Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)
Raspunsuri - Pagina 13
anca_27 spune:
Cred ca e my mistake, am mai dat o tura pe prima pagina, nu e card cu nr in relief, o sa fac un card special pt asta, am unul dar n-am curajul cu el. Nr cardului l-am scris tot, cele cate 4 cifre cu pauza intre ele. Si cele ultime trei de pe verso.
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
anca_27 spune:
Am reusiiiiiiiiittt! Trebuia fara spatii . Mersi mult!
25+Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
anka.san spune:
Neatza!
Am primit si eu primul colet de la redoute , care a fost defapt a doua comanda - o scrisoare voluminoasa - comanda data pe 22.08 trimisa cu data de 27.08 si sosita ieri.
Am avut cateva cadouri pentru o prietena si fetita ei de 5 ani:
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-fille-imprime-okaou.aspx?productid=324140658&documentid=414708&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">tricou chocolat - foarte bun material
www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 br / " target="_blank">parka - mi se pare cam mare nr 114, dar cu un pulover gros... vedem....
www.laredoute.fr/vente-pyjama-manches-courtes-comme-le-jour.aspx?productid=324131828&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">pijama - draguta, subtirica
si renumitii slips ouvert - cadou pt sot bineinteles
Sunt uimita ca a ajuns atat de repede, ma asteptam sa fie prima comanda din 15.08 - de asta nici n-am intrebat la posta.
Sper sa ajunga in curand pentru ca acolo am muuult mai multe lucruri...
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka.san Neatza! Am primit si eu primul colet de la redoute , care a fost defapt a doua comanda - o scrisoare voluminoasa - comanda data pe 22.08 trimisa cu data de 27.08 si sosita ieri. |
anka.san spune:
Danais si cine a mai cumparat www.laredoute.fr/vente-gilet-style-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324095686&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">Gilet style cache-coeur ce culoare ati cumparat?
Imi place tare mult dar nu prea ma inspira culorile.
Arigato gozaimas
poze Andrei
anka.san spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
|
Ce scoti limba la mine ? Am gresit cu ceva?
poze Andrei
diotima spune:
citat din mesajul lui anka.san Danais si cine a mai cumparat www.laredoute.fr/vente-gilet-style-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324095686&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">Gilet style cache-coeur ce culoare ati cumparat? Imi place tare mult dar nu prea ma inspira culorile. Arigato gozaimas Anka si Andrei (17.12.2007) poze Andrei |
Eu le-am luat pe amandoua, sa stii ca nu-s asa rele, in special cea bej, ca si culori.Materialul este minunat, iar la pretul asta sunt aproape de pomana.
anka.san spune:
Mersic de raspuns Diotima
La cea bej ma gandeam si eu, dar nu eram sigura daca e ok. De multe ori culorile difera de cele de pe site.
Eu le-am luat pe amandoua, sa stii ca nu-s asa rele, in special cea bej, ca si culori.Materialul este minunat, iar la pretul asta sunt aproape de pomana. |
poze Andrei
anne16 spune:
Am si eu o intrebare:
Spuneti-mi toate bluzele de bbc au materialul subtire? Sau la cele de iarna este mai gros?