Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
grati.ela spune:
Ven, Ozi si acum doarme cu mine in pat si nu da semne ca ar dori sa plece prea curand. La BV a trebuit sa doarma cu bunicile in camera si le-a maltratat punandu-le sa-i povesteasca patzanii de-ale mele (si ale sotului), sa ii spuna povesti de bietele erau nauce dimineatza.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Azi mi-a venit pt prima data ciclul, dupa 1 an, 5 luni si 2 zile de la UM Ce bine era fara, acu parca nici nu stiam ce sa fac: stateam cu chilotii in mana si ma gandeam ce tampon, de care chiloti etc Mai e cineva careia nu ia venit ciclul sau sunt ultima la capitolul asta? Nici nu stiu daca trebuie sa ma astept la dureri mari sau scurgeri abundente
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Lala_D spune:
Laura Ioana la mine prima tura a fost mai abundenta dar fara dureri. Apoi a intrat in normal, tot fara dureri.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ven spune:
Grati, te cred. Si Markus cand merge la mama si sta 1-2 sapt. tot asa ii face seara, o innebuneste cu povestile la culcare.
Noi intentionam sa-i amenajam la Markus alta camera, sa fie 'biroul' lui, iar fosta camera a copiilor sa ii ramana lui Mathias. In sensul asta i-am povestit deja cum va avea el biroul lui, cu rafturi pt. carti si masa de facut temele etc etc. si pare tare mandru de idee. Treaba asta planuim s-o punem in aplicare in momentul in care nu se va mai trezi Mathias noaptea. Atunci fiecare copil in camera lui.
Daca Mathias se va trezi noaptea mult si bine de acum incolo, atunci facem miscarea mai repede.
Pup fetele, mergem la ziua nasei lui Markus.
Lala_D spune:
S-a racorit si la noi
Yupppy ...m-ai respiram
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Laura Ioana spune:
Lala sper sa fie si la mine fara dureri, sa nu ma ia din prima nasol, ca m-am dezobisnuit
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
cynthia_ spune:
La noi e rece rece si mai bate si vantu e asa urat. Nu l-am scos pe Octi, el care la 10 in fiecare dimineata era afara. De acum cred ca vine toamna si trebuie sa schimbam programul de iesit afara a-l bebelusilor.
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D S-a racorit si la noi Yupppy ...m-ai respiram O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
cynthia_ spune:
La mine prima data ma durut spatele, dar era suportabil dupa care a revenit durerea in fata( adik la burta) si cu aceeasi intensitate.
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Lala sper sa fie si la mine fara dureri, sa nu ma ia din prima nasol, ca m-am dezobisnuit Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Ellenuta spune:
laurici nici pe mine nu m-a "atacat" inca .. si sper sa mai ma scuteasca ..
am o prietena care timp de 2 ani jumate nu a stiut ce e ala ciclu .. a nascut baiatul, l-a alaptat 9 luni si nu i-a venit .. apoi inca 2 luni iara nimic .. a ramas gravi cu fetita .. iar 9 luni .. 3 luni de alaptat .. era buimaca cand i-a venit prima oara dupa 2 ani ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
da .. dar ce urat e afara, bate vantul si s-a racorit. am plecat fugind din parc ca incepuse o vijelie .. ridica tot praful si copacii se miscau tare .. chiar m-a apucat asa un pic frica .. nu ptr mine dar ma gandeam ce ma fac cu eva daca incepe vajgalaul si mai tare si incepe ploaia torentiala ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE