Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Ylari..sorry ..n-am vrut sa scriu mult...dar e un defect de -al meu cred...ca imi merg degetele si nu se mai opresc...nici nu imi dau seama cand scriu asa mult.

O sa incerc sa nu fac long stories de acu inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Ylari..sorry ..n-am vrut sa scriu mult...dar e un defect de -al meu cred...ca imi merg degetele si nu se mai opresc...nici nu imi dau seama cand scriu asa mult.

O sa incerc sa nu fac long stories de acu inainte

Doamne fereste, m-ai inteles gresit, dragutza, eu crede-ma ca nu sunt deloc deranjata, chiar imi face placere sa citesc long stories, cu atat mai mult de apreciat cu cat ne povestesti mereu ce greu iti e... mai invatzam si nou, hai nu fii suparici, ca nu asta am vrut sa spun, pupici multi.

Distractie placuta la Formula 1 pe apa!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna neatza fetele !

Sa bag o cafea, ca acum am voie yuupiii Nu stiam ca draga de Cleo are si cununia religioasa - asa ca ii urez CASA DE PIATRA, sa fie fericita alaturi de sotzior dar si de pitica ei dulce

Vin si eu maine - la Diham ar fi super sa neintalnim, sa mergem cu toatele in parc :) Trebuie doar sa ne sincronizam la ore Eu am telefonul Laurei deci stabilim o ora si daca intervine ceva (gen bebe somnoros sau mancacios fix la ora resp) ne vorbim la telefon.

Simo - esti o scumpa, asa este, am fost destul de asaltata dar chiar as vrea sa te vad :) si sa iti vad flacaii ! Vreau sa vaz si eu un bebe nascut cu 4 200 Pe tine - te-am vazut deja cu ajutorul suroricii tale hehe :p V-am mai zis, fiecare sunteti 2 in 1 :p

Multumesc fetelor pentru aprecieri :) Sunteti toate niste scumpe si consider ca nu prea merit laudele voastre :) Caci voi sunteti mult mai frumusele si mai cochete iar bebeii ... toti sunt asa de dulci ... fiecare are ceva care te topeste.

Socrate - am citit povestea lui Sebastian :) Foarte frumos scrisa :) Si tatal meu e nascut pe 11 septembrie

Daria - esti o mama eroina ... zau, nu stiu cum as face fatza cu doi copilashi si cum as rezolva problema cu gelozia intre fratiori :) Cat despre laptop - noi avem un Toshiba super... dar inima mea ramane tot la Sony Vaio :) Nu stiu de ce cred ca a fost primul meu laptop ... Mai am Dell acasa - dar nu sunt incantata. Asta asa... vag ... evident ca un ITist are mult mai multe argumente care nu stin de toane sau sentimente ca in cazul meu :p

V - astazi merg sa imi vizitez finutzii: o dulce de fetitza de 1 an jumate si un bebe baiat mic in burtica mamicii lui (in jur de 5 luni) A propos... trec printr-o faza de nostalgie a burticii... am o prietena care sta sa nasca si o invidiez nevoie mare Dar apoi imi privesc copilul care doarme ca un ingerash... si imi aduc aminte de primele doua luni cand ... ma rog, stiti cum era hehe :) Sa fim sanatosi cu totii !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Daria_Ioana, am citit ca nu prea are cine sa te ajute. Decat sa stai pe la altii (Dada), mai bine la casa ta.
Noi avem un Laptop Del, e f. bun -- insa eu cred ca Lapopul nu e o solutie. Pune piciorul in prag cu Cassi! o sa fie mai greu la inceput, o sa urle, o sa se dea in spectacol, insa cu timpul o sa respecte hotararea ta (si DACA RAMAI CONSTANTA) o sa vezi ca o sa se schimbe. Cred ca e greu, cand nu te sustine nimeni, insa n-o mai lasa asa mult la calculator/TV si culc-o mai devreme (pt un copil de varsta ei e imp. somnul de seara si calculatorul nu e chiar ideal; crezi ca ii faci un bine, daca se uite pana la 12 noaptea la desene???). Nu mai ii da drumul la TV, calculator, spune ca-i stricat si daca insista nu ceda! culca-te si tu seara devreme si daca te vede pe tine in pat, o sa se culcuseasca si ea langa tine si pana la urma o sa adoarma.
incearca s-o inscrii la o cresa, ceva, program scurt, ca e micuta, nu-i strica contactul cu alti copii si apoi ai si tu mai mult timp pt. tine si bebe.

stiu ca e mai usor sa dai sfaturi, sper ca nu te-am suparat cu mesajul mei,insa incearca sa schimbi ceva! sper sa reusesti si sa fie totul bine pt. voi toti!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, neata si de la noi. Ne-am trezit la 7, ca Daviducul lupta cu durerile facerii si a facut un HUGE KK, dar dupa ce l-am luat din dormitor, ca Bogdan era chiaun si voia sa mai doarma... Am stat cu el in baie, l-am pus pe comoda de infasat, m-am jucat cu piciorusele lui, am facut bicicleta, am ras, ne-am gadilat, l-am schimbat, apoi l-am plimbat prin casa, apoi l-am pus iar pe comoda, intr-un final a adormit si eu am putut sa citesc putin langa el. Dupa 2,5 ore s-a trezit si Bogdan si a stat si el cu David ca sa pot si eu sa-mi iau micul dejun. Dupa amiaza plecam in parcul congresului in Hanau, abia astept!!

Stiti ce uitasem sa va povestesc? Faza tare cand eram in vizita in spital cu David, iesisem de la Anca si asteptam liftul si voiam sa-i trimit SMS lui Bogdan (care urma sa vina sa ma ia) ca-l astept in fata spitalului. Tastez „Te astept“... si odata aud o voce in spatele meu „Unde ma astepti??“ – am cazut pe spate Bogdan ajunsese mai devreme si venise sus sa ma caute... Am ras amandoi de ne-am tinut de burta...

Daria_Ioana, of, ce rau imi pare ca ai asa ghinion de persoane al caror „ajutor“ e mai mult un ghimpe, stiu bine cum e... Pacat ca totusi Cassie e asa dependenta de tine, oare nu o poti trimite doar pe ea la mama ta, n-o poti pacali cumva sa stea la bunica, sa fie acolo mai rasfatata, sa fie in centrul atentiei sau ceva de genul asta? Nu stiu, zic si eu, macar cateva zile, pana te refaci si tu... ca tare e groaznic sa nu poti sa dormi, eu credeam la inceput sa-mi pierd mintile...

inais, si David a avut asa brobonite pe fata, dupa perioada de arsita cand ii iesisera bubite in toata regula i-au mai ramas brobonitele alea care se simteau doar la mana, dar dupa 2 saptamani i-au trecut si nu i-am dat cu nimic. La voi, ma gandesc ca daca e asa cumplit de cald, pielea se va reface probabil mai greu. Deocamdata nu da cu nimic, pielicica lor se regenereaza singura de minune!

cleo, ba sa plangi la biserica, sa dai frau liber emotiilor, ca asa e bine! Sa aveti o zi de neuitat Si felicitari si pt. cununia religioasa!! Casa de piatra!!

melly, bafta cu socrella si nervi de fier Da, in timp ce-i faceam pozele el incepuse si se scremea de zor

socrate, fetele tot zic de 11 septembrie, eu citind povestea am sarit inconstient peste aceasta data din cauza ca a fost data la care m-am casatorit cu fostul meu sot si de aceea probabil am vrut inconstient s-o ignor. Oricum, toate cele bune voua!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Buna dimineata fetele,

Ce sa va spun ca va citesc de vreo 2 ore sa ajung la zi cu cititul ca ieri am fost plecati cu bebe la gratar la aer curat ,era terminat seara am facut baita si nani pana la 10.30 ff bn ,iar acum sta cu tati si se cearta se fortzeaza sai spuna ceva dar in final somnicul isi face aparitia,eu ce sa va spun sunt incantata ca am intrat pe forum dar mai trebuie sa intru in ritmul vostru ca nu prea am timp ,acum sa ne dam si noi cu parerea sau un sfat caci despre asta este vorba...

MissP poze super cu David ce bebe , ce mami draguti foc ,iar apropo de apartament sper sa gasesti unul pe placul tau,important este sa vezi mai multe si sa nu te grabesti tio spun din propie experienta.

Simonix ce bebe frumos si dulce ai ,e tare dragut ,foarte dragut super dragut,eu cred ca seamana cu tine si sotul spune la fel.Si noua ni se intampla acelasi lucru cand ajungem in RO deci te inteleg fff bine si stiu cat este de obositor iti doresc sedere placuta in continuare si inca o data i love your baby.

Maitreiy frumose poze sa va fie de bn vacanta.

Cleo casa de piatra si multa fericire tot ce va doriti simulta sanatate celor dragi,iar aztazi fericire multa si sa va bucurati de bebe dulce.

Vianne draguta EDUARDA si dragute pozele ce cuplu perfect ...

Inais si ericut a avut bubiti cand sa nascut cum tu spui nu este nimic grav ,dar are nevoie de multa rebdare bafta multa.

Daria_Ioana sunt de acord cu ce a comentat mai devreme ADRIANA CAUTA SA FACI UN PROGRAM LU CASSIcradi sau cresa nu te mai simti vinovata esti om si ai nevoie de odihna greu cand ma gandesc ca sotul nu e cu tine pt ca eu fara al meu sot nu as rezista nici o zi.

fetele va las ca am musafiri si merg sa pun de un pireu .
Tuturor ce mai isi bat capul cu botezul multa bafta in continuare torturile de la AGAPITOS sa va iasa fff bune ca imi faceti o pofta de nu mai pot si aici nu se compara dulciurile cu cele din RO.

pupici la mamici si bebici o duminica placuta in continuare...

Mergi la inceput

jady, tu pe unde stai prin Malaga? E frumos acolo?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Miss e fff fain stau chiar pe faleza deci trec strada si fac baie te invit daca ai ocazia la o baie la o plaja....etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jady

Miss e fff fain stau chiar pe faleza deci trec strada si fac baie te invit daca ai ocazia la o baie la o plaja....etc.

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

Nu mai zice odata, ca acu' venim peste voi

Dar chiar, poate va vizitam la anul, cand baieteii nostri vor putea merge si se vor putea juca impreuna. Poate-mi trimiti pe PM numele orasului (in caz ca nu vrei sa-l faci public), sa ma uit si eu pe net si eventual sa caut un hotelas, ceva, mai ales ca noi demult voiam sa vizitam Malaga. Din Spania am vazut pana acum Sevilla (5-6 ore, o excursie facuta din Algarve) si am fost de doua ori la Barcelona, care ne-a placut la nebunie!!!

Anul viitor e teoretic programata Corsica, dar mai stii, poate ne aruncam intr-un weekend prelungit si pana in Malaga. Noi din pacate stam langa Frankfurt, deci n-avem faleza... Oh, ce te invidiez...

Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bonjour!
Gabitza, o sa te sun cand mai venim in Bucuresti. De fapt o sa te sun cu o zi inainte si ne facem un program, ok? Pe 8 sept venim la dr. dar nu stiu inca exact ce o sa fac in ziua respectiva, pt ca a vrea sa merg si la coafor...
Miss Pata pe care o are David probabil ca este din cauza pozitiei in care a dormit, sau poate ca l-a zgariat o hainuta, o caciulita... Dar e bine sa intrebi moasa. Eu acum sunt foarte atenta la toate buitele, petele sau punctele care apar pe pielea Sarei...Am vazut pozele cu scumpul David

Fetele, spuneti-mi si mie, va rog ce trebuie sa cumpar pt prepararea mancarii Sarei?? Strecuratoare?? Razuitoare?? Ce fel de castronele??? HELP!

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput