Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Simonix, foarte bine faci ca tii copilul cu voi.
Nici nu stii cate mame nu isi lasa copii asa pe la bunici...adica ii arunca pe undeva si nu ii mai intereseaza soarta lor decand cand isi mai aduc si ele aminte de ei.

Era la mall , acu 2 zile o batranica cu sotul si nepotica lor ( 1 an si 4 luni)...si am intrat in vorba ca eram si eu cu Cassie si ii intrebam de unde au luat masinuta la fetita ca e foarte interesanta....

Si femeia aia ,saraca , de abia astepta sa o intrebe careva de vorba si si-a varsat tot amarul.

Mi-a zis ca nepotica lor e din Bucuresti ..e cheama Sara...si ca mama ei ( adica nora femeii ) sta cu in Bucuresti cu sotul ei si le-au dat fata lor sa o creasca de cand avea aia mica 6 luni.

Si ea zicea ca e bolnava si nu se simte bine..ca e in varsta ..si nici barba-su nu o duce prea bine..si aia mica e plina de energie si nu sta locului deloc...

Si a zis ca ma-sa munceste ...dar niciodata nu ii trimite bani ca sa o creasca pe aia mica..nici de pampersi , nici de lapte praf ...nici de analize ..nici de haine.
Vine la 2 luni sa o vada pe fii-sa si nici un biscuite nu ii aduce macar...

Si o credeam pe femeie..ca se vedea ca e disperata ca incepuse sa planga ...si sotul ei zicea ca e adevarat tot ce zice ea...
Si ca ei din pensie se ajung greu...plus ca sunt bolnavi si le trebuie medicamente...plus ca sunt obositi ca Sara lor le pune capac.

Si in final zice, ca nora-sa mai vrea sa mai fac inca un bebe ..dar a zis ca nu mai il tine si pe bebe 2...ca pur si simplu nu mai rezista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Iti vine sa le dai in cap unora care sunt parinti de ocazie.
Altii se chinuie sa aiba copii si sa le ofere tot ce e mai bun in viata...
Pacat ca nu exista o lege care sa-i puna la punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Simonix, foarte bine faci ca tii copilul cu voi.
Nici nu stii cate mame nu isi lasa copii asa pe la bunici...adica ii arunca pe undeva si nu ii mai intereseaza soarta lor decand cand isi mai aduc si ele aminte de ei.

Era la mall , acu 2 zile o batranica cu sotul si nepotica lor ( 1 an si 4 luni)...si am intrat in vorba ca eram si eu cu Cassie si ii intrebam de unde au luat masinuta la fetita ca e foarte interesanta....

Si femeia aia ,saraca , de abia astepta sa o intrebe careva de vorba si si-a varsat tot amarul.

Mi-a zis ca nepotica lor e din Bucuresti ..e cheama Sara...si ca mama ei ( adica nora femeii ) sta cu in Bucuresti cu sotul ei si le-au dat fata lor sa o creasca de cand avea aia mica 6 luni.

Si ea zicea ca e bolnava si nu se simte bine..ca e in varsta ..si nici barba-su nu o duce prea bine..si aia mica e plina de energie si nu sta locului deloc...

Si a zis ca ma-sa munceste ...dar niciodata nu ii trimite bani ca sa o creasca pe aia mica..nici de pampersi , nici de lapte praf ...nici de analize ..nici de haine.
Vine la 2 luni sa o vada pe fii-sa si nici un biscuite nu ii aduce macar...

Si o credeam pe femeie..ca se vedea ca e disperata ca incepuse sa planga ...si sotul ei zicea ca e adevarat tot ce zice ea...
Si ca ei din pensie se ajung greu...plus ca sunt bolnavi si le trebuie medicamente...plus ca sunt obositi ca Sara lor le pune capac.

Si in final zice, ca nora-sa mai vrea sa mai fac inca un bebe ..dar a zis ca nu mai il tine si pe bebe 2...ca pur si simplu nu mai rezista.

hmm nu prea cred in povesti de soacre disperate pt ca nu mi vine sa cred ca exista asa mame plus ca mai vrea un copil nu ti se pare suspect ca femeia aia mai vrea odata noua luni cu gretzuri picioare umflate kg in plus ce stiu eu coplicatii si alte alea...a zis ca munceste poate e de naspa daca facea copii pt bani se multumea cu alea 6 -8 mil de la stat sau cat mai e acum poate fiul lu baba aia e un pierde vara si ea tre sa munceasca poate e o tipa carierista care prefera sa asigure viitorul copiilor na nimeni nu poate stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele!

Nicole tot la TUlip am ramas...f misto pozicile si de la botez si de la mare. E un cochet bb David...si mamica tare haioasa...imi place poza cu rochia cu inimioara pe un san. E superr.

Fetele, nu o credeti pe Simonix ca daca mananca nu stiu cum face, cred ca baga in buzunar...ca arata ca o adolescenta de 17 ani

Ylari azi la 11 si vedem pe urma daca vine si vecina. Sta in blocul de alaturi. Hihi!

Daria ai dat banii, asta e, ti-ai ursurat singura viata daca nu te-a ajutat nimeni. Nu=ti mai face procese de constiinta.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa. Si ua. Sa mai caut melodia aia braziliana cu el cafe... ca ridica spiritele si moralul...

am vazut poze de Nicole! pai scumpo, ai slabit, frumos frumos, botezul arata minuntat,intradevar, ideea cu decorat biserica da gata, arata bestial; iar la mare - ce camesha de hawaian i-ai tras piticului.... moaamamamamamam.

Laurita, nu te mai agita cu botezul, nu merita, pana la urma tot iese frumos; la botez lumea vine cu bucurie pt cel mic, nu sunt oameni cu obligatii, sau cu pretentii, ca is constienti ca tu esti busy cu piticotul, nu cu enterienementul lor. Si oricum vin prietenii apropiati! Muzica sa fie antrenanta, e f. important; si gata!
Aaaa, tu dormi cu 2 baieti in pat? . Nu ti-e mila de cele care sunt singurele? ....altele uite, au problema ca vin singure la botez, si tu o duci bine ....
Eu am avut noroc - am avzut o masa de fete singurele, baietii singuri i-am pus la alta masa, ca sa bea linishtiti (moldoveni mai, le-am pus sticla de wisky, si au gatat-o si pe a2a - iar nashul s-a simtit si el in largul lui acolo ). Si stii ce mi-au placut? ca au venit copiii mici - fiind ziua, s-au simtit bagati in seama, s-au jucat cu barza, mama ei de cotsofana, barza pe care am luat-o acasa , se putea altfel? ;iar baloanele le-au luat copiii.

simonix, au babele noastre un stil de a se baga in viatsa si a comenta... si mie imi mai place barfa, dar nu in halul asta!! ce naiba, daca nu stii sa faci zacusta si tort zacher - nu poti fi mama? uite, pe mine m-a crescut mamaia, si ca la tsara, am invatsat sa fac zacusca, zarzavaturi, sa mulg vaca si sa fac branza, sa tund oi, sa tort, impletesc, croshetez, pun muraturi, sa fac ciorbe, zacusca, compoturi, dulkceturi si gemuri, siropuri, tsuica si alte trasnai. Si acu...nu fac nik. Ca victor nu mananca din toata lista asta inshirata decat unele ciorbe si unele compoturi!! Si daca vreau, nu ma chinui, mai, ma duc sa cumpar- de o pofta! Ca am cu ce si am de unde!
Mama nu sta in timpul stat in bucatarie/la coada maturii, sincer, din contra!!! in cat stai cu bebe, te implici, te joci, il faci sa se simta iubit, si increzator in viatsa si in tot ce face!!!! Ce ii oferi tu puiului tau, nu poa sa faca nicio mama/mamaie/bunica, si mai ales 99% din mame din ro nu ii poa oferi- o tsara mai buna, mai linistita, un mediu medical mai bun!!!
Intradevar, e moda la romani, pleci afara sa muncesti, si tranteshti copchilu' la mama! Daca poti. Pt ca eu nu ash putea sa fiu mama prin corespondentsa. Uite, din asta problema, m-am certat rau cu maica mea, si adunate cu altele, nu a venit deloc la botez. Dar daca eu gandesc altfel...si nu ash putea sa ma despart de pui!!!! si nici nu vreau!

Anisiap - bun venit la noi!!

daria_ioana, si aici sunt carutsuri cu 2 locuri.
Si fii atenta, sa nu inveti si pe Darius numai in brate, ca deja Casandra sta lipita de fusta ta. Nu stiu daca e cazul, dar niciun copil din jurul meu, dependent de fusta mamei, nu a crescut/maturizat prea bine.... ori am avut exemple proaste in jur, dar sunt adepta autonomiei si independentsei.
despre exemplul dat de tine, bunici cu pui, uite, am o verisoara, si=a lasat piticul la maica sa. Si stiu de la ea ca mergea de 3 ori pe an la bebe, si ca atunci ii mai ducea un trening/ghetutsa/o bicicleta. Si am intrebat-o intr-o doara, "cand costa pampersii - pai Cleo, nu stiu ca nu mai fol piticul, are 1.5 ani". Peste 1 an, merg si vad si io piticul, si bunica, mama mamei, cumpara pampersi sub ochii mei....ca inca nu a reusit sa il invetse la olitsa, si de disperare, ii usca pe unii, de pipi, sa ii refoloseasca, ca nu o ajungeau banii. Acum piticul are 6-7 ani, l-a luat maica sa sa il dea la scoala, si ii urla zilnic: "tu nu esti mama mea, mama mea e cuca" (mamaia -mama mamei care l-a crescut). Si mama denaturata isi mai bate piticul pt asta... Asha ca nu ma mira ce zici. Pe de alta parte, daca nu e mama in stare sa il creasca, de ce il mai face??. Si pe soacra aia dau vina, pur si simplu, decat sa se chinuie, si pe ea, si pe copil, il dai cu mentiunea "m-am internat!". Nu e bine ca un copil sa stea langa o pers. bolnava, plangacioasa, care nu face fatsa la viatsa zilnica. Ii deformeaza perceptia, il incarca de energie negativa, il imbatraneshte etc. Plus, cand lasi copilul cu o pers. invarsta, te ashtepti la boli, din astea, nu? ca sa nu zic, si la ce e mai rau...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor!!!!
Cleo, se vede ca a fost reusita petrecerea, toata lumea radea si se simtea bine. Mara = o scumpa si voi 2 frumosi! Asteptam cu nerabdare si restul de poze.

Laura, ok, ne vedem la 11, dar unde - la fel ca ieri? Mergem tot in IOR? Hai ca ma incaltz cu papuci.... Fetelor, am uita sa va spun ca "activele" de Simonix si Laura m-au plimbat de m-au zapacit, am niste "beshici" la picioare mama mama.........

Daria_Ioana, ar fi nashpa si trist sa fi fost asa cum zicea batrana aia, sa se chinuie atata cu fetitza si nora sa fie asa nepasatoare. Intr-adevar pare greu de crezut ca exista astfel de mame, dar vedem in fiecare zi la televizor ca exista si mai rele!!!! Asa ca... imi pare rau ptr biata batranica dar si ptr fetitza care creste departe de mami a ei si care probabil va avea niste lipsuri in suflet, in educatie, in felul ei de a fi, ptr ca prezenta unei mame conteaza foarte mult. Si eu o voi lasa pe Eva cu mama probabil din ianuarie cand ma gandesc sa incep serviciul, dar voi face tot posibilul sa fiu prezenta, sunt in stare sa cer si masina de servici ca sa o iau seara si sa o aduc dimineata desi ma gandesc ca as chinui copilasha prea tare... Nu stiu, e un subiect care ma doare daca ma gandesc la el, de aceea cand citesc de la fecian, de la esme ce experimenteaza ele deja.... mi se face rau... Curaj fetelor!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anisiap, bine ai venit pe la noi. Vrei sa te trec si pe listuta noastra? Daca am retinmut bine, ai fost la odiseea de iulie-august, dar esti binevenita si la noi Si sa fii fericita ca ai copil cuminte. Si al meu e, nu ma plang. Tot asa, doarme noaptea, cam o data, rar de doua ori, il simt cum se frichineste in pat si ii mai bag tzitzi mai mult in somn.

Cleo, asteptam si pozele profesioniste. Oricum sunteti niste frumoasi iar aia mica este atat de dragalasa si dulceeeee!

Fecian, Esme nici macar nu-mi pot imagina cum ar fi sa ma intorc acum la servici si sa las copilul la cresa, ufff! Un gand bun pentru voi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatzaaaa

Fetelor, piticania mea nu s-a mai sculat nici la 6 azi-noapte - s-a culcat pe la 10 si s-a trezit acush la 8. Sau de fapt... io m-am sculat la 8, el era cu ochii cascati si se uita prin camera ... cand m-a vazut a inceput sa hohoteasca din prima :) Mda, si dupa 12 ore de stat cu burta goala, mi-a mancat 120 ml Iar e la dieta bebele asta :p

Daria - pe mine ma depasesc asemenea cazuri ... de copii abandonati cu bunici/soacre etc... OK, una e sa il mai lasi anumite perioade, dar sa stii de ei, sa ii vezi des, sa ai grija de ei pana te depanezi, cum sigur o sa faca Ylari... dar sa ii lasi de izbeliste, cum povesteste Cleo brrrrrrr... Recunosc ca nu mi-a trecut prin minte niciodata asa ceva,desi sunt una din aia "plecata la munca" Daca o sa il las pe pitic o luna sau doua vara, stiu eu... la mare, cu socrii mei (sunt din Mangalia) - asta o sa ma mai gandesc eu cand o sa creasca el ... Dar in rest - no way. Oricum, si pe al meu il paste cresha, ca pe puiutzii de Belgia sau Olanda... din iarna neaparat il dau, astept un raspuns de la nu stiu ce organizatie, daca e negativ - cresha privata, nu conteaza ca o sa ma coste 500 de euro pe luna, asta este.

Anisiap - si eu i-am facut baie cu tot cu vaccin la purtator Vezi ca sunt mule chestii care pe la noi (in BE si FR) sunt diferite de RO. Eu de ex i-am facut baie din prima zi bagat de tot in apa, cu tot cu bucatzica de cordon atarnanda , cu urechile bagate in apa de tot, doar nasul ii era afara O prietena s-a uitat la un filmuletz in care ii faceam baie piticului si mi-a zis ca vaaai ii bagi apa in urechi lui Robert, e periculos ! Aici mi s-a spus ca trebuie doar sa fiu atenta sa nu ii ramana apa in urechi dupa baie... dar in rest... Pur si simplu sunt alte metode - toate sunt bune, atata vreme cat avem grija cu piticii Eu fac totul cum am invata in maternitate + cum imi zice medicul meu, care e evident belgian... deci nu imi pun alte probleme.

Cleo - sa va fie de bine botezul !!! Ai mare dreptate,in mod sigur invitatii se vor simti bine la orice botez, piticul respectiv ii va cuceri si nimeni nu se mai streseaza cu tot felul de detalii care nu ar fi perfecte :) A propos, in mod normal, la botezul nostru cica ar trebui sa vina nu stiu ce ursitoare sa recite diverse chestii pe acolo (au venit la pachet cu DJul nu le-am chemat expres) - problema este ca cica vin pe la 8 jumate - 9 - mie mi se pare tarziu, piticul meu la 9 e cam adormit... si pe de alta parte ma intreb dacaor sa mai fie invitatii (incepem pe la 3-4 petrecerea). Voi ce spuneti? cand se termina dixtractiunea? Ma gandesc ca nu e nunta si ar fi pacat sa fim doar noi cu ursitoarele si cu un bb adormit sau marait Ma gandeam sa renunt la ele...

Laura - esti la fel de "adolescenta" ca mine :p Si in plus, tu mai esti si o frumoasa... de pici, zau ! Cine nu a vazut-o pe Laura in real life - va spun eu... te da pe spate :) Dar imi mentin parerea: esti o "tartoritza", pt ca ne tot ademenesti si ne faci sa pacatuim Uite, azi vin si eu dupa voi si sigur o sa ne corupi cu o prajitura si o inghetzata 1

Ok, hai ca din lipsa de ocupatie scriiiiiuuuuuu ... Bebeb sforaie iar - ma duc sa mananc merdenele !!! yuupiii !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

ce faina intalneala fetele mamici si bebici - dragalasi toti. dupa cum erau imbracati bebeii bag seama ca la bucuresti e inca vara...la iasi a venit toamna. azi noapte am invelit fata cu paturica si dimineata era toata rece. la noapte cred ca scoatem sacul de dormit - cel de vara.

cleo tare frumos a fost la petrecere. mi-a placut atmosfera. sa va fie de bine si o pt micuta crestina.

vai cand stiu ca si eu tre sa ma intorc la scoala...exact de reactii de genul asta mi-e mie frica. eu nu vreau sa se creada ca o cresc altii...of...e a noastra si am sa lipsesc de la cursuri si stagii cat am sa pot sa vin sa o hranesc eu, sa o spal eu, eu sa ii calc hainutele...of ca imi dau lacrimile...

azi avem 11 saptamani si 5265 de g. a luat de cand i-am schimbat tetinele si papa mai bine 275 de g in 3 zile

fetele!

spuneti-mi ca nu sunt o mama denaturata...

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

laura, la 14 30 a scris pe invitatie MissParker, la 3 am pus primul fel, la 9 tortul, si la 10 juma a ajuns si tati acasa!
am avut invitati care au plecat pe la 7, ca aveau pitic mic acasa.
Dar fiica mea pe la 8 a inceput programul de cariici.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput