Puiuti de Randunici 2008!! (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mihutza...dezmat cu cabanosi,aa?tuchi e prin preajma.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, mersi Tuchi de cafea, acus' iau si eu o gurita!

Mey, ca prima noapte experimentala ( fara tzitzi nonstop ) cred ca a fost un succes, zic eu! De la 12.30 pana la 6 dimineata, rebe a stat numai in patut, nu am miscat-o de acolo. S-a trezit bineinteles cand am vrut s-o mut in patut pe la 23.15. nu i-am dat sa suga, am leganat-o si am culcat-o la loc. S-a trezit din nou la 0.30 si i-am dat putin san ca era beton cel drept. S-a culcat la loc si la 2 i-am pregatit un bibe ( mancase la 21 ,deci erau 5 ore fara papica , la san a stat doar 3 minute nu a luat cine stie ce ). A mancat doar 130 ml si s-a culcat la loc. S-a mai trezit la 4 si a mai mancat 50 tot din biberon si a dormit iar pana la 6. La 6 i-am dat san si a mai dormit pana la 7. Cam asta a fost! Cert e ca nu a plans dupa san deloc, a fost de ajuns ca i-am dat bibe in patut si dormea la loc. M-am bucurat ca din patut am luat-o la san doar la 12.30 si apoi dimineata la 6.
Sa vedem in continuare.

Stela, distractie placuta la tara.

Nicoleta, asa si faceam, intai lapte si apoi papica. Acum nu mai merge nici asa, nici dupa, dar asta doar cu legumele.

Ariel, multumesc mult de tot, esti o minune! Am notat tot si merg sa citesc imediat ce o sa doarma putin Rebe!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Stela.. tu stii de cand nu am mai mancat asemenea bunatati?? ufff.. de 8 luni, de cand suntem aici.. deci iti dai seama ce pofte sunt pe noi.. hihihhi

Sovi ai PM!

Clau sa speram ca esti pe calea cea buna!! hai Rebe fii fetitza cuminte si fa nani si las-o si pe mami sa se odihneasca!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Mihutza, , cred ca ti-e dor de bunatatile romanesti. Stiu de la cumnata mea care e tot in State ca asta le lipseste mult, gustul mancarii de acasa.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata, fetele!
Multumim pentru urari!
La noi ploua si este o vreme inchisa, de toamna iar noi trebuia sa mergem la o petrecere de botez la o terasa

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Am si eu o intrebare: pentru detectarea infectiei urinare la bebei, trebuiesc duse la analize 1 sau 2 pungute cu urina?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR SARBATORITI AZI!

Stiti ce faceam eu azi noapte in timp ce Rebe dormea? Bineinteles ca ma plimbam prin casa sau ma uitam pe pereti si asteptam sa se trezeasca fata. Cred ca sunt deja traumatizata...

Tuchi, pot sa-i inlocuiesc cu ceva legumele de la pranz? Sau sa iau pauza cateva zile ca degeaba i le fac in perioada asta, mi-e ca prinde dezgust si n-o sa le mai vrea deloc apoi.

Pucca, nu stiu cum e cu pungutele.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau, ma bucur ca a fost mai bine! Incearca sa o culci seara direct in patul ei, e foarte neplacut mutatul pentru ea, chiar daca aparent nu simte nik!
oricum, treptat, treptat o sa reusiti voi! mai citesti ce ti-a recomandat Ariel, mai strangi din dinti....
las-o in pace cu legumele o zi doua, pana se mai linisteste si ea, pana te mai destresezi si tu....Poate ii dai niste cereale cu lingurita daca ii plac!
Am uitat sa zic ca am vazut pozele Bubulinei- mama ce mortal e Vlad cu tepii lui, si cum e el la camasa si cravata ca tati!

Bubule, sa nu te superi, dar n-am putut sa nu rad cand am vazut cum o cheama pe cumnata ta....si ma intreb cum o cheama pe cealalta-Aida?( ca sper ca pe sot nu-l cheama Nabucco!)

Pucca, teoretic doar o punga dupa stiinta mea, dar practic nu stiu!

Cami, poate pana la petrecere iese soarele!
Mihutza, sa-ti fie de bine!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI ANIVERSEAZA ZIUA NUMELUI, ALEXANDRII SI ALEXANDRE!!
ariel ptr info ref la Ca si Mg..incep cand vin o cura..
clau chiar ca a fost un succes noaptea trecuta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da Clau!

saru'mana Tuchi!

ma duc la

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput