Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)
Raspunsuri - Pagina 12
anes spune:
madutza, Amalia Chiar ca infiintam clubul lunganelor...
! Eu sunt sefa, nu? 
Simonaaaa, ai revenit cu vesti buneee!
Slava Domnului! Eram chiar indrijorata pt. ca stiu ce inseamna colul rupt (o amica de-a mea a avut si a stat in spital pana a nascut). Dar la ea totul s-a declansat de prin sapt a 32-a.
31+ 
elilov3 spune:
singura petrecere pe care o dau este aceasat virtuala ca reala...lipsa sotul e la scoala [astept cadoul cand se intoarce de la scoala...ufff numai am rabdare], prin zona misuna soacra....
..iar restul lumii mama si fratii plecati...eh dupa principiul mai rarut cai mai dragut asa si eu ![]()

babizapy bine ca ai scapat cu bine...am avut si eu un asemenea incident cu lovitul. dar a fost in burtica..efectiv intentionat de o individa undeva pe holurile inspectoratului eu una am ramas gura casca nu imi venea sa cred ca oamenii pot fi asa
eu azi chiar ma simt rasfatata va pup pe toate 
29+
Dimitrie
Maria_K spune:
LA MULTI ANI!!! inca o data ELI 
Anes eu zic ca sunt dureri de coloana pt ca efectiv aia simt ca ma doare. si parca ma simt ca si anchilozata cand imi schimb pozitia (ma ridic sau ma asez) apar doar daca stau ceva mai mult timp in picioare.
Maria
14+
vine bb!
Pozele noastre
oceanborn spune:
Eli adica tu ne dai dezlegare la : un pahar mare de pepsi, o halba de bere(sau mai multe
), o cupa de sampanie?????????n-am inteles emoticonul cu hippy, adica vrei sa ne apucam si de fumat iarba?????
toate astea intr-o singura zi????pai e frumos??daca e dezmat azi atunci eu vreau si un happy meal , nu de alta dar surpriza e cu personaje din kung fu panda
(joking)
27+
Thomas
elilov3 spune:
MAria k multumesc am raspuns la tine al odisee
...acolo chiar ca ati facut cantare ![]()
29+
Dimitrie
anes spune:
madutza Vroiam sa te intreb... Poza aceea de la o cezariana, in care BB isi scoate manuta din burtica mamei si tine degetul doctorului, este de la nasterea fetitei tale? Este EXTRAORDINARA! M-a impresionat foarte mult!
Eli,
LA MULTI ANI!
sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un BB sanatos!
babyzapi
Ce experienta ai mai avut si tu...!
31+ 
elilov3 spune:
oceanborn 
mai nush de unde le scoti dar esti tare...am ras de numa numa..auzi la ea...eu ziceam ca era de la aburii alcoolului...se rezolva scoatem si tigarile...nu de alea ![]()
29+
Dimitrie
BraveGirl spune:

ELI!!!! Multa sanatate si sarcina usoara in continuare!
Eu inca sunt obosita dupa toata nebunia care a fost...Am fost doar cateva ore la nunta sorei. La 23 eram acasa, cu gandul numai la nunta pe care o pierd. Ce sa-i faci, bebelina e pe primul loc. O sa pun poze cand le primesc si eu.
Legat de rochie....am gasit in Titan(Mirtha
), dar nu la magazin de gravidutze. Toata lumea m-a admirat...de eram in rosu si cu o burtica frumusica
...
==========
Corina
26+ 
My baby
Albumul meu
Sorvint spune:
Buna dimineata fetelor.
Am schimbat si noi astazi semnatura!!!
Mi se pare ca trece asa de greu timpul asta. Si mai este asa de mult.
Am vazut ca vorbeati de inaltime. Si eu am 1.75 si din cauza asta nu prea am putut purta tocuri ca era prea inalta. Si imi placea la nebunie sa port tocuri. Iar de 6 ani de cand sunt cu al meu barbat nici gand de tocuri ca altfel sunt mai intalta ca el. Si desi el zice ca nu-l deranjeaza, mie nu imi place. Si eu am facut volei de performanta si mi se pare atat de important sportul in viata unui copil si chiar adult incat, cu siguranta imi voi da copilul la sport.
Simona ma bucur ca esti mai bine si te asteptam sa vii definitiv acasa .
MariaK in legatura cu durerile de spate si la mine au inceput cam tot in perioada asta, pe la 14 saptamani, dupa care m-au lasat o perioada si acum, dup ace burtica a crescut mai mare am problem serioase. Abia ma aplec sa iau ceva de jos. Sper sa treaca si la tine sis a mai apara abia in trimestrul trei.
Babyzapi urata experienta ai avut tu in metrou. Bine ca nu a iesit si mai rau de atat . E rusinos cum toata lumea prefer sa fie spectator decat sa ia atitudine sis a faca ceva.
Mai ai putin si vine si sotul. Imediat trece timpul. 
Elilov3,LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si tu si bebe,sa fii iubita,fericita,implinita!
Maduza este superba fetita ta . Si seaman foarte mult cu tine. Sa iti traiasca sis a fie sanatoasa si norocoasa.
Sorina
23 +
Radu
pozele mele
oceanborn spune:
auzi..aburii alcoolului..
..tigarile lasa-le acolo unde sunt, acum ca m-am lasat de toot tu vrei sa le scoti??
niste

pt tine pana ajunge sotul acasa!
27+
Thomas