Gravidute si mamici de Constanta (30)
Raspunsuri - Pagina 14
ina78 spune:
Abibrinza incearca pe ODC ... parca asa se numeste, de acolo auzeam ca descarca serialul.
Madaluta si ANdicu multumesc mult ptr sfaturi.
Cind am vazut pozele Madalinei si cind o aud pe Andicu ca merge cu Filip ... incep sa dau putin inaoi in a mai pleca singuri.
Desi am gindesc unde storc morcovi, cum sterilizez bibe, cuym suporta drumul... si o multime de alte intrebari. Asa ar trebui neaparat sa mergem ndeva in tara la o pensiune.
Pe de alta parte sintem nca nehotariti legat de ce vrem... un singur lucru e hotarit: sa fie munte... daca e si amre ... deja e super.
Tati ar vrea in tara, eu ... inca sint indecisa. Inclinam spre maramures - nu am reusit sa ajungem mai sus de Alba pina acum.
Cred ca va steresez... nu?
Mi-a placut mult si iesirea voastar Madaluta, arata bine si pensiuea aceea.
Va pupam.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
madaluta spune:
Ina:e o mare diferenta indre Darius,Filip si Gabitu:Primii doi merg, te intelegi cu ei cat de cat si nici nu mai au atata nevoie de somn ...Cu gabitu va trebui sa stai numai in brate sau in camera. El nu va intelege nimic din concediul asta, nu se va juca, nu se va bucura...Va lua o gura de aer curat( daca veti alege o astfel de zona) si atat. ba din contra va fi obosit si derutat. Spun toate astea din proprie experienta caci am vazut acum pe pielea noastra si am facut diferenta intre darius si briana. daca nu o alaptam nu o luam cu noi sub nici o forma.
Toate recomandarile astea sunt pentru faptul k te-am auzit de nenumarate ori ca esti obosita si epuizata. Conceiul impreuna cu copilul nu rezolva sub nicun fel problema ...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
jojo_miha spune:
Of desi azi am fost la cumparaturi nu am pastrat bonurile,nu am luat multe dar totusi,promit ca pe viitor o voi face si avem multe de luat ca nu ne mai vine mai nimic.
Azi ne-am intalnit cu Umflatel si cu Mihaita insa ambele ne grabeam si nu am apucat sa ne cunoastem prea bine.
Ina noi am fost in concediu cu Teodora cand avea 9 luni,si numai concediu nu a fost,aerul insa i-a priit.Sa vedem daca luna viitoare vom avea suflet s-o lasam cu mama,desi tare mult as vrea un concediu .........
Madaluta mama e bagata in muraturi,castraveti ..........insa dupa motzul lui Teo ii voi cere o lista cu zilele cand vine la mine
si te invit pe tine si copiii,mama sa stea cu Teo si Darius ,Briana nu vrea sa alerge prin casa iar noi ne vom putea savura cafeaua,intre timp gasesti bona si intoarcem vizita
.Hai ca am facut si programul.
Afara noi iesim dupa 5.30 ,cand mai dam ocol cartierului vom fi cu ochii in patru dupa forumiste.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
andicu spune:
Neata!
Inca o data va multumesc tuturor pt vorbele frumoase!

M-am mai linistit, mi-am varsat naduful si la maica-mea, sper ca a inteles mesajul apropos de criticile zilnice, ca vad ca e liniste in sector.Sa vad si cat o tine !
!
In alta ordine de idei, m-am hotarat sa revin la munca din ianuarie, se pare ca se aglomereaza in sector si ar avea nevoie de mine. Cred ca o sa-mi fie mai bine, mai ies din monotonie, chiar daca oboseala o sa fie aceeasi. Nu mai zic ca o sa ne creasca iar si nivelul de trai
ceea ce n-ar fi rau deloc!
Ina, Mada are dreptate legat de concediu! daca puteti, duceti-va singuri acum! o sa tot aveti timp sa mergeti si cu copiii! de altfel, cum am mai zis, noi mergem si cu mama si cu matusi-mea, deci avem ajutor pt Filip.
Doc, bine-ai revenit! ma bucur ca bebe Serban doarme acum cu burtica plina. Poate cu timpul, nici n-o sa se mai trezeasca noaptea, cand o sa realizeze ca nu-i mai e foame!
Madaluta, multumim ca ne-ai amintit! uite chiar azi merg sa cumpar pr filip si o sa tin minte!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
madaluta spune:
salut...cam slabuta activitatea pe aici...
Noi raportam cea de-a doua zi in 3 pana la ora 16 cand vine tati de la serviciu...Daca am timp sa intru pe forum inseamna k e bine, nu?
Nici nu-mi vine sa cred k ma descurc...Nu e chiar asa greu cum imi imaginam, dar probabil vor veni si zile de-astea....
ieri am reusit chiar sa fac mancare, azi sa aspir si sa sterg si praful....Da am ajutor nu gluma..darius trebuie sa imite tot ce fac eu. Norocul meu e k briana e cumintica in perioada asta( cu exceptia noptii trecute cand s-a trezit de 3 ori!!!)
Nu iesim la plimbare decat dupa amiaza si atunci la pititci caci darius nu mai suporta plimbarile.el trebuie sa faca ceva, sa se catare, sa se balanseze sa se legene sa exploreze...In fiecare zi tot va caut cu privirea pe acolo, dar nu va gasesc...
Am fost si in mall aseara si am descoperit etajul al doilea ( habar n-aveam de el)care e mai mult pt copii. Voi stiati?
Am gasit acolo Mothercare, Premaman, Carter's si un loc de joaca mult mai mare si mai dtat decat cel de la parter.
Nu-i nimic dc ati uitat de bonuri..eu va mai reamintesc din cand in cand, caci inca nu e tarziu. Am sunat-o sa o intreb cand e data limita la care le depune si mi-a zis k si pana la sfarsitul anului poate. Asa k...
Despre Matei nicio veste buna.Au venit acasa si de la Sibiu, caci nici terapia de acolo n-a dat randament. Acum asteapta raspuns si programare la o clinica din Germania....
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
andicucred k faci bine k te vei intoarce la seviciu mai devreme ...Multe persoane spun k acasa e de o mie de ori mai greu decat la serviciu, oricat de stresant sau solicitant ar fi jobul
Ce m-as intoarce si eu daca ar fi rentabil, dar in invatamant nimic nu e rentabil....
daca as gasi un alt job, ar fi ideal...Toata dragostea mea pt copii si meserie dispare cand vad sistemul atat de prost, salariile atat de mici si naveta la 30 km....
....
Tot aplic pe situri de profil, dar cu facultatea mea de Litere cine sa ma angajeze???![]()
of...m-am intristat din nou daca tot mi-am amintit....
docdecap spune:
Madaluta, si eu am uitat de bonuri... uff, si i-am luat ieri niste hainute...
trebuie sa fie bon separat pentru bb sau pot fi la gramada? ca asa daca o sa caut bonul, il mai gasesc!
Arabela, tie am uitat sa iti urez
si multa fericire de ziua ta! cu scuze, o
.
uite avem si noi aici http://www.flickr.com/photos/monicu/ la gramada poze din vacanta, ne-am intalnit si cu alti bebei de forum de la clubul clopoteilor, a fost taare dragut - desi vad ca toti baieteii au ce au cu suzeta lui serban, dau sa i-o fure, bine ca o are legata si trage si el de lant...
Ina, desptre vacanta iti pot spune din experienta a 2 vacante asa:
stiu ca bb gabi nu e diversificat, dar cu alaptatul la tine e mai naspa, ca trebuie pompat laptic. ceea ce inseamna ca depinzi de un loc fix pentru sterilizare pompa, biberoane etc. daca vrei vacanta doar sa stai, e ok. cauti o curte frumoasa, il pui pe tati la aparat, iti iei o carte si anunti sa fii deranjata doar cand cere de mancare ![]()
daca vrei o vacanta in care sa va plimbati, cu moderatie poti, dar plimbari scurte, intre mese, si asta daca doarme bine in carucior/masina. serban in masina doarme le rupe (mai ales daca ii pun metallica), dar in carucior nu mai adoarme neam (de-aia nu imi mai iese mie shoppingul ca pe vremuri). deci e dupa bb.
iar noaptea... dupa cum aveti noroc. serban adorme f. bine singur in patutul lui de voiaj, numai noi nu dormim bine cu el in camera. nu stim, nu avem experienta, cand dorm cu el in camera dorm usor si ma trezesc repede. la Bran cand am fost a fost ok, o trezire pe noapte, acuma la fel. numai ca in ultima seara am vb. cu gazda sa ne dea si noua voie sa-i punem patutul in alta camera, ca avea libere, si sa
si noi, ca oamenii, si ne-a scos pe nas strategia, s-a trezit de la 1 din ora in ora doar ca sa il adormim in brate (efectiv, il luam in brate si cadea carpa), cand il puneam la loc, dormea 2 minute, iara incepea balul. am facut cu randul, eu si tati, si mi-am dat seama si unde am gresit, nu i-am explicat, nu a vazut locul unde o sa doarma, se trezea saracul si nu stia unde e, mai era si bezna in camera aia. ma rog, din astea.
revenind la subiect, daca vrei vacanta, relaxare si tati, fara bb. dupa cum poti.
uff, caldura mare, monser (am in cuptor varza cu cioln afumat, abia astept sa mananc, ca pana am alaptat exclusiv n-am putut, pe motiv de gaze de gaza)
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
abibrinza spune:
Madalina, e clar ca in invatamant nu merita sa te intorci cat esti in CIC.Dar trebuie sa-ti multumesc pentru initiativa ta de a spune ca si noi avem dreptul la bonuri.Saptamana urmatoare le primesc si pe cele cuvenite de Pasti si pe cele de acum.Dar salariul bonus pentru nastere inca nu mi l-au dat caci nu sunt bani, dar tot mi-l dau ei.
Monica, multumesc!
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abibrinza Madalina, e clar ca in invatamant nu merita sa te intorci cat esti in CIC.Dar trebuie sa-ti multumesc pentru initiativa ta de a spune ca si noi avem dreptul la bonuri.Saptamana urmatoare le primesc si pe cele cuvenite de Pasti si pe cele de acum.Dar salariul bonus pentru nastere inca nu mi l-au dat caci nu sunt bani, dar tot mi-l dau ei. Monica, multumesc! Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008 |
ma bucur k ai primit bonurile...eu n-am vazut niciunul. in schimb mi-au dat salariul bonus, dar asta erau obligati sa mi-l dea pt k scrie clar in lege , nu trebuia sa le demonstrez eu.
Ontica Camelia spune:
Buna!
Alina
imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Se pare ca nu ai nici-o pozitie care sa te ajute sa te odihnesti/relaxezi, si asta este foarte greu.
Refacere rapida.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator