Gravidute si mamici de Constanta (30)
Raspunsuri - Pagina 21
ellen79i spune:
abibrinza cu siguranta ma va ajuta sfatul tau...
multumesc...o sa incerc asa cum ai scris...inca nu i-am dat supica dar o sa o fac cum ai zis tu...
multumesc.
Noapte buna tuturor..
ellen79i +
bebe Bogdanel(4 luni)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=12
AngeliquedeS spune:
Ellen, inca un sfat, mai bine incepe diversificarea cu legumele, fiindca dc incepi cu fructele, acestea fiind dulci si bune, risti sa nu iti mai pape apoi legumele, care nu sunt asa de bune ca fructele
Pupicu mi-a vomat la 21.30 in jet si pe urma a facut febra 38.5 Acum a adormit si vad ca i-a scazutt, nu mai frige asa, i0am pus un supozit cu paracetamol. de ce oare, nu imi explic ca nu a dat semne de nimic. dc si maine mai are febra, mergem la dr.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
docdecap spune:
of, angi, de la ce oare? sa ne tii la curent
serban a avut aseara 37,9 e mai mult decat are el de obicei, dar vad ca nu mai are nimic. ma rog, lui ii mai ies incisivii laterali jos, ar putea fi o explicatie.
ellen, subscriu la intai legumele. dar, dupa documentari extensive, am citit ca sucul de fructe nu inseamna diversificare. e un supliment, cu conditia sa nu inlocuiasca o masa de lapte.
Arabela, am ramas surprinsa ca patrunjelul/pastarnacul sunt trecute la legume care nu se paseaza
eu i-am dat din prima (ma rog, din a doua)si ii place patrunjelul mult
. ardei i-am dat abia acuma, mai de curand, adevarul e ca eu mica il alegeam din ciorba ca era amar...
fetelor, azi iara e urat afara, bate un vant... brrr
si mai si ploua!!
dar daca cineva are chef de carfurit, malluit sau alte treburi indoor sa spuna! bem un
-mmmm, mancam o prajitura (pt. cine nu e la cura)
sau, jojo, ca sa nu mai fii suparata, fa tu o invitatie concreta ca sa iti vedem casa cea noua (mama, ce tupeu pe mine).
pupici
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
jojo_miha spune:
Angi,Doc imi pare rau ca puii vostri au temperatura,sper ca azi sa fie mai bine.
In legatura cu vaccinul eu sunt tot in ceata,pe masura ce citesc mai mult sunt si mai aiurita,asa ca am zis ca voi vb cu doctora de famile si cu pediatra cand mergem la vaccin.
Doc invitatia la mine e valabila oricand si pt toata lumea,va invitam si la vechea noastra locuinta dar avea 37 m.La cumparaturi vreau si eu,imi trebuie o geaca pt vremea asta,am prea groase sau prea subtiri.Iar lui Teo nu mai zic cate ii trebuie,am fost aseara in Carefur dar nu am luat mare lucru.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
madaluta spune:
incerc sa deschid capitol nou..sper sa imi dea timp darius....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
ellen79i spune:
Buna dimineata la toata lumea...
Tinand cont de timpul urat de afara suntem in dilema daca sa iesim sau nu la o mica plimbare...dar cred ca macar cateva minute la aer ar cam trebui...desi nici macar catelusa noastra nu se incumeta sa scoata nasul pe usa ...:)
Multumesc pt raspunsuri si intrebarea care urmeaza ar fi : ok..legume dar ce legume...morcov..cartof...
eu am inceput cu sucul de fructe mai mult pt vitamine...
in ceea ce priveste supica...legumele..toate astea mi se par totusi cam prea devreme dar ...toata lumea ma bate
la cap ca trebuie sa-i dau...
pe 2.09 am fost la vaccin si i-am spus dr. ca am inceput sa-i dau suc de fructe..iar ea m-a intrebat:"nu ai vrut sa astepti pana la 6 luni, nu?"..(ca a zis ca atunci ar fi fost bine sa incep sa-i dau..). dar a zis ca daca tot am inceput..la 3 sapt dupa ce am inceput sa-i dau suc sa incep sa-i dau si mar ras( dar fara biscuite) si fara cereale pana la 6 luni..
oooffff cate dileme..a-i da sau a nu-i da( supica , legume)...asta e intrebarea...
luminati-ma si pe mine...va rog...suc i-am dat, mar ras i-am dat putin sa vad daca-i place...trec la supita? la legume? mai stau?...
....
..
o zi buna in continuare...si sper sa se mai incalzeasca putin vremea ca...bani de numarat nu avem...copilul l-am facut...sotul e plecat....
......iar eu....
va pupam
ellen 79i +
bebe Bogdanel (4 luni)
madaluta spune:
avem aici capitol nou:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126774
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)