Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Eu pe aici...am avut treaba cu niste clienti si bineteles ca nu am apucat sa citesc nimic. Dar pana la ora 16 ...mai am timp..
Irina hai ca nu mai e mult si va mutati. Noi cand ne-am cumparat apartamentul asta in 3 saptamani ne-am mutat dar inca o luna am mai tot facut una alta. Asta ca am preferat sa stau la mine decat la soacra (cu care ma inteleg de minune atata timp cat nu stam intr-o casa
).
Grea intrebare ai pus tu azi aici sunt curioasa daca vei primi raspuns
. Hm...si da ai perfecta dreptate, subiectul, datele si arhiva apartine acestui subiect nu a altuia si mi se pare stupid si prostesc ca cineva sa copieze arhiva de aici la alt subiect. Dar cine stie ce a fost in capul ei...probabil simtea nevoia sa fie bagata in seama, sa i se cante in struna...probabil simte lipsa forfotei, a scandalului si a agitatiei 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Buna dimineata si de la germanica,
Cred ca aparitia listei NOASTRE la no name, este asa ca un flit peste ochi, am sters o gramada din lista si a fost ca un raspuns
Dar ma mir cum de accepta baltata/barsana/x-vatra/ si cate mai sant?
plus inca o persoana 
Giova nu mai sant la negru de cand a avut probleme Giuseppe cu politia
A facut de ochii lumii un contract de 160 euroi
lunar
Nu stiu cum a scapat pana acum de garda,prietenul lui avea un rest deschis de 1 an si am aflat ca i l-a inchis garda financiara ca l-a prins cu lucratori la negru.
Am primit scrisoare de la clinica sa ne inscriem pe lista pt internare, refuz pt. ca nu are nici un rost sa mergem in spital, copilul nu are nimic. Trebuia sa ne internam ca sa fie facut sa manance orice
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Bine faci Maraki ca refuzi sa mergi in spital. Pai nu are nici un sens sa stai acolo degeaba. Si oare cum il invata sa manace orice?![]()
Sa iti spuna si aplici strategia acasa.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
gata pe ziua de azi munca
adica o sedinta care m ai rau ne a ametit
gradinita araat cat de cat bine acu tb carata mobila si sa vedem cum o ,,decoram,, ....copiii au varsta intre 3 si 5 ani asa ca sa te tii cosmino in primele zile
dar cea mai atr faza easte....colega mea e sotie ed preot,preoteasa adevarata ...ce impresie si o fi facut de mine cu machiajul si cu fusta scurta nici nu vreau sa ma gandesc
am ingrupa 14 copii ,prea multi dar sa vedem cati frecveanteaza...fetelor am niste emotii parca acu ma angajez
IRINA hai ac daca ai ajuns la prize
nu mai ai mult
si pe mine ma deranjeaza sa fiu trecuta la alta lista m ai ales ca nu citesc,scriu acolo asa ca CER sa fiu stearsa in mod oficial si cat mai repede
d_melli spune:
Maraki pai si ce faci de acum incolo ? Mai mergi la vreun medic? Sau cum?
Cosmi poate vine maine preoteasa cu borcanul de aghiasma sa te "curete"
. In ceea ce priveste cealalta problema nu iti bate capul ...ca doar asta era si scopul , sa isi bata cineva capul , asa ca ...duca-se pe pustii, vorba stiu eu cui
.
Eu am plecat la o pipa ca nu am mai fumat de mult.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
maraki spune:
Irina a mai ramas sa-i fac analizele ca nu le-a facut never, dupa aia sa vedem daca ne mai cheama la gradi 1 data pe sapt. cu program Montesori...cam atat a mai ramas....si sa vb cu dr sa vedem ce spune. Merg sa dorm....pe mai tarziu....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
mirela10 spune:
hola si de la noi,asa mai pe fuga
suntem bine,nu mai scapam de afurisitii de colici
.andrei sta numai in brate (m-a rupt de spate) si plange intr-unna,ca urmare si dani vrea in brate si s-a facut un capricios.cateodata ii mai luam si pa amandoi in brate sa-i impacam ca nu vreau sa sufere de lipsa de atentie.
mai are un pic dani si incepe gradi,program de la 9 la 16,fara somn
.
noi ne gandim din ce in ce mai serios sa ne intoarcem in romania ca nu mai putem aici.nu strangem nik din cauza de rate(aprox 2000 de euroi pe luna)dar vrem sa incepem o mica afacere ,ceva....sa vedem.
dati idei.intai ar trebui sa putem strange macar 10.000 de euro,dar nu prea avem de unde.oricum apartamentul cred ca o sa ni-l ia banca.
e criza mare pe aici.
va pup pe toate si pe micuti
Giova spune:
Hello!!!
In primul rand sa-i scriu Irinei legat de lista, pe urma continui cu altele...
- In primul rand parola nu a fost data la nimeni. eu si Irina stim parola, dar nu cred ca a ghicit-o cineva.
- In al 2-lea rand, nu am dat nici lista la nimeni, mai ales celor de la prietene....
- In al 3-lea rand, lista se putea sa o fi avand in calculator, sau sa i-o fi dat cineva care nu a mai intrat de mult pe aici, cineva care se pricepe la asa ceva.
- In al 4-lea rand, daca e asa priceputa, lista se poate copia foarte frumos de la prima postare a lui bebeianfeb folosind reply with quote. si eu cred ca asa a procedat. dai rwq la prima postare, copiezi textul la tine in calculator si pe urma poti sa anulezi comanda. Ori a facut ea asa ceva, ori a fost invatata, ori cum am zis mai sus, a avut cineva lista.
am vazut si eu ca au lista, nu m-am uitat amanuntit ca nu am timp.
si cum a zis cineva mai sus, probabil a deranjat ca au fost excluse din lista, si asta a fost un fel de replica
.
Nici mie nu-mi convine sa fiu acolo, nu stiu cum putem face, poate sa vb. cu moderatorii sau mai stiu eu....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
asa sa revin si eu....
nimic nou, tot umblam dupa una alta, acum m-am vopsit, maine la pedi si vineri la o proba de par si sprancenele.
Maine vine si Clau, seara vine si soacra si socrii vara-mi din Sibiu. asa ca incet-incet ne inmultim si ne agitam pe aici.
Maraki e bine daca esti cu contract. tu stii cum e mai bine pt. Angelos.
Irina lasa ca terminati voi cu apartamentul, bine ca aveti unde sta si nu platit chirie.
smecherosul mic.
Cosmi e bine daca o tineti tot intr-o sedinta si nu faceti nimic. mai aveti putin pana in 15 si tre sa bagati tare.
Mirela stiu ca e nasoala situatia la voi. Fata nasei mele incearca sa vanda ap. si nu reuseste, nimic nu mai misca acolo. finul nostru a plecat din costr. ca nu aveau lucrari
. Nici in Ro nu se mai vand/cumpara apartamente...toata lumea s-a oprit...asteapta ceva...preturi mai mici, dar cine stie cand or scadea.
Tipa la care ne facem parul, tocmai s-a intors din Spania. tot mai bine e acasa, asa ca si-a redeschis salonul de coafor.
Important ar fi sa puteti vinde apartamentul- asta ar fii cea mai buna solutie. dati datoria bancii si v-ar ramane si voua ceva bani, sa incepeti aici ceva. Ce? habar n-am...si eu imi bat capul si nu stiu ce ar putea merge.
va
si sper sa reusiti sa va rezolvati probl. cum ar fi mai bine pt. voi, indiferent de decizia pe care o luati.
Bianca nasol ca nu ai reusit sa inveti.
gata pauza, fug cu mama la vara-mea ca nu stiu ce idei iau venit.
pe mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Ce ma enerveaza ca au lasat mai putine icoane si tot trebuie sa le caut
. dar cred ca au facut asta ca nu mai mergeau, se stergea mult din mesaj daca puneai o icoana. Asta e.
Cosmi lasa ce cred altii despre tine...f bine ca te imbraci frumos si sexy
. Copiii...chiar ca sunt cam mici...ma mir ca nu iti trebuie distonocalm toata ziua
.
Mirela saraca de tine...cu Dani te-ai chinuit, cu Andrei la fel
... Idei despre ceva...nu am..."impachetat seminte" asta e vorba mea...imi fac un SRL de impachetat seminte.
Giova mai ai un pic si vine nunta...cred ca ai emotii... de abia astept sa pui poze sa te vad "bella"
. Cu lista...poate ai dreptate...asa cred ca a copiat subiectul, oricum a ajutat-o cineva ca nu e asa usor ...eu nu sunt direct vizata pt ca nu sunt acolo pe lista (aia e lista mai veche)dar amintirile si subiectele arhivate sunt si acolo si normal ca ma deranjeaza. Dar nu intr-atat de tare incat sa ma injosesc sa cer explicatii
. Mie una sincer mi-a ajuns scandalul si mai ales barfa. Ma simt f bine acum cu voi aici 
Maraki ar fi bine sa ii faci analizele sa vezi cum sta mai ales ca el manca doar danonino si supa de rosii si plus ca nu i le-ai facut niciodata. Copii din Romania au cam facut toti pt ca au fost gratuite, date de guvern (cel putin copiii mei le-au facut)
Eu am pus sa fac ciorba de periosoare, de abia astept sa fie gata ca si Nelu pofteste o farfurie
. Dani e un scump...doamne cate zice...pe toate le stie ca un om mare.
Bianca