Am facut lipo pe 30.08.08
Raspunsuri - Pagina 4
blue eyes spune:
eu astept raspuns pe facebook, am scris un comentariu la poza in rosu.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
KULTA spune:
Buna dimineata fetele!
Sunt aproape 2 saptamini de la liposuctie si incep sa ma subtiez:).
Se simte deja la pantaloni, va vine sa credeti?
Oricum, astept rezultatele dupa vreo 2 luni.
Pupici
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KULTA Buna dimineata fetele! Sunt aproape 2 saptamini de la liposuctie si incep sa ma subtiez:). Se simte deja la pantaloni, va vine sa credeti? Oricum, astept rezultatele dupa vreo 2 luni. Pupici Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005) Poze cu noi "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte" |
Mai multe detalii , te rugam.
Faci ceva masaj ( parca vacuum se face?) cum /cand, ce ti-a mai recomandat?
Din alimentatie trebuie exclus ceva?
Alte detalii?
Suntem curioase rau.....
KULTA spune:
Draga Ileana,
Masajul il incep saptamina viitoare pentru ca inca mai sunt locuri care ma dor rau si cum masajul cu vacuum e dureros oricum, m-am gindit ca mai poate astepta un pic :).
In afara de colantii pe care trebuie sa-i port 6 saptamani, trebue si ceva atentie la alimentatie macar in urmatoarele 6 luni, nu maminc dulciuri decit ocazional, nu beau alcool, paine citeodata si nu maninc mult deloc. Beau muuuuulta apa, merg pe jos, si voi incepe o gimnastica de intretinere dar asta peste vreo luna.
Intreaba-ma si iti spun TOT ce vrei:)
Pupici
gabriella1 spune:
cate kg ai avut inainte? la cate speri sa ajungi acum?
ps- mai bine-mi dadeai mie ce ai dat jos... am doar 54 kg
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
KULTA spune:
Deraga Gabriela,
Nu vorbim despre kg, e vorba despre grasime pura, pe care medicul ti-o elimina din partile unde n-o poti da tu jos.
Aveam 60kg si mai am 59 dar nu din cauza liposuctiei:).
Ai 54kg la ce inaltime?
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KULTA Deraga Gabriela, Nu vorbim despre kg, e vorba despre grasime pura, pe care medicul ti-o elimina din partile unde n-o poti da tu jos. Aveam 60kg si mai am 59 dar nu din cauza liposuctiei:). Ai 54kg la ce inaltime? Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005) Poze cu noi "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte" |
174 cm.Pot face doua boli:de piele si de oase.Grasime am atat cat sa traiesc !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
da,da,ca nu ma supar.Oricum nu fac nici un tratament ptr ingrasare,mananc ori de cate ori imi este foame (si-mi este ),dorm cat am nevoie, fac miscare suficienta.Cica am arderile interne prea bune .
Gabriela