Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cred ca e my mistake, am mai dat o tura pe prima pagina, nu e card cu nr in relief, o sa fac un card special pt asta, am unul dar n-am curajul cu el. Nr cardului l-am scris tot, cele cate 4 cifre cu pauza intre ele. Si cele ultime trei de pe verso.

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am reusiiiiiiiiittt! Trebuia fara spatii . Mersi mult!

25+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Neatza!

Am primit si eu primul colet de la redoute , care a fost defapt a doua comanda - o scrisoare voluminoasa - comanda data pe 22.08 trimisa cu data de 27.08 si sosita ieri.

Am avut cateva cadouri pentru o prietena si fetita ei de 5 ani:

www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-fille-imprime-okaou.aspx?productid=324140658&documentid=414708&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">tricou chocolat - foarte bun material

www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 br / " target="_blank">parka - mi se pare cam mare nr 114, dar cu un pulover gros... vedem....

www.laredoute.fr/vente-pyjama-manches-courtes-comme-le-jour.aspx?productid=324131828&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">pijama - draguta, subtirica

si renumitii slips ouvert - cadou pt sot bineinteles

Sunt uimita ca a ajuns atat de repede, ma asteptam sa fie prima comanda din 15.08 - de asta nici n-am intrebat la posta.

Sper sa ajunga in curand pentru ca acolo am muuult mai multe lucruri...

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Neatza!

Am primit si eu primul colet de la redoute , care a fost defapt a doua comanda - o scrisoare voluminoasa - comanda data pe 22.08 trimisa cu data de 27.08 si sosita ieri.

Mergi la inceput

Danais si cine a mai cumparat www.laredoute.fr/vente-gilet-style-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324095686&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">Gilet style cache-coeur ce culoare ati cumparat?
Imi place tare mult dar nu prea ma inspira culorile.

Arigato gozaimas

poze Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

Neatza!

Ce scoti limba la mine ? Am gresit cu ceva?

poze Andrei

Mergi la inceput

La cei de la LR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:

Danais si cine a mai cumparat www.laredoute.fr/vente-gilet-style-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324095686&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">Gilet style cache-coeur ce culoare ati cumparat?
Imi place tare mult dar nu prea ma inspira culorile.

Arigato gozaimas

poze Andrei

Eu le-am luat pe amandoua, sa stii ca nu-s asa rele, in special cea bej, ca si culori.Materialul este minunat, iar la pretul asta sunt aproape de pomana.

Mergi la inceput

Mersic de raspuns Diotima

La cea bej ma gandeam si eu, dar nu eram sigura daca e ok. De multe ori culorile difera de cele de pe site.

Citat:

Eu le-am luat pe amandoua, sa stii ca nu-s asa rele, in special cea bej, ca si culori.Materialul este minunat, iar la pretul asta sunt aproape de pomana.

poze Andrei

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare:
Spuneti-mi toate bluzele de bbc au materialul subtire? Sau la cele de iarna este mai gros?

Mergi la inceput