Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirtha spune:
Elilov La multi ani ! Sanatate si noroc ! .Tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca iar in viitorul apropiat sa vina vestea pe care o astepti.
Andreyutza incerca ca vezi produsele din magazinul Titan sau cele din magazinul Victoria. .Nu stiu daca BraveGirl a gasit ceva adecvat acolo dar prin iulie am gasit rochii de ocazie purtabile. Sunt 2 magazine pentru gravide unul la parter iar altul la etajul 3 parca.
Aceeasi problema o aveam si eu. Aparent ai impresia ca daca sunt taiate sub san este suficient si le poti purta ca gravida. Practic nu e deloc asa. M-am convins ca rochiile de gravide au o croiala anume , nu e suficient sa fie taiate sub san.
Mia sunt si late magazine de gravide prin Bucuresti , mai putin clasice decit Titan , dar momentan nu am lista la mine.Bafta !
Mirtha
32+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Simona multa sanatate si tie! Sper sa fie de bun augur transferul la Bucuresti.
Iti pumnii strinsi sa treci cu bine peste aceasta perioada iar sarcina sa o poti duce cit mai aproape de termen. 
Mirtha
32+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
oceanborn spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI Eli
!! Multa sanatate si multa fericire iti doresc!
o cupa de limonada, cu multa lamaie!!
MariaK dureri asemanatoare cu ale tale am avut si eu dupa 12 13 saptamani...cam o luna ..
Contractiile nedureroase au aparut si la mine in jurul sapt 20, atunci m-am speriat dar ginecologul mi-a zis ca atata timp cat nu dor e ok. in plus aici nu se gaseste no-spa, asa ca in caz de contractii dureroase nu stiu ce se da pt ca, Dne ajuta, nu am avut pana acum.
Simona ma bucur ca esti mai bine si ca te-ai putut odihni in patul tau..
Am schimbat semnatura, am intrat si noi in al treilea trimestru!!
nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul!!
Piticul meu acum vreo 2 zile cred ca si-a schimbat pozitita si m-a boxat bine in col cred...sau in vezica...am avut parte de niste senzatii neplacute, nu m-a durut dar totusi...acum si-a revenit la pozitia initiala cred...miscarile le simt din nou la fel cum le simteam inainte,e amuzant cum mi se misca toata burta![]()
Ma alatur celor care sunt non stop infometate.manac putin dar fffff des...parca din ce in ce mai des si in plus spre deosebire de prima per a sarcinii in care nici nu puteam sa vad dulciurile. acum ma tot gandesc:ce-as manca ceva buuuuun!!!!! pai in ritmul asta o sa fiu fruntasa la kg in cateva saptamani... pana acum am luat 6..cu pofta mea din ultimele zile...nu ma vad bine
Maine am programare la eco..incep sa nu mai am rabdare...
O saptamana frumoasa va doresc tuturor cu vesti fff bune!!!!!!!!!
27+
Thomas
madutza spune:
Buna dimineata,
Babyzapi, nasoala experienta! Am citit de doua ori partea cu lovitul femeii, nu imi venea sa cred. Si cei de la securitate sa nu faca nimic!!!!
Otilia, chiar nu am decat cateva. Eu le-am dat altor copii, ca nus tiam daca o sa am sau nu o fetita. Oricum, cu Ana nu s-ar potrivi, pentru ca ea s-a nascut in primavara. Ce mai am sunt de la finuta mea, cumparate anul trecut cand am scos-o din spital si la botez (de ex. port-bebe). Abia astept sa incep sa fac noi achizitii.
Andreyuta, si eu am aceeasi problema, numai ca voi fi nasa in luna a opta. De aceea mi-am luat material si imi fac pe comanda. Poate ai sanse sa gasesti ceva, avand in vedere ca se poarta rochiile babydoll. Din pacate nu stiu unde sa iti spun sa cauti, pentru ca eu nu am gasit nimic pana acum.
La multi ani Eli!
Oceanborn, adica eu la 27+ am intrat in luna a 7-a deja? Nu prea stiu cum este impartirea pe trimeste....
Hai ca pana la urma am reusit sa intru azi o fuga. De fapt am ajuns la serv si nici nu m-am apucat de treaba inca
. Am mai povestit, o cafeluta.....Asa ca Amalia, nu fii trista!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
monicus spune:
La multi ani !!!!! Elilov3 

![]()
Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de bebe si sa fie bine pana la capat.... sa te ajute bunul Dumnezeu.
Ceva planuri????pentru ziua de astazi????![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta
23+
AMR 17 saptamani
oceanborn spune:
Maduta, din cate am inteles din impartirea pe saptamani postate de fete pe forum da. la 27+ intram in trimestrul 3 si in luna a saptea. acum ca scriu parca tot nu-mi vine sa cred...![]()
27+
Thomas
monicus spune:
Super... sunt vesti bune....babyzapi.
Deci,.. asa sa fac.....o sa doresc sa fac toate analizele legate de sange.. ca sa aflu la tot.. ca este bine....
Este extraordinar ca se poate gratuit si cele de secretie si papanicolau....
Multumesc mult.......![]()
![]()
![]()
![]()
http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta
23+
AMR 17 saptamani
anes spune:
mariana28, madutza, eu stiu ca dureile ca la menstruatie NU sunt deloc de acceptat in sarcina. Nu stiu de ce medicii vostri nu s-au ingrijorat! Inseamna un disconfort al uterului. am avut si eu in primul trimestru (inclusiv cu contractii), dar din fericire au cedat cu No spa si dupa ceea au continuat contractiile cele nedureroase (pe care le au multe dintre fete). Oricum, spuneti doctorilor vostri de fiecare data cand mergeti la control si luati No spa sau Ginypral.
MariaK esti sigura ca sunt ddoar dureri de coloana, sau sunt dureri de "sale" ca la menstruatie...? Din pacate, pt. durerile de coloana nu ai ce sa faci...!
Si se vor intensifica mai tarziu in lunile mari de sarcina
.
31+ 
elilov3 spune:
neata fete dragi
ia poftiti voi aici frumos la o felie de tort si o cupa de sampanie, sau dupa caz limonada, suc si alte cele 

si ac uma si o cantare 

va multumesc de urari
si va ofer o
dragelor
29+
Dimitrie
babyzapi spune:
ELILOV scumpa mea
,
LA MULTI ANI! Iti doresc numai bine, multa fericire si sanatate atat tie cat si lui bebe Dimitrie. Petrecere frumoasa !
si trimite-ne si noua virtual asa o portie de
. Multi 
BraveGirl pozici ceva de la nunta?
Andreyutza eu nu stiu unde poti gasi rochite de ocazie pt gravidutze. Si eu am duminica botezul nepotelei, dar cu rochita nu am stres ca am una draguta asa care mi-am luat-o anul trecut si nu am purtat-o niciodata ca era prea larga...acum e tocmai buna.
Sa aveti toate o zi frumoasa!
Babyzapi
fericita 28+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru