Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

cleo, "calculatoristii" sunt o specie aparte ... am vrut sa dau un exemplu, dar mai bine ma abtin...

Asta garantez si eu La mine in birou suntem mai multi care lucram sub Windows, si un linuxist inversunat, si sunt tot felul de schimburi de replici. Mi-am bagat si eu nasul in Linux, dar n-am ajuns foarte departe.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Neata si de la noi, dintre cutii, la noi inca e 6.30, scriu repede ca trebuie sa scoatem calculatorul si internetul ca ne mutam maine, insa am zis sa va mai salut odata!

Maitreyi superbe pozele de la mare, Olimpul era statiunea mea preferata, desi nu am stat niciodata acolo, cand stateam la Neptun numai prin Olimp ne plimbam. Tot asa de scump litoralul romanesc? M-am crucit anul trecut sa vad preturile mai scumpe ca in Canada.

Ylari vacanta placuta! Wow ce pofta mi-ai facut de ciorba, si eu fac insa nu am leustean, nu am tarhon, nu prea iese asa aromata ca la mama acasa.

Iulia vai ce vis groaznic, insa cum zicea si Miss, asa te eliberezi de frustrari. E greu sa nu te mai intelegi cu proprii tai parinti, si eu eram ferm convonsa ca bebele o sa ma apropie mai mult de mama, insa dimpotriva, ne-a despartit mai mult.

MsBB imi pare rau sa aud de Andra ca nu doarme, mai ai si nunta, vai de tine! Insa lasa ca o sa se regleze poate cu timpul si somnicul. Eu ma luadam de zor ca ma trezeste Patrick numai o data pe noapte, insa nu e tot timpul asa. De exemplu, aseara s-a culcat de la 7 a dormit pana la 1, apoi de la 1 m-a trezit la 3, apoi la 6. Si acuma e vesel nevoie mare, tranteste cu piciorusele in bouncer si da din manute ca o morisca. Ai vostri tot asa dau din picioare ca moristile? Al meu a stricat de acuma bouncerul, a inceput sa scartaie din toate incheieturile.

Chinabulina pai voi stati in orasul lui Bacovia, normal ca ploua bacovian Nu stiu de ce , dar mie mi-e dor de ploaie, m-am cam saturat de caldura, chiar daca la noi nu au fost caldurile alea din tara. Mi-au spalat creierii canadienii, m-au programat pe frig.

Daria nici lui Patrick nu ii plac jucariile. Numai daca ma joc eu cu el atunci se uita la ele, daca il las singur cu jucarica, nu are nici o treaba cu ea. Am inteles ieri la tv ca acesti high needs kids, adica cei de care trebuie sa te ocupi 24 din 24 ca daca nu incepe showul au si parti bune, sunt copii foarte sensibili si intuitivi care se vor pricepe la oameni si vor fi tare sociabli. Al meu cel putin asa este. Il car cu bouncerul peste tot, si la baie trebuie sa ma vada si cand ma spal pe dinti il iau acolo si ii povestesc ce fac. Pana mi-am dat seama, a trecut ceva, mama natanga, fac si eu ca si Cleo. Pai acuma nu mai am treaba, il iau in bucatarie si spal vase, fac de mancare si vorbesc intr-una si ii explic si e cel mai cuminte copilas. El vorbeste in legea lui. Acuma se uita tinta cum tastez, ma mai intorc, mai radem si tot asa.

Laura asteptam pozici dupa coafor. Te mai si vopsesti? sau numai coafat? Ma mai uitam intr-o zi la pozele tale, tare frumoase mai sunteti amandoua!

Cleo distractie placuta la botez! Asteptam si de la tine pozic!

Miss asa de cunoscute mi-s fazele lui Mutti, de la mamica mea... E de groaza cat e de santajista. Si ma enerveaza mult, si m-a enervat toata copilaria stilul asta de tacere prelungita si de aere de victima! Eu cu sotu cand e sa ma cert apoi ne certam, tipam, ne luam de cap ne zicem tot ce avem pe suflet, apoi cautam o cale de intelegere si ne impacam, dar nu stam doua saptamani fara sa vorbim cum faceau ai mei si ne aduceau la disperare. Frustrarile se aduna unele peste altele si apoi se intreaba de ce a imbatranit asa de repede si de ce este asa de bolnava deja.
Imi pare rau ca nu v-a placut apartamentul, si eu zic ca trebuie sa va mutati, sa fiti numai voi trei singuri si fara batai de cap. Eu chiar daca am avut in mama un ajutor pretios la treburile gospodaresti, am zis mai bine singura ca le-oi face eu pe toate, insa linistita. Asa, in fiecare zi trebuia sa imi fac procese de constiinta si sa ma intreb oare cu ce-am mai deranjat-o azi.

Gabita La multi ani pentru Raducu Alexandru! La fel si tutror Alexandrilor si Alexandrelor!
Asta era numele ales demult pentru baietelul meu insa nu a fost sa fie. Mai tineti minte, asta iarna, de Craciun a venit la noi un prieten de-al sotului din Romania, sotul i-a facut chemare. Ei si a contractat o bacterie si a murit aici la 27 de ani! Fara nimeni , fara familie, sotul a alergat sa rezolve repatrierea, pana la urma l-am incinerat ca a fost mai ieftin, ca de nu era foarte scump. Mama lui a ramas singura, era singurul baiat, e si divortata! Off, mi se strange inima numai cand ma gandesc. Si asta a fost un stress major in sarcina, am incercat sa nu ma afecteze insa nu se poate. Si pe baiatul asta il chema Alexandru, ei si dupa ce s-a intamplat nu am mai avut puterea sa ii punem acelasi nume la copilas, ne-ar fi adus prea mult aminte de prietenul nostru...

Gata, v-am pupat, trebuie sa scoatem calculatorul pentru cateva zile ca ne mutam yu-hu!
Pe marti, miercuri, incolo, sper sa nu am mult de recuperat!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress, spor la treaba, ce bine imi pare ca va mutati la 4 camere, wow, ce mi-as dori si eu...
ei, multumesc de aprecieri pt mine si Sis.
Ma vopsesc si ma coafez ca avem maine un botez..o sa facem pozici!
Sa stii ca il recunosc pe Mirci al meu in ce povestesti de Patrick. Asa si el. Nu sta o clipa singur, daca nu te uiti la el un timp ,izbucneste in plans...
Miss, lasa, draguta ca nu e singurul apartament, abia ati inceput cautarile, nu?
Lorich, MsBB, Chinabulina va trimit o raza de soare din Bucuresti. Aici e bine si vant!...dar vine toamna si sa vezi ce ne plictisim in casa . sper sa avem o toamna lunga, sa vina ploile cat mai tarziu

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Miss, sorry ca n-am vazut mesajul cu apartamentul... nu vedeam de castronul cu ciorba, ma grabeam ca mama luase fata in brate (si eu sunt cam impotriva ca mi se invatza asa si are vreo 2 tone fi-mea... - bine, n-am nimic impotriva sa o iau in brate daca trebuie consolata), tata venise la mine sa ii bag la incarcat MP3-ul, Iuby venise cu prajiturile si nu avea loc in frigider, plus ca eram stresata sa le aranjez pe toate ca sa ii dau si la bebeluna sa pape. Imi pare rau ca nu e ce va doriti apartamentul, dar lasa ca gasiti voi ceva.

Revin imediat, putzina treaba la orizont!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissParker
In orice caz, Mutti e ofticata, mi-a zis Bogdan ca a vazut-o cand a plecat la cumparaturi, s-au salutat doar f.f.f. scurt si concis, el a simtit-o ca e imbufnata. Aseara ne-a pus la usa un sfert de chec, cu un biletel: "Nu pot sa va dau mai mult, vine Christian [fi-su] si ii dau lui jumatate"

Cand eu va spun ca are arme multe terorista...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Foarte tare!!!! Hai ca faza asta e puerila rau de tot!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetelor! La noi la Breaza e asa frumos..e soare , dar deja miroase a toamna...
Laura, Daria Am fost in Bucuresti doar pentru controlul Sarei. Cred ca stam si toamna aici..poate si iarna..vedem..

Joi am fost la control la Medlife la un doctor foarte bun, RADU SPATARU. El lucreaza la Budimex dar are consultatii si la Medlife. Preda si la facultate cursuri despre hemangioame..Va dati seama ca m-am bucurat tare mult cand am aflat pt ca ne-a lamurit bine. Ne-a explicat in detaliu tot ce inseamna hemangiom, evolutia lui, modalitati de tratare..etc. Concluzia la care am ajuns de comun acord este sa asteptam si sa urmarim cu atentie evolutia hemangiomului. In cazul in care acesta creste destul de mult, atunci se va interveni chirurgical, dar sa speram ca Sarei i se va retrage singur..sunt slabe sansele, dar noi speram... Oricum, dr ne-a spus ca zona in care se afla hemangiomul, adica la nas, este o zona unde nu poti lasa sa se dezvolte foarte mult - daca ar fi fost la mana, la picior, sau in alta parte era altceva..dar asa, la nasuc, e destul de sensibil locul..

In rest suntem bine, asteptam sa mergem pe 8 septembrie la controlul de 4 luni, sa facem vaccinul si sa incepem diversificarea.. Eu am avut o enterocolita nasoala si 2 zile nu am mancat, nu am baut aproape nimic si nici nu am alaptat si aproape ca mi-am pierdut lapticul.... Ii dau doar 2 mese exclusiv san, restul fiind lapte praf... Dar sper sa-mi revin, iau Galactogyl, beau ceaiuri, incerc sa mananc consistent...

Va pup.

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, m-am gandit la voi de dimineata, ca am fost in parc la Floreasca cu copiii. Cand veniti in Bucuresti poate ne intalnim pe acolo.
Doamne ajuta sa fie bine pina la urma nasucul Sarei!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fete vorbaretze:)

In primul rand, va multumesc pentru sfaturile legate de mancatul haotic al lui bebe :) ce sa va zic, are si el zile si zile, mai m-am calmat vad ca de la o vreme papa cam la 3 ore, cate 140 ml... e bine : Noaptea o doarme toata (aproape - se scoala la 6).

Apoi, va multumesc pentru sfaturile legate de kkutza lui bebe... din pacate de cand am ajuns in tara nu a mai facut kk nestimulat (supozitor sau termometru la 2 zile). Acum este pe lapte praf exclusiv. Nu sufera, este la fel de vioi si de vesel, chiar nu stiu cat sa il las asa, fara kk... Abia astept sa vorbesc cu medicul. Eu i-am schmbat si apa, ma gandeam ca o fi din cauza ei. Mai urmarim... poate o sa ii fac si eu ceai de musetel, dupa cum ma sfatuia o fata

In rest, ce sa va zic, suntem asaltati de un val de prieteni, rude, vecini etc Uitasem cum e in Romania: nici nu pot iesi pe strada ca se face coada in urma mea. Dau de tot felul de cunostiinte,de prieteni... wooow... chiar ma dezobisnuisem. Ajung acasa capiata... Pai in Belgia nu e nici un om pe strada - ce diferenta ! ca sa nu mai ziccat necunoscuti ne "ataca" - nu pot face nimic, caci toti isi baga nasul in carutz si incep: ce FETITZA frumoasa cum, nu e FETITZA ?? Haideti doamna... e FETITZA + alte comentarii legate de cat de dezvoltat este,cum isi tine mainile etc + tot felul de ATINGERI - vai ce piele delicata are OK, sa nu fiu ipocrita si sa va spun ca uneori imi fac placere aceste reactii :p Inseamna ca bebe este irezistibil (ce bien ar fi sa fie asa si mai tarziu :p cu fetele )

Din pacate timp de forum nu prea am avut, au trecut chiar zile cand nu am citit ce ati scris !!! Va dati seama :( Cu Laura nu m-am mai vazut, caci ne sculam pe la 9 jumate - 10... si in plus am mai avut si de alergat. Gata,am intrat in randul lumii cochete de Bucuresti :p Am urmat sfatul lui Cleo si mi-am tras suvitze la coaforul blocului Minunat... simplu, ieftin, rapid ... Pai in BE imi luau 50 de euri un tuns si un coafat amarat - si fiti atente: pt mine un coafat inseamna si ca iti da cu un fixativ in cap, ma rog, diverse smacuri [:D} ei bine, in BE ma tot intrebau: vreti sa vi-l usuc ? Vreti fixativ? Vreti ceara ? io: pai bine, cucoana, cum sa coafezi fara sa fixuiesti, ceruiesti etc ... Nu va zic ca pe toate le-am regasit pe nota de plata, in plus fatza de pretul afisat

Deci bebe are o mami gigea acum cu unghii frumoase... Marea infrumusetzare a inceput [:D} Mai ramane un epilat total etc si o cura de masaj Mi-am luat si rochie de botez, o sa o pozez :) Sunt incantata ca trebuie sa o retusez haha sa o mai stramtez Mai am de luat pantofiori :) Mai fetelor,ce minunat este din pctul asta de vedere aici :) atatea hainutze, atatea culori !!! Atatia pantofi frumosi ! Eu nu zic ca nu sunt si in BE, dar nu sunt asa de vesele si de de multe Chiar am impresia ca romancele fac toata ziua shopping si se aranjeaza ... mor dupa ele :p Cum zicea si Dolores - prin tari straine fetele nu sunt asa cochete. Uite, in Polonia erau ca in RO... frumoase si aranjate de intorceam si eu capul dupa ele Bravo voua ! In orice caz, i-am zis sotzului sa vina cu o valiza goala caci am de gand sa imi iau pantofi, genti, haine de aici la greu... sunt si mai ieftine ;)

Buuun, ia sa vedem ce ati discutat voi ...

Miss - ai un Daviduc tare scump :) Am vazut poze si ... creste ;) e un voinic, pai al meu abia acum sta pe coate cum sta al tau la saptamani ;) Problema "martirilor" - hehe scuze, dar imi vine sa zambesc ... si eu am trait cu un martir in casa ca si Dolores - MAMA Recunosc toate apucaturile de care povestesti :p eeeeiii... noi sa fim sanatosi, ca de martiri ne e plina viata

Cine a pus linkul cu carti ?? MII DE MULTUMIRI si de la noi!!!!!!!!!!!! Sunteti super, fetelor ! A propos de asta, mi-am amintit cand spunea Miss ca s-a mai racit de prietenii din RO si ca se simte mai apropiate de voi :) Si eu simt la fel, desi nu sunt mereu prezenta aici,va stiu pe toate, am trecut prin aceleasi momente... Impartasim o groaza de chestii intime, ne descarcam inimile (io nu as indrazni sa o critic pe mama cu altcineva in afara de prietnii apropiati ;) ) Pentru mine asta suna a prietenie in toata regula Chiar daca e virtuala :) De aceea as fi vrut sa va cunosc si in realitate :) Chiar, se mai organizeaza ceva ? :( Eu oricum as mai dori sa trec prin Drumul Taberii, caci i-am primis Simonei

Laura frumoasa - nu te-am sunat pt ca am fost cam ametzita si pt ca noi ne sculam tarziu... O sa incerc saptamana asta sa ma scol mai devreme.

A propos de dormit, azi s-a facut o saptamana de cand suntem in tara si nu imi vine sa cred ce bine ne merge aici Bebe doarme din ce in ce mai bine, se culca la 9 seara si se scoala la 6 dimineata, invariabil (a propos, si adoarme singur, in patutz, cu suzi, e drept). Dupa ce ii dau de papa la 6 dimineata adormim amandoi, in timp ce il mangai pe caputz sau pe piciorush. Si ma scoala pe la 9 jumate, 10, ma mangaie cu picioarele Si uite asa incepe ziua. O zi si ea presarata cu cateva episoade de somnic, si mai ales cu multe zambete. A uitat sa planga al meu copil, e cu gura pana la urechi toata ziua... Vad ca nu il deranjeaza oamenii care se tot perinda pe la el :)

Al meu baiet a plecat deja la petzit :) Am petrecut o zi minunata la o prietena care are o fetitza de aproape 6 luni... woow... Esme - sa te tii cand vin in BE si cand ne-om vedea, fiu-miu a devenit expert in cuceritul fetelor :p Oricum, mi s-a parut super sa stam toata ziua cu bebicii,au dormit amandoi,au papat amandoi ... s-au sincronizat f bine Apoi am plecat in parc cu masina, cu doi copii si un catzel Minunat ne-am simtit ! Mi-e dor de prieteni !!!!!!!! Of...

Ca sa vedeti ce aventuri are fiu-miu prin Romania, poftiti aici:

http://picasaweb.google.com/s.vilau/BebeInRomaniaEpisodul1

Buuun...cred ca am scris o groaza si conspect tot nu facui IERTARE fetelor,zau ca nu reusesc ! Uit de la mana pana la gura ! Ah... sa nu uit,totusi !

LA MULTI ANI ALEXANDRU si ALEXANDRA ! Doua nume frumoase...

Socrate - acush fug sa citesc povestea ta !

Cleo[/red] - inteleg ca o botezi pe Mara azi - sa iti traiasca si sa fie fericita !!!!!!!!! Asteptam poze !

Fetelor, trebuie sa plec :) Sper sa revin in curand ! Scuze ca am scris un ditamai postul Sper ca nu am ocupat o pagina intreaga (vad ca Miss[/red]tindea spre o astfel de performanta dar nu a reusit nici ea :p )

Va pup !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, nu inteleg de ce postul meu e ... corupt cand fac edit este OK, are toate tagurile cum trebuie - dar dupa ce dau Send - rezultatul nu mai e la fel :( Asta este ... :(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Fetelor, nu inteleg de ce postul meu e ... corupt cand fac edit este OK, are toate tagurile cum trebuie - dar dupa ce dau Send - rezultatul nu mai e la fel :( Asta este ... :(

Simonix, tipa aceea din parc, mama Mariei sta cu ai mei in bloc, dar dupa ceva vreme de la nastere s-a mutat cu ai ei. Parcul e Morarilor, nu???? Doamne CE MICA E LUMEA!!!! O cheama Raluca pe mama fetei, nu??? Incredibil!!!!

YLARI

Mergi la inceput