Gravidute si mamici de Constanta (30)
Raspunsuri - Pagina 13
ina78 spune:
Abibrinzadupa 30 ani viata devine mai frumoasa.
Andicu si AndreB va multumesc pentru recomandari. Dar Turcia in noiembrie, cu plaja? AM vazut ca apar Programe Last Minute in gen. ptr ambele destinatii fff avantajoase, insa ... nu luasem deloc in calcul aceste destinatii.
Cit despre MAURITIUS suna fff bine, cazarea chiar si allinclusive, dar avionul te costa mai mult decit tot la un loc.
Andicu in octombrie... cu tot cu Filip? Noi voiam sa mergem numai noi doi. Am vrea sa lasam giza acasa. Ati mai fost asa tirziu - extra sezon?
Am fi vrut si noi la plimbarica dar am urcat acum citeva min. Mai iesim dupa amiaza... daca spuneti unde, poate incercam si noi.
Va pupam si mai asteptam impresii.
Am vazut in timp ce scriam ca ai scris Alina. Te pupam si noi si stii daca ai nevoie de orice, ma suni. Incearca sa te odihnesti.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
madaluta spune:
salutare! ne-am inors si noi din plimbari....tare frumos a fost dar foasrte scurt. imi pare rau k n-am plecat mai devreme, sau k toata vara nu ne-am incumetat sa iesim ..acum e prea tarziu pt k tati a terminat concediul. Desi drumul a fost de 7-8 ore copiii nu ne-au facut probleme deloc.Am facut cateva pauze de masa si de zburdat .se vede k si cpiilor le plac plimbarile k si parintilor.
Pensiunea unde am stat a fost pe sufletul meu : aveau o curte de 3500 mp cu mult gazon, cu loc de joaca si cu o fetitza de 3 ani. Asa k darius a avut toate ingredientele unei vacante excelente. Nu va pot descrie bucuria pe care a trait-o acolo. Nu l-am vazut asa extaziat niciodata si mai ales pentru asa mult timp(3zile) Entuziasmul lui e de obicei de scurta durata, dar acum a depasit orice limita.Briana a dormit foarte foarte bine si a fost o cumintica.Dupa-amiaza ieseam la plimbare prin oras cu tati care isi amintea vremurile studentiei de mult apuse....
Frumos sibiul, nimic de zis, curat, cu o nota germana pregnanta .
Nu am vizitat niciun muzeu sau alta chestie culturala, ci doar plimbari prin parcuri, gradina zoologica, pe lac, pe strazile vechi si inguste, pe podul minciunilor.
Daca vreti sa ne vedeti, sau sa vedeti o mica parte din sibiu, o puteti face AICI
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madaluta spune:
mav: of..iar mai? nici nu stiu ce sa zic sau sa fac sa te pot ajuta sau alina( scriind acum verbul " alina") realizez k de fapt numele tau e o alinare...
)uite
k sa iti mai treaca
ina: te inteleg perfect si cu oboseala si cu nesomnul si cu dorinta de a pleca in concediu doar voi doi. Eu cred k este o idee foarte buna, daca nu chiar cea mai buna pentru a va relaxa.daca l-ati lua si pe gabitu ati fi la fel daca nu chiar mai obositi decat acasa, pentru k e o loterie cu acomodarea lui in locuri straine.Asa va incarcati si voi bateriile, va mai odihniti, regasiti, redescoperiti..si sa vedeti ce frumos va fi cand va veti intoarce...
Noi am plecat fara darius vara trecuta intai la munte o saptamana, apoi in toamna la Viena 4-5 zile si apoi in iarna la Paris 2 saptamani...Mi-a fst tare dor de el, dar totusi a fost atat de bine...
Despre destinatii, nu stiu ce sa-ti recomand: depinde si ce vreti: sa va odihniti la munte, sa vizitati orase, sa stati pe plaje insorite...
Noi plecam sa ne odihnim chipurile, dar si din austria si din franta ne-am intors mai obositi decat am plecat pentru ca am incercat sa vedem tot.Asa k ..nu-ti prea pot face recomnadari. Important e sa plecati, oriunde ar fi.
Andreb: Foarte , foarte frumos colajul si ma bucur k matei este mai bine.
Angi: superb murdariciul, dar si prezenta ta de spirit foarte buna..Si eu faceam la fel cand facea vreo boacana:fugeam la aparat sa imortalizez momentul ...
Andicu: inarmeaza-te cu calm si rabdare, caci va trece si perioada asta foarte repede . vei uita cat de greu a fost si vei zambi cand totusi iti vei aminti. Cam pana la un an jumate mai ai, apoi vei capata mai multa incredere in el, iar el mai multa independenta.Greu tot va fi, dar nu asa k in perioada asta. Mie mi-e greu acum pentru k de-acum trebuie sa incep si educatia nu numai cresterea lui...ma streseaza gandul k nu voi fi in stare sa-l educ, k nu stiu cum sa o fac mai bine, k nu vreau sa fac greseli care sa-l afecteze pe viitor....De exemplu as vrea sa fie ascultator, dar nu supus, curajos dar nu inconstient,puternic dar nu dur,calm dar nu incet,cuminte dar nu fara personalitate....
Trebuie sa gasim caleaa cea mai buna si cea mai potrivita copilului nostru. Cand a inceput darius " marea explorare" eu eram numai cu "NU E VOIE"...turbam de cate ori ziceam propozitia asta pe zi...el nu intelegea sau nu asculta , iar eu eram un pachet de nervi. Asta pana am realzat k el trebuie sa cerceteze, sa studieze, sa palpeze lucrurile k sa le poata intelege si cea care actiona gresit eu eram, nu el. De atunci incerc sa-i fiu mereu in preajma pentru a nu i se intampla accidente si il las sa descopere sa-i explic totul, sa-l invat cum functioneaza, sa-l mai las sa o si pateasca putin k sa invete....
Dar toate astea trebuiesc insotite de calm foarte mult, caci apoi facem coada la palazu daca nu...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
esma: dar tu de unde stii k sunt lipite? cum pot sti?
Am auzit k se pot intampla astfel de cazuri si k se intervine doar chirurgical, dar eu nu stiu cum diagnosticam problema. Aceeasi intrebare am avut-o si anul trecut cu fimoza la baietei, dar m-a ferit d-zeu de ea.
bavi: nu am auzit de acest dr...sorry!
andicu spune:
Mada, bine-ai revenit! f frmoase pozele! si ce loc de joaca super aveau! ma bucur ca v-ati simtit asa bine!
AndreB, pana la urma Filip a dormit doar 1 ora, asa ca pe la 11.00 noi am iesit deja si la 13.00 eram inapoi.
Acum o sa mai iesim pe la 6, sigur la parcul din centru (la Beta).
Mav, of, saraca de tine, nu mai scapi de chin! bine ca ai un baietel asa cuminte! iti doresc refacere rapida! 
Ina, da, mergem si cu Filip, pt ca la cluburile all inclusive sunt si programe si mancare speciala pt copii, cu animatie, jucarele, mini-disco...in plus, e spatiu mare, avem pe unde sa alergam.
Am mai fost asa in concediu, chiar sfarsitul lui sep sau primele 10 zile din octombrie, acum mergem pe 18 oct, e prima oara cand plecam asa tarziu. Am inteles, insa ca maximele sunt pe la 27-28 grade, deci tocmai bine pt FIlip ( si merge si mama si matusi-mea, asa ca mai avem si ajutor)! dar in noiembrie, nu stiu daca mai sunt chartere.
Trebuie sa intrebati la agentii pana cand este sezon in Antalya.
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
Dodo-pui spune:
Buna mamici si burtici
,
Incap si eu in listutza?!?
Bogdi -29 octombrie
eu-13 august,
si DPn:10.04.2009
Mav refacere rapida.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
docdecap spune:
saluuuuuuuuuuut
m-am intors, a fost frumos dar scurt, o sa pun si poze cand le voi descarca.
eu am vesti bune: copilul meu nu mai sufera de foame! dupa ce l-am tinut pana acum numai cu lapte de la san, descopar cu stupoare ca mai intra completare 180 ml de lapte, fie al meu de la 'rezerva strategica', fie formula. asa ca am trecut pe completare, tot se scoala noaptea, dar macar il vad si eu ca se culca seara satul, parca nu l-am mai vazut asa de cand era cocuta mica.
asa, acum pe scurt pt. voi:
bavi, eu l-am vazut doar pe dr Tone la maternitate la medgidia, nici o impresie deosebita, dar nu am fost pacienta lui. Daria_ioana a fost pacienta lui la a doua cezariana, si are numai cuvinte de lauda.
Mav,
sa fie bine graviduta si bebele mic.
Andicu, te inteleg cum e cu filip, eu nu m-am suparat niciodata de treziri noaptea de alaptat, de chestiil ealea de bb mic, acuma serban se ridica in picioare sprijinindu-se de orice, abia a invatat cum sa-si dea drumul in fund, macar e un progres, dar tot trebuie sa stau langa el si cu ochii ca pe butelie. desi nu sunt foarte de acord, de aia am premergator, ca sa pot sa ma duc si eu la buda...
Madaluta, ma bucur ca v-ati simtit bine!!
Adriana, Mirela,
si de la mine, chiar daca cu intarziere!
si pentru marii, mariuci, mariani!!
si s-a redeschis sezonul la intalniri?? si eu, si eu! de sapt viitoare daca se poate.
va pupic, e tarziu si vreau sa dooooooooorm
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
abibrinza spune:
Dodo, bine ati venit!
Mav, nu mai ai mult si vine bebe, iar problemele isi vor gasi probabil o rezolvare.Multa sanatate!
Madalina, bine ca ati mai iesit din casa!Muzeele le veti vizita cand vor creste copiii!Exact asa gandesc si eu cu privire la educatie, dar tu tare frumos ai spus-o.
Ina, Andicu, hai ca trece perioada cu mersul greoi destul de repede, apoi veti vrea sa manance singuri, sa se imbrace, etc.Le vor face ei la timpul potrivit.
Ina, duceti-va singuri in concediu.O sa fie tare bine pentru voi.
Imi spuneti si mie unde gasesc Anatomia lui Grey?Caci as vrea sa o dscarc si nu o gasesc.
Noapte buna,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
jojo_miha spune:
Buna seara de la o mamica super obosita.In sfarsit ne-a mai iesit un dintiosrsi inca doi mai sunt pe drum.Daca pana acum vecinii imi ziceau ca nu o aud pe Teodora,acum toti ma intreaba ce are .Insa afara e cea mai fericita,mai ales daca sunt caini si pisici.
Madaluta frumose poze,frumoasa familie.
Doc bine ai venit!
Mav imi pare rau ca esti nevoita sa induri atat.Ma bucur ca Sebi este cuminte.
Noi pe 28 vom lua motzul puiului mic,vom face ceva restrans insa de abea astept.Sambata viitoare mergem la nunta si am si eu un fix,sa-i fac poze lui Teo cu mireasa,sa tot facem poze cu mirese ca o vom tine lant.
Si eu as vrea sa ne intalnim,suntem multe fete in inel 2 si poate ne intalnim prin cartier undeva,sa plec cu ea nu ma incumet decat daca e nevoie,ca nu are stare deloc;maine sunt nevoita ca nu mai avem de incaltat.Am zis ca dupa ce ne ies dintii voi face scoala de soferi ca masina sta in fata blocului si eu ma chinui cu fata.Gazda m-am tot oferit insa banuiesc ca v-a fost frica de mine
.
Ma duc la somn,in noaptea asta e tati de garda,ca tot vorbeam de sotii care isi tot gasesc treburi,o fi el obosit ca munceste insa si un copil te obosesteeeeeeeeeee.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
madaluta spune:
Dodo_pui: wow..esti insarcinata..bravo! sarcina usara si bb sanatos iti urez din tot sufletul!
Doc: bine ati revnit si voi si ma bucur k ai gasit cheia succesului.sa vezi acum ce falcute si copanele va face srbanel...
jojo: of..atatea ne laudam k stam in inel 2 si nici macar o data nu ne-am intalnit pe-aici. Si eu sunt dispusa pt intalniri, dar cel mai usor mi-ar veni daca ati veni voi la mine. Mie imi este foarte greu sa ies cu amandoi copiii acum, pana voma gasi bona .Asa k cine vrea sa nu bea cafelutza singura dimineata si sa mai aiba si copilul partener de joaca...va astept...
myral: bine ai revenit.. si hai mai in forta....
Ina: ce faceti? v-ati hotarat cu concediul?
maamcita: gata ai inceput munca? ai grija ...
Voiam sa va intreb daca a strans careva vreun bon pentru Florina (mai tineti minte?)... daca nu,...va reamintesc eu acum....