Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_anto spune:
Noi azi am fost la biserica si am impartasit-o pe Sara. Asa ii place la biserica!! Se uita foarte mirata la icoane si nu se sperie deloc atunci cand incepe preotul sa cante.. e scumpa foc!
Cleo, iti urez din tot sufletul CASA DE PIATRA! si multa fericire ! Sa va iubiti toata viata!
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
jady spune:
Miss draguta daca vreti chiar miar face multa placere sa va cunosc ,si in special sa se cunosca ERIC si DAVID .
Acum sa iti povestesc:pana sa vina ERICUT in viata noastra locuiam in MALAGA centru la 2 pasi de statia de autobuz,fiind o zona fff aglomerata si sa iti spun sincer de 5 ani eram satula de trafic ,zgomot etc,dupa vestea minunata eu si Valentin am hotarat sa ne mutam la 40km de Malaga un fel de urbanizatie mai mare si se numeste CALETA DE VELEZ,unde stam intr-un apartament fff dragut pe faleza ,ce a determinat mutarea noastra a fost faptul ca sotul meu lucra in apropierea noului apartament,aici este mult mai liniste si comod pt un bebe decat intr-un oras centric. In curand am sa va pun tuturor mamicilor poze cu ERIC si locul unde locuim sincer este o binecuvantare sa te trezesti dimineata si sa privesti largul mari mediterane parca as fi intro continuua vacanta,pt mine locul unde stau a fost o fff buna terapie fizica si in primul rand pshihica. bun acum ca vam povestit urmeaza sa pun niste poze sa vedem daca imi dati dreptate sau nu .Deci Miss draga sunteti invitati mei ,iar daca vrei sati sugerez un hotel sa ma contactezi cunosc domeniul.
Ylari nu ma satur de bubulina ta am vazut pozele cu sotul meu si credema este superba.
FETELE o duminica placuta.
ancaurn spune:
Ziua buna, dragi mamici!
Profit de faptul ca ambii mei puiuti dorm si am intrat sa va citesc si sa va salut.
Daria si mie mi se pare buna ideea Adrianei. Incearca sa o dai pe Casandra la cresa. Acolo va invata sa respecte un program si putina disciplina. Asa vei putea sa te odihnesti si tu putintel si sa te ocupi de Darius. Te inteleg ca ti-e foarte greu. Mi-e si mie, chit ca Cezara e mai marisoara si e chiar cuminte. Imi imaginez cum iti poate fi tie. si-ti tin pumnii sa treaca repede perioada asta.
CleoFelicitari pt cununia de ieri si pt crestinarea Marei. Sa fiti fericiti cu totii si sa aveti parte de o petrecere reusita!
Miss tu mai tii minte ziua in care te-ai casatorit cu primul sot? Si eu sunt casatorita pt a doua oara, dar tot ce mai retin e ca a fost pe la sfarsitul lui august, dar zau daca mai stiu exact.
Alina_anto nasucul Sarei sa treaca de la sine, fara interventii. La diversificare eu am folosit fff mult blenderul pt a pasa mancarica, storcatorul de fructe pt suculete, razatoarea mai putin si cateva castronase de plastic de la tupperware (sper ca nu e reclama) in care mai pastram in frigider de pe o zi pe alta.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
Alysh spune:
Bune fetelor. Noi suntem pe la curte, dar tre' sa tragem o fuguta la noi la bloc ca s-a racit vremea brusc si n-am cu ce sa-l schimb pe Vlad.
In seara asta ii voi da cereale cu morcov si mere pt ca nu am gasit cereale de orez cum imi recomandase pediatra. Sper sa nu fac vreo greseala. Oricum cele pe care le-am luat sunt pt 4 luni, deci e ok din pct asta de vedere.
De vreo 2 zile m-a apucat asa subit un apetit de munca si tot caut pe net diverse oportunitati profesionale pt ca nu mai am chef sa ma intorc la vechiul job. Caut si un master sau un modul postuniversitar de psihopedagogoe poate ma intorc in invatamant cu toate ca ma ingrozesc salariile. Are cineva idee cam ce salariu are un profesor debutant de scoala generala????
Cleo, CASA DE PIATRA!!! SANATATE, FERICIRE, NOROC, BUCURII!!!!!!
Laurita, n-am cum sa ajung iubita in parc, tare mi-as fi dorit....Distractie placuta fetelor, va invidiez!
Ancaurn, multumesc ca m-ai linistit cu forma caputului lui Vlad. Astept cumintica pana se rotunjeste perfect.
Inais si Vlad a avut bubite, au trecut definitiv cu Trixera de la Avene cam in 2 saptamani. MA bucur ca o simpatizeaza dr pe Iasminuta, e si normal la asa o scumpete de fetita!!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
YLARI spune:
CLEO, CASA DE PIATRA MULTA FERICIRE, SANATATE SI NUMAI BUCURII VA UREZ!!!!!
Sorry ca n-am facut urarea mai de dimineatza - la prima postare... sunt cam aeriana... si trista ca a plecat Iuby.........
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
aelita spune:
Am fost si noi la mare 2 saptamani,cu puradeii.
CLEO-sa fiti fericiti !
DARIA-of,cat de greu o duceti ! pana nu reusesti sa ii faci program lui Casi ,asa o sa te chinui...sper sa se regleze pana la urma.
fa orice numai sa dormi ! nu conteaza cine ce zice,tu cere ajutorul cand nu mai poti si dormi !
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
maitreyi spune:
neata
missP se numeste "ciupitura de barza" pata respectiva si dispare pana la 1 an, teoretic
daria
cleo casa de piatra si soare in priviri
noi azi am fost in botanica. toata gradina inflorita...foarte frumos (pozici la semnatura). acum tati a terminat concediul si s-a intors la bucuresti.
m-am hotarat ca voi incepe si scoala de soferi din septembrie. sper sa le pot face pe toate...nu ma simt f confortabil ca o las pe alexandra cu altcineva toata ziua pana vin de la facultate si scoala de soferi...va avea oficial bona...offf. nu vreau sa ratez prima lingurita de mancare, primul cuvant...poate suna a cliseu da' stiu ca voi intelegeti...cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom descurca.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
gabitzam spune:
Alina, eu am folosit extrem de mult mixerul veritcal, care are si vas de blender. Iti trebuie neaparat lingurite de silicon, moi. Vase de plastic de capacitate mai mica, in care sa mai pui la congelator de pe o zi pe alta. Eu am tot de la Tupperware, cum zice si Anca. Farfuriute si castronele care sa mearga si la microunde. Storcator de fructe pentru suculetzele de mere, morcovi, etc.
Eu n-am folosit deloc razatoare, n-am folosit deloc. Eu am folosit dupa 6 luni, ca sa amestec in mar, cerealele cu biscuiti de la Milupa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
CLEO, casa de piatra si toata fericirea din lume alaturi de sotul si copila ta !!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaurn Alina_anto nasucul Sarei sa treaca de la sine, fara interventii. La diversificare eu am folosit fff mult blenderul pt a pasa mancarica, storcatorul de fructe pt suculete, razatoarea mai putin si cateva castronase de plastic de la tupperware (sper ca nu e reclama) in care mai pastram in frigider de pe o zi pe alta. CEZARA - poze DRAGOS-poze Povestea nasterii lui Dragos cel capos Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008) |
Multumesc
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria