Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Bine ca ai adus vorba. Fetelor, la mine e jale, adica JALE!!! Eu nu mai pot face nimic, sunt uscata rau de tot. ![]() ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
hihihi, si io am problema asta. Sau noi.
Chiar radeam cu tati, m-a cusut dr virgina, plus ca de cand ne-am casatorit - 1 martie - nu prea am apucat sa "consumam " casatoria!!! O fi de la starea civila, nu? tanti aia de la primarie ne-o fi citit un descant, ceva!!!!
cine intreba de cum se pun linkuri: fara spatii, dar cu ghilimele:
[ url ="" ] text [ / url]
aldaesme, fecian, fiica mea se trezeshte de 2 ori pe noapte, tot asha: pe la 2-3, appii pe la 5. Dar a reusit performantsa intr-o perioada sa se trezeasca la 1,3,5,7. Si doar 1 data...adica la 3 sia poi la 6 juma de tot!!! Sa speram ca mai pastreaza bunele obiceiuri!
fetelor, pic de somn.
Astia la botez, ieri, mi=au schimbat fata. Ne-au dat una cariici, marriici, pariici, care sta lipita de san, nu suge, doar sa fie cu suzeta=Cleo!!
O fo 3 zile incarcate emotional, am fost incantati si impresionati de nashi, nishte dragutsi si atenti, invitatii la petrecere s-au simtit bine, ne-au sunat cativa azi sa ne zica cat de mult le-a placut. Nu am apucat sa stau cu toti de vorba, am fo pe pilot automat intre pitica, primit invitati, stat cu unii de vorba ca nu i-am vazut demult, unii au plecat mai devreme, ca aveau trebi etc.
Am si dansat, de mancat mai putin, si lapte azi...mai din parti, pt pitica... asha ca, pap ceva si ma duc sa dorm.
M-au uimit unii invitati, care au fo f. atenti cu banii, adica nu concepeam ca o sa ne dea atat de mult!; culmea, de la cine ma asteptam (socru, of course) - nu ne-au dat nik, s-au oferit sa ne cumpere perdea in camera la fata.
Abia astept pozele de la fotograf!
de saltelutsa de cocos, vorbeati- noi am luat una din Cora, cea mai scumpa care era atunci, cam 180 RON, 10cm, straturi de nu stiu care etc. E ok, nu se infierbanta piticania. Asta e bine. Un lucru care mi-ar fi placut: husa cu care vine sa pot sa o scot. Ca mai scuipam lapte pe cerceaf, si mai trece....
SI inca o data, abia astept pozele de la fotograf!! . Astea sunt facute de verisoare - a fost masa de fete
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dorinutza82 spune:
Numai fete frumoase la petrecere, Cleo, in frunte cu Mara, clar. Sa va fie de bine crestinarea si o viata luna si senina, va doresc!
Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorinutza82 Numai fete frumoase la petrecere, Cleo, in frunte cu Mara, clar. Sa va fie de bine crestinarea si o viata luna si senina, va doresc! ![]() Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc |
multumesc fetelor de urari! Acu am apucat sa citesc mai din urma, din pacate nu mai tin minte diloc - asha ca pup si va multumesc din suflet pt urari!!!
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Acum reusesc si eu sa fac un mic conspect la ce s-a scris astazi. Nici ieri nu am citit foarte serios…
L-am culcat pe Mirci. Incep sa am emotii cu botezul, ca am burta, ca nu-mi vine bine rochia, ca nu merge cu parul pe spate, dar nici prins nu-l vreau deci ar trebui sa ma tund, ca ce se face prietena care vine singura la botez – ca-n rest am numai cupluri….ooof si la toate ma gandesc serios apoi o iau de la capat…
Azi am avut o plimbareala foarte placuta cu Ylari si Simonix. Eeei ce bine e cu forumistele mele! Ne vedem si maine si cine stie, poate reusim toata saptamana asta…sa o tinem tot asa.
Anisiap bine ai venit la noi! Sa-ti traiasca bebitza! Si eu am fost speriata de cate vaccinuri bagam in ei si acum, daca ar fi nu i-as mai face prevenarul – I l-am facut la 3 luni si are 3 rapeluri!, ci doar ce e obligatoriu. Acum, cand iti scriu eu tu probabil ai facut déjà vaccinurile…
Am vazut ca s-a discutat despre.
Noi nu facem. Hihi. Dormim toti 3! Oricum nu am chef…
Miss si la voi aceeasi nebunie cu gradinitele…sunt locuri limitate…d-aia e buna afacerea sa-ti deschizi o gradinita, multi prieteni cocheteaza cu idea…
Iulia oof, numai urat visezi de mi se face pielea gaina.
Ylari, daca tot te gandesti la Mocca, bagam maine una!!! ca tot ma vait ca se va vedea burta la botez prin rochita..
Jady nu ai uploadat nici o poza. Noi asteptam!
Fecian, aldaesme, mai mi se strange inima ce povestiti voi acolo ca va lasati copilasii la cresa si veniti sa-I alaptati. Pai e cumplit sa-l vezi cum suge la san si dupa tot momentul ala, gata, pleci, a ramas intre straini…sit u sa fii cu mintea la serviciu. Sincer, eu n-as putea. As face-o lata la job.
cleo ma bucur ca a iesit bine cu petrecerile! Si de surpriza placuta cu banutii…de la cine nu credeai. F misto pozicile, vad ca s-a plimbat Maruca prin brate pe la toata lumea. Mi-e groaza de momentul asta…Noapte buna! Ma bag si eu langa baieti ca de azi dimineata de cand m-am trezit mi-e somnic.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Buna fetelor.Am lipsit putintel de pe aici din motive de suparare....m-a cuprins o melancolie si un fel de semidespresie de imi venea si inca mai imi vine sa ma urc pe pereti.Sper sa imi treaca cat mai repede ![]() Am si eu acum o intrebare intrebatoare urgentissima:voi ce saltelute aveti la bebei?Ca noi trebuie s aii cumparam salteluta shoricicii sa o mutam jos in patut( e deala de voiaj ,ca tero nu vrea inca sa ne doneze patutul lui si asta il aveam luat tot pt el cand mergeam in deplasari).Acum tot caut pe net saltelute si m-am cam oprit la astea http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=10099,din fibra de cocos.Aveti careva asa,cum sunt?Sasu stiti pe cineva care au fost multumitisau nemultumit de ele?Mersic mult pt eventualele raspunsuri si revin mai tarziu dua ce adorm teroristii. DAca nu e voie link-ul,se poate sterge fara pb. tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 poze shoricica http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg |
Buna,
Alex Sara noi avem salteluta din cocos de la babyconfort. A noastra a facut gaura in ea din a doua saptamana. Ulterior am citit ca saptamanal trebuie intoarsa cand pe o parte cand pe alta. Eu, sincer , nu as mai lua. Mi se pare ciudat ca o saltea sa faca gaura cu un bebe de 4 kg.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Buna,
Am lipsit cam mult, insa revenim in forta. Nu am reusit sa citesc totul din urma.
Vreau sa urez lui Cleo Casa de piatra si o viata frumoasa in continuare !
Am vazut poze de Cleo si Iulia. Fetelor sunteti minunate si voi si fetitele voastre.
Am vazut si poze de la intalneala. Ce bebei mari si frumosi aveti Ylari, Laura si Simonix
Si il remarc pe Mirci, pe care l-am vazut in Mall, a crescut serios, nu gluma. Unde faceti botezul pana la urma, Laura ?
Punem si noi poze de la botez si de la mare.
Papusica din poze este nepotica mea Melisa, are 2ani si 7 luni si vorbeste non-stop. Este o dulceata de fetita, mor dupa ea.
Botezul a iesit minunat, in special biserica, a fost o slujba si niste decoratiuni superbe.
In rest bebe si-a facut un program minunat. Doarme de la 23.00 pana la 05-06 dimineata, apoi ii dau putina titi si mai doarme 3-4 ore. Dupa amiaza doarme de la 14 la 18, iar in rest are reprize de somn de juma de ora si reprize de joaca. Programul asta si l-a facut de la mare, sper sa il respecte si acasa.
De fapt la mare dormea de la 0.00 la 7-8 dimineata, baiat bun...
Mai citesc din urma si revin
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Simonix spune:
Buna seara fetele :)
Vin dupa o alta zi agitata dar asa imiplace mie. Dimineata am avut parte de o plimbare f placuta alaturi de Ylari si Laura - sunt niste fete minunate, ne-am distrat cu bebelacii nostri haiosi
Pe strada ocupasem tot trotoarul
cu caruciorii nostri :p Vad ca va faceti planuri de prajituri - sa v-o spun pe Laurita, e o ... tartoritza
tenteaza omul non stop cu diverse produse culinare gen inghetzate, prajituri etc
O sa ajung de o tona -azi am cumparat merdenele,strudele cu dovleac, savarine... numai din cauza Laurei care mi-a facut pofta :p
Ylari - ghici cu cine ne-am intalnit noi pe strada in fatza blocului meu :p Cu dna Floricel si cu Mariuca Culmea e ca si Laura trecea pe acolo
caci am descoperit ca suntem vecine de blocuri
Asa ca era o harmalaie pe strada: eu, Laura, mama, dna Floricel - si odraslele: Mirciulica, Robert, Vladutz si Mariuca
Super - asta imi place in RO
Azi am comandat tortura de botez yuupiii !
Sa va mai zic o chestie: dupa faza cu persoanele care se reped la bebe si dau sa mi-l smulga din brate.... acum alta: ma intalnesc cu diverse cunostiinte care ma rog, admira baiatul si apoi ma intreaba senine: "Si cat il tii pe bebe aici?" Eu: "Cum adica, sa il tin ??" Ele: "Pai da, cat il lasi aici? Ce, nu il lasi la mama? Sa stea cu bunicii? Iar tu nu pleci la munca ?? " Eu: "WHAAAT??? Va dati seama ca este un copil de 4 luni, cum sa il las aici??" Ele: "Pai da, dar credeam ca ai venit cu el in tara sa il lasi sa il creasca ai tai... ca tu esti ocupata"
Mai fetelor... am au fatza de mama care isi lasa asa piticul ??/ Cum pot sa gandeasca asa ceva ?? Culmea este ca tot aud asta de la o vreme... multa lume ma intreaba. Si se mira cand le zic ca bb o sa stea cu noi, doar e al nostru... ce daca lucram ?? Si apoi ii intreb: Dvstra v-ati lasa copilul de 4 luni in grija altcuiva, fie cu mama dvstra ??? OOOOF...
Esme - acushica vin dar pleci tu :p Sa te inarmezi cu rabdarica, auzi ?
Cat despre coafor, sunt de acord sa te intrebe daca vrei sau nu sclipici in par hihi dar ...un fixativ amarat ... totusi :(
Anisiap -bine ai venit pe la noi :) Felicitari pentru bebe cuminte - nu iti fa probleme, si bebele meu face ca al tau, adoarme singur pe la 9 si se scoala pe la 6 (il scoleu) sa pape. Si apoi adoarme la loc. E vesel, vioi,uneori marait, alteori un zambet tot - e normal.Eu ieri il intrebam pe al meu sotz daca e OK ca nu il iau prea mult pe bebe in brate si daca nu i-o lipsi contactul ala f intim cu mine... ma intrebam daca e OK sa adoarma singur (eu daca incerc sa il culc, nu adoarme, se uita la mine, dar nu adoarme). Bogdan mi-a spus ca iubirea se poate arata si altfel, nu neaparat prin tinut in brate non stop... cat despre adormit singurel, poate ca se simte suficient de iubit si nu are nevoie sa se mai agate de mine in momentele alea... Si mi-a placut ce o zis Asa ca nu mai stau sa analizez :)
Vaccin - eu i-am facut si Rotarixul si intr-adevar, au fost 3 vaccine intr-o zi: doua in piciorushe si unul pe guritza :( Dar efecte negative nu am prea vazut, doar o febra lejera timp de 2 zile. In rest - OK. Ai incredere in doctor, daca nu... schimba-l
Fecian - mult curaj pentru ziua de maine si pentru toate zilele cand nu vei fi langa puiutz :( Te inteleg foarte bine si ... ma gandesc la tine... si la Esme Of of e tare greu
Haideti ca fug la nani... Maiam cateva pozici de la intalneala noastra de azi, dar nu le-am pus inca ... poate mai facem maine :p Maine dimineata trec pe la croitoreasa sa imi ajusteze rochitza iar apoi o sun pe Laurita sa vaz pe unde umbla fetele cochetele sa vin dupe voi
Pupici !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Simonix spune:
Oups... se spune vaccine sau vaccinuri ???? Uite de aia nu dorm io acum
Of, noapte buna ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
anisiap spune:
da pana acum nici o reactie nici febra doar ca doarme de la ora 19 incontinuu acu e 11
eu am o saltea cu fibra de bambus care cica e antialergica cu doua fete una de vara si una de iarna e strong sunt multumita inca nu topaie nimeni pe ea si nici gauri nu a facut de la cele 5 kg ale Alessiei
hait parca da semne de trezire.....de unde s a intins eu is cu laptopul langa ea pregatita de actiune
care i faza cu vaccinu si baia ca am uitat sa intreb in romania la baiat imi zicea asitenta sa nu i fac baie e valabil inca? cand i am facut la 6 ani vaccinu si am intrebat aici s au uitat ca la urs la mine
aaa da si vroiam sa zic ca m a dat pe spate bb David e asa de scump numa ca l am petit deja pe bb Eric al andreeei alt scump
s a umplut de copii frumosi pe forum
Daria_Ioana spune:
Simonix...vaccinuri de zice...ca si eu ma intrebam acelasi lucru intr-o seara si am cautat pe net.
Vreau sa citesc din urma mai bine ,ca nu am citit decat in fuga .
Bai..ce chestie..mi-am luat laptop...si acu costy din State ..comenteaza ca nu e bun..ca e scump..rade de mine ca am dat banii aiurea..o face pe grozavul...
Da ce nu mi-a luat de acolo daca zice ca sunt asa ieftine???ca il rog de 3 ani sa imi ia unul.
Si ta-su ,in pana mea ...de cte ori venea in Romania ( bine nu des..de vreo 3 ori)..dar de fiecare data aducea cate un laptop la rude ....
Eu nu suport asa...ma iau nervii.
Ca l-am rugat sa ia si carucior cu 2 locuri..si nu mi-a luat ca vai e greu de carat dupa el...dar asa sta in loc dupa toate rudele sa aduca tot felul de chestii cand vine cu avionul..odata a adus un caine imens..o data doua oi vii ...si odata o ditamai roata de o mega masina
Nu stiu ce am ..dar m-a indispus total....adica m-a facut asa sa ma simt ca eu am dat pe fereastra niste bani pe aiurea....offff