Am facut lipo pe 30.08.08

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Felicitari Kulta pentru curaj
Ti-a recomandat vreun regim special?

Refacere rapida si peste vreo 2 luni asteptam si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Multumesc. Pai, mi-a zis ca primele 6 luni sunt decisive, pina ce stratul de grasime care a mai ramas se reaseaza. A sugerat sa renunt la dulciuri si la tot ce mi-ar "umfla" stratul de grasime :). Asa voi face, pentru ca nu vreau sa arunc banii pe fereastra.
Bineinteles ca voi pune pozici:). Acum arat groaznic, vinatai si umflaturi peste tot. Ma doare inca insa toate trec, e cu fiecare zi mai bine.
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui april

Felicitari Kulta pentru curaj
Ti-a recomandat vreun regim special?

Refacere rapida si peste vreo 2 luni asteptam si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ce curajoasa esti Kulta !!! Felicitari , refacere si rezultate rapide si pe masura dorintelor tale !
... Ce curaj ! sa mergi la cutit pentru o amarata de slanituta de pe genunchi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Super, Kulta. Abia astept sa vad pozici cu tine inainte si acum. Sper sa fi meritat.

Refacere usoara si rezultate maxime!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

5 stele pentru curaj si pentru determinare. Un catralion de pentru ca esti prietena mea scumpa.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Kulta,nu pot sa cred!Ai facut-o!Hehehe,scuza-ma ca-mi permit un ton atat de personal:-)Citeam/citesc subiectul cu operatii estetice si,din ezitarile tale acolo,din cat ai asteptat pana te-ai decis,eu una ma gandeam:"da da,sigur,stai ca la toamna,stai ca la primavara ca acum n-am curaj"..da' Kulta,de fapt,vroia doar sa fie cat mai bine informata probabil,sa aiba un tablou cat mai complet al inainte/dupa operatie inainte sa faca pasul decisiv:-)Acu' zic:"jos palaria Kulta"!Bravo tie pentru curaj,refacere rapida iti doresc si rezultate fabuloase!

Mergi la inceput

Multumesc mult insa slaninuta a fost cam multa:). Un litru si 100 gr.
Sanatate multa

Citat:
citat din mesajul lui petra

Ce curajoasa esti Kulta !!! Felicitari , refacere si rezultate rapide si pe masura dorintelor tale !
... Ce curaj ! sa mergi la cutit pentru o amarata de slanituta de pe genunchi !!!

La toti numai bine!

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari. Bineinteles ca voi pune pozici:)

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish

Super, Kulta. Abia astept sa vad pozici cu tine inainte si acum. Sper sa fi meritat.

Refacere usoara si rezultate maxime!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Multumesc mult, draga mea. Pupici multi si mai scrie si tu pe facebook.

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

5 stele pentru curaj si pentru determinare. Un catralion de pentru ca esti prietena mea scumpa.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Nici o problema vis-a-vis de tonul personal.
Pai, trebuia sa stiu despre ce e vorba.
Am facut-o si pe asta, cum s-ar spune.
Multumesc mult si sanatate.

Citat:
citat din mesajul lui dooku3

Kulta,nu pot sa cred!Ai facut-o!Hehehe,scuza-ma ca-mi permit un ton atat de personal:-)Citeam/citesc subiectul cu operatii estetice si,din ezitarile tale acolo,din cat ai asteptat pana te-ai decis,eu una ma gandeam:"da da,sigur,stai ca la toamna,stai ca la primavara ca acum n-am curaj"..da' Kulta,de fapt,vroia doar sa fie cat mai bine informata probabil,sa aiba un tablou cat mai complet al inainte/dupa operatie inainte sa faca pasul decisiv:-)Acu' zic:"jos palaria Kulta"!Bravo tie pentru curaj,refacere rapida iti doresc si rezultate fabuloase!

Mergi la inceput