Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

wooow Ylari - asa este hihi - Raluca o cheama si ai ei stau cu ai mei de cand ma stiu eu Eu cu ea am fost colega de banca in generala ... Am crescut impreuna ... Apoi ne-am separat: fiecare cu sotzul ei... ea a ramas in tara, a nascut un bebe (fetitza are 1 an si 10 luni) iar eu am plecat de nebuna prin Europa parcul este IOR... cred ca asa se cheama, este pe la Campia Libertatii am impresia.

Haideti fetelor, care mai recunoaste pe cineva din pozele mele ? Dau de baut !

Mie mi se intampla destul de frecvent chestii din astea :) Uite, si cu Esme am descoperit ca avem pretini comuni Mi se pare super !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

wooow Ylari - asa este hihi - Raluca o cheama si ai ei stau cu ai mei de cand ma stiu eu Eu cu ea am fost colega de banca in generala ... Am crescut impreuna ... Apoi ne-am separat: fiecare cu sotzul ei... ea a ramas in tara, a nascut un bebe (fetitza are 1 an si 10 luni) iar eu am plecat de nebuna prin Europa parcul este IOR... cred ca asa se cheama, este pe la Campia Libertatii am impresia.

Haideti fetelor, care mai recunoaste pe cineva din pozele mele ? Dau de baut !

Mie mi se intampla destul de frecvent chestii din astea :) Uite, si cu Esme am descoperit ca avem pretini comuni Mi se pare super !!!

Cool!!! Da, e IOR, seamana un pic cu Morarilor (si acolo e un lac cu o tentativa de arteziana in mijloc - de aceea am confundat) La inceput nu eram sigura, dar cand am vazut-o pe doamna Floricel m-am lamurit! Dumneaei vine mai mult in Morarilor, ne intalneam mai mereu prin iunie cand am mai stat la ai mei mai mult... Ce dragutz! Abia astept sa te vad si pe tine! Vii luni in parc, da? Laura, e ok, tu poti, da? La Riviera? Wow, abia astept!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

simonix, robertel e un scump!!! imi place de el de mor!!!! l-am chemat pe tati al nostru sa vada poze si m-a intrebat "cine e fetita asta frumoasa?" un pupic de la noi

vecina, distractie placuta la nunta. eu ma duc saptamana viitoare. imi pare rau sa aud ca te cam chinuie andra; o sa treaca si asta ... iar berzele le-am vazut duminica trecuta chiar in centru, ieseam din parc cand au trecut in drum spre tarile calde
am vrut sa mai zic ceva, dar am uitat
ma duc sa pregatesc baitza fetei

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria

http://b1.lilypie.com/9161p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, noapte buna, noi ne bagam in rutina de seara.

Va pupez pe toate si: Pe maine!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mi-am amintit de ceva: ce mai face, oare, prietena noastra, alra? alra, sper ca sunteti bine si tu, si laura si bebica din burtica

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria

http://b1.lilypie.com/9161p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ylari - nu pot sa cred ca vorbim pe forum de dna Floricel Hihi

Dada vin luni in parc ;) cand ? Dimineata ? Sa imi ziceti cand puteti voi - o sa incerc sa nu va mai fac sa asteptati

Georgiana - am vazut pozici cu voi si ... pe drept cuvant :p pot spune ca ai o FETITZA superba ! care e chiar fetitza hihi !!! Sa va traiasca ! Si sa ne traiasca toti bebicii, si noi pe langa ei :) Uite, nu mai pot dupa pozica asta:

http://picasaweb.google.com/cernatr/TeoLaBrasov23082008/photo#5239214555579710578 cum a adormit, scumpa de ea !

Si mie imi e dor de Alra - o sa o caut pe la praline sau pe la odisee :) Sper ca toate sunt bune cu ea !!!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mai Simonix, ori ai tu talent la fotografiat, ori Robertzel e innebunit dupa camera si carismatic, e o dulceata si iese tare bine in poze, expresiv!
Ca sa nu mai zic de comentariile la pozici!
Mi-am inchipuit cat de aglomerata vei fi cand ajungi in Romania...nu intelegi nimic din zilele astea...d-aia nici n-am insistat cu intanirile, stiu ca te-ar ingreuna presiunea
Ti-a iesit super coafura si ma gandesc si eu serios...poate decat sa-mi nenorocesc parul cu blondul mai bine as trece la niste suvite ca ale tale!
Daaaaa! Uraaaa! Ne vedem luni, dragele mele, abia astept. Sa profitam, fetele cat e Simonixaici!
Alysh tu mai esti cu invitatii francezi, sau poti veni luni???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata mai spre seara si de la iasi

multumim fetele pt comentarii la adresa pozicilor si mini-concediul familiei

doloressnu pot sa zic ca preturile sunt mari sau nu...pt ca nu prea am cu ce face comparatie e mizerabil olimpul si la fel cum il stii tu din anii trecuti...nimic schimbat...dor foarte multa mizerie pe care acum ceva timp nu o vedeai...era statiune de statiune neptun-olimp...acum nu cred ca e alta statiune mai paraginita ca asta. in momentul in care ieseam din curtea hotelului parca intram in alta epoca...

cleosa ii fie de bine marei Botezul!

simonix gigea flacau mai ai ma bucur ca va prieste in tara. sa porti sanatoasa rochita si pletele cele noi

la multi ani alexandrilor si alexandrelor. multumim la randul nostru de urari

v-am pup u

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, seara buna. Azi am fost la restaurantul romanesc din Offenbach, am mancat o ciorba de vacuta ca la mama acasa, Bogdan s-a delectat cu mititei. Voiam sa ne plimbam apoi in parcul din apropiere, dar ne-a anuntat chelnerita ca era un meci de fotbal intre Kickers Offenbach si Dynamo Dresda si orasul era plin de politie fiindca venisera multi hooligans si se anunta bataie, cica in fiecare an iese cu cafteli la meciul asta... unii vin doar ca sa se bata, nu-i intereseaza fotbalul...

Am facut si noi azi poze: AICI

cleo, si Bogdan e tot fan Linux, ca orice „calculatorist“ care se respecta Eu, user natang, habar n-am cu ce se mananca asta...

Doloress, spor la mutat si sa ai cat mai putin stres!! Eu sunt alergica la ideea de mutat, dar daca o fi si-o fi sa gasim ceva, asta e, o facem si pe asta... Te admir ca ai atata putere, in general, nu numai cu mutatul!! Degaji atata energie si forta si vointa si optimism, e incredibil!! La mine se pare ca bateriile nu mai sunt asa pline... ei, ce vrei, la 40 de ani se mai consuma... dar las’ ca-mi revin eu.

Ylari, vad ca si tu cunosti tot Bucurestiul!!! Stii ce i-am facut lui Mutti? Ea imi scrisese biletelul pe spatele unui bilet pus de mine alaltaieri seara cu multumiri pt. „ajutorul“ cu bluzele si cu cei 70 de euro platiti de ea la Kaufhof. Termenul folosit de ea pentru „sa va dau“ fusese ABGEBEN, care e un fel de a oferi la cineva mai sarac, ceva de genul asta, in orice caz cu o conotatie usor negativa, cu aer superior... poate fi tradus si prin „sa va cedez“... Am luat si eu acelasi bilet si i-am raspuns „Multumim oricum pentru cat ne-ai cedat, a fost f. bun“... Azi nici nu am vazut-o la fata. Si mi-e dor de ea ca de o gaura in cap...

alina_anto, bafta cu nasucul Sarei, sa fie totul bine!! Mai, am observat si eu la David pe ceafa o pata rosiatica, initial am crezut ca e de la statul cu capsorul pe saltea, dar i-am sesizat-o la fel de rosie si dupa ce dormise ore bune pe burtica. Am s-o intreb pe moasa ce e...

Simonix, ce misto ca te-ai suvitat si improspatat in Romania, e mult mai convenabil. Eu platesc pe suvite cu folie, masat capul, tuns si föhnat cam 95 de euro... dar consider ca merit si eu, mai frate, ce pastele ma-sii, ca doar nu beau, nu fumez, nu mai cheltuiesc pe cosmetice YSL abia astept ziua de miercuri, sa ma vad si eu gigea. Te-am vazut suvitata in poze, iti sta bine, arati f.f.f. ingrijita si cocheta!! Iar Robertzelul este MORTAL, nu am cuvinte!! Toate pozele cu el sunt o incantare!!! Io pusei linkul ala cu carti, sunt f.f. multe chestii utile acolo (multe de la Psihologie sunt puse de mine).

Apropo de prieteniile virtuale, o sa radeti de mine, dar azi in timp ce-l alaptam pe David am inceput mental sa enumar mamicile si puii de la odiseea noastra, curioasa sa vad cate le tin minte corect, cu nick, nume real si numele bebelului: am stiut vreo 40! Tot e ceva, nu?

Getutza, Dordia, voi sunteti bine, iubitele? Mai dati si voi un semn de viata, fie el si scurt...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata!

Scriu rapid din amintiri (de vreo ora si ceva ma chinui sa ajung la zi si cetesc si tot cetesc)!

Lori sar'mana la urarea cu sporul! Nu prea am spor...dar poate reusesc saptamana asta, pe ultima suta de metri. Nici lumanare nu am comandat, nici rochie nu mi-am luat, nici nimic! Aia este...nu-mi gasesc rochie in bugetul pe care l-am impus si pace...am batut azi tot Mall-ul de la Baneasa!

MissP dulcic foc David! Las-o pe Mutti in pace...prea multa importanta imi pare ca ii dai. Energie pierduta!
Super link-ul cu cartile si gestul cu fetitza adoptata! Ai vazut ca pana la urma v-a trimis Dumnezeu si un ingeras al vostru!

Simonix imi place coafura si mai mult imi place "fetitza" voastra! Este tare fotogenic!

Doloress Spor la mutat! Mi-a placut ce ai scris despre copiii care stau agatzatzi de parinti. Iasmina este identica cu al tau Patrick. O fatzai in toata casa cu bouncerul ei...altfel nu sta!

Reallaura si cine mai zicea...Nutrinatalul ala unde se gaseste?? Mai voi cum stati cu pregatirile de botez?? Eu una...aaaaa Simonacip doar la Irina Schroeter am vazut rochii gigea! Dar scumpe dom'le, scumpe! Mi-am adus aminte de tine...eu sub 7 mil nu am vazut!

Maitreyi vazut poze superbe la mare! Deci Olimp a fost pana la urma!! Super statiune, pacat ca-i populata! Si nu ma refer la turisti...Uofff!

Nu in ultimul rand... Cleo sa va fie de bine pentru astazi (am inceput mesajul sambata...)! Inca o data Casa de piatra! Si pentru maine (adica azi), sa dea Dumnezeu sa aveti parte de un botez superb si o petrecere reusita!

Despre noi 2 vorbe...am confirmarea pediatrei ca avem dermatita atopica...este brobonita pe fatza, manutze si picioruse...ne-a dat dupa baitza Trixera de la Avene si o data pe zi Atoderm Milk de la Bioderma. Ma supara ca nu inteleg de ce a facut asta si mai ales ca o vad brobonita asa. Nu e acnee sau cruste cum v-am auzit pe voi. Sunt broboane mici cat varful acului. Nu-s rosii...dar se inrosesc daca se agita rau (cele de pe fatza) si se simt mai mult decat se vad! Poate a mai trecut cineva prin asta si-mi mai impartaseste din experienta... Oricum nu-i grav...pana se marita trece!

A propos...Alysh e innebunita pediatra dupa Iasmi...innebunita!

Va si merg la somn!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput