nuuuuu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Dyanira uite scot agitatele ...ca prea s-au lenevit

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

DYA sa dea D-zeu sa mearga totul bine! Iti tinem pumnii!

Pompa Avent o am si eu...e super!

Mergi la inceput

si Dya uite inca o data agitatatele

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Imi pare rau ca pana acum n-am mai intrat, dar nu m-am putut loga... Nu sti de ce...

Ank azi am fost si am vazut pompa. I-am aratat-o si sotului. Oricum, pana nasc, il mai duc o data.

Dyaaaa

25+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Dya, cred ca deja se cuvin felicitari la ora asta!!! Sa fie bebe sanatos si fericit, si voi pe langa el!!

34+ cu Maitra Magdalena

Mergi la inceput