Am facut lipo pe 30.08.08
Raspunsuri - Pagina 3
april spune:
Felicitari Kulta pentru curaj
Ti-a recomandat vreun regim special?
Refacere rapida si peste vreo 2 luni asteptam si pozici
KULTA spune:
Multumesc. Pai, mi-a zis ca primele 6 luni sunt decisive, pina ce stratul de grasime care a mai ramas se reaseaza. A sugerat sa renunt la dulciuri si la tot ce mi-ar "umfla" stratul de grasime :). Asa voi face, pentru ca nu vreau sa arunc banii pe fereastra.
Bineinteles ca voi pune pozici:). Acum arat groaznic, vinatai si umflaturi peste tot. Ma doare inca insa toate trec, e cu fiecare zi mai bine.
Pupici
Citat: |
citat din mesajul lui april Felicitari Kulta pentru curaj Ti-a recomandat vreun regim special? Refacere rapida si peste vreo 2 luni asteptam si pozici |
petra spune:
Ce curajoasa esti Kulta !!! Felicitari , refacere si rezultate rapide si pe masura dorintelor tale !
... Ce curaj ! sa mergi la cutit pentru o amarata de slanituta de pe genunchi !!!
Anca Wish spune:
Super, Kulta. Abia astept sa vad pozici cu tine inainte si acum. Sper sa fi meritat.
Refacere usoara si rezultate maxime!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
blue eyes spune:
5 stele pentru curaj si pentru determinare. Un catralion de pentru ca esti prietena mea scumpa.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
dooku3 spune:
Kulta,nu pot sa cred!Ai facut-o!Hehehe,scuza-ma ca-mi permit un ton atat de personal:-)Citeam/citesc subiectul cu operatii estetice si,din ezitarile tale acolo,din cat ai asteptat pana te-ai decis,eu una ma gandeam:"da da,sigur,stai ca la toamna,stai ca la primavara ca acum n-am curaj"..da' Kulta,de fapt,vroia doar sa fie cat mai bine informata probabil,sa aiba un tablou cat mai complet al inainte/dupa operatie inainte sa faca pasul decisiv:-)Acu' zic:"jos palaria Kulta"!Bravo tie pentru curaj,refacere rapida iti doresc si rezultate fabuloase!
KULTA spune:
Multumesc mult insa slaninuta a fost cam multa:). Un litru si 100 gr.
Sanatate multa
citat din mesajul lui petra Ce curajoasa esti Kulta !!! Felicitari , refacere si rezultate rapide si pe masura dorintelor tale ! ... Ce curaj ! sa mergi la cutit pentru o amarata de slanituta de pe genunchi !!! La toti numai bine! |
KULTA spune:
Multumesc pentru urari. Bineinteles ca voi pune pozici:)
KULTA spune:
Multumesc mult, draga mea. Pupici multi si mai scrie si tu pe facebook.
citat din mesajul lui blue eyes 5 stele pentru curaj si pentru determinare. Un catralion de pentru ca esti prietena mea scumpa. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
KULTA spune:
Nici o problema vis-a-vis de tonul personal.
Pai, trebuia sa stiu despre ce e vorba.
Am facut-o si pe asta, cum s-ar spune.
Multumesc mult si sanatate.
citat din mesajul lui dooku3 Kulta,nu pot sa cred!Ai facut-o!Hehehe,scuza-ma ca-mi permit un ton atat de personal:-)Citeam/citesc subiectul cu operatii estetice si,din ezitarile tale acolo,din cat ai asteptat pana te-ai decis,eu una ma gandeam:"da da,sigur,stai ca la toamna,stai ca la primavara ca acum n-am curaj"..da' Kulta,de fapt,vroia doar sa fie cat mai bine informata probabil,sa aiba un tablou cat mai complet al inainte/dupa operatie inainte sa faca pasul decisiv:-)Acu' zic:"jos palaria Kulta"!Bravo tie pentru curaj,refacere rapida iti doresc si rezultate fabuloase! |