Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Hello mamici !
Noi suntem in carantina , toata familia racita cu dureri de gat si sn , eu inca ma tin bine , doar nasul putin infundat , sper din suflet sa scap si sa nu trebuiasca sa zac racita
Jasy e mofturoasa de nu se poate de vre-o 3 zile de cand a racit, de cate ori trebuie sa-si sufle nasul plange si se crizeaza de parca e nu stiu ce catastrofa ,ii dau ceva siropel pt . tuse si pt sn sper sa treaca doar cu astea
In alta ordine de idei nu-mi vad capul de treburi , caut ca disperata informatii online despre comisionari vamali ,am trimis un container cu lucrurile noastre in Ro si trebuie sa ajunga in maxim 2 sapt. iar eu nu stiu incotro sa apuc si unde sa mai sun ,te plaseaza de la unul la altul la telefon dar nimeni nu te lamureste exact ce si cum Cu diferenta asta de fus orar tot in toiul noptii trebuie sa ma trezesc si sa ma pun iar pe sunat pe la diverse firme si pe la oficii vamale
Vestea buna ar fi ca m-au pogramat deja pt cezariana de azi in 2 sapt , pe 16 septembrie la ora 8 trebuie sa fiu la spital pentru marea intalnire Emotzii ... nu am timp sa am inca , poate in ultima zi sa ma apuce , momentan ma duelez cu Ady pt a-l convinge sa mearga cu mine in sala de operatzii
Dupa ultima experienta ,la Jasmine, nu mai vrea sa auda de operatii live , iar eu nu vreau sa aud sa merg singura in sala
I-am zis ca-i dau ceva pastile sa-l sedez si tot il tarai dupa mine acolo , macar cu prezenta , ca de incurajat nu cred ca e cazul , eventual tot eu pe el sa-l incurajez sa nu lesine pe'acolo

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da Bianca imi aduc aminte de oracole. acum sunt gata facute, numai sa le completezi.
am vazut la nepoata, care e de-o seama cu Sandra. I-am mai gasit si jurnalul, doamne ce ne-am distrat cand i l-am citit.
Bombo insanatosire grabnica la toti!!! Ai grija de tine sa nu se agraveze.
Deci pe 16 e marea intalnire!!!! facem galerie!!! yuppy!!!
si aveti grija de voi.

la ora 20 merg la pensat si vopsit sprancene.
hai ca plec si eu la vara-mea, pe diseara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bomboooo deci pe 15 incepe scoala, pe 16 mergi la cutit ...incepem galeria . Eh barbatii astia...daca ar trebui sa faca vre-un copil . Imi pare rau ca sunteti bolnavi, sanatate multa si printesei. Dar ce problema ai cu containerul? Nu a ajuns? Din mesaj am inteles ca trebuie sa ajunga in 2 sapt..nu stiu cand l-ai trimis. Las ca poate merge Andy cu tine...poate vrea sate supere...Nelu n-a venit niciodata cu mine la ecograf, o data a venit pana sus la spital, ma- urcat cu liftul m-a lasat la usa si a plecat inapoi jos... dar la nastere m-a dus cu masina..a venit inapoi acasa sa mai imi aduca ceva....si surpriza dupa ceva timp....statea in usa in tinuta de medic (la noi nu se obisnuieste...nu se lasa ...nu e voie..) Poate iti face si tie o surpriza...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bombo ma bucur ca te-ai programat deja pt. marea intalnire cu printesita 3 Ne pregatim pt. Sanatate la toti va doresc, tu fa-ti ceaiuri cu lamaie multa si cam atat Nu mai tin minte cum a fost cand ai nascut-o pe Jassy, de ce nu mai vrea Ady sa asiste la nastere? Oricum cezariana e ceva nasol sa vezi,eu una nu as putea( doar daca vad sange mi se face rau )

Giova bravo blondinului Incet, incet incepe si Angelino sa arate progrese Hai ca mai ai putin si santeti nasi

Bianca sa stii ca ar trebui sa imi dea spor de periculozitate A fost nasoala cazatura, m.am infipt cu partea dreapta in piciorul scaunului( era intors pe masa cu picioarele in sus ) si iti dai seama ca daca era sa cad cu fatza, putea sa imi intre in ochi Nu pot sa dorm pe partea dreapta, doare nasol si am semne( cred ca maine sant vanata )De sub gat pana in spatele urechii sant nasol....in seara asta cred ca vine si giuseppe

Cosmi mai poti? Cum a fost azi la sv? Eu toata sapt voi fi kapput

p.s. bianca ieri m-a obsedat subiectul ala scarbos, ce inseamna sa citesc toate porcariile

noi am dormit pana la 19.20 si acum fac ciorbita de perisoare lasasem totul curatat

Silvie aici sant tot felul de esente in sticlute din alea cum erau mostrele de parfum, la voi e imposibil sa nu se gaseasca

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Binenteles ca nu am invatat... m-am luat si m-am dus la real dupa una alta...Am zis ca maine invatz...si la servici ca inca nu am primit acte de la nimeni + ca sefa e la munte pana luni... Asa ca daca nu ma streseaza nimeni si nu imi aduce nimeni acte...invat si la servici.
Maraki azi mi-am luat carne tocata sa fac maine ciorba de perioare . La ora asta nu ma mai apuc de ea...si maine e o zi nu? . Mi-am adus filmul decreteii si m-m uitat ieri vreo 20 min. Interesant oricum, f interesant as putea spune. Am sa imi scriu si eu parerea intr-o zi dar nu acum ca n-am vazut tot filmul. Lasa subiectele naspha ca nu merita sa-ti strici vederea si sa-ti fortezi retina aiurea

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu si bufnitele la ora asta.
nu sunt pensata si nici vopsita. s-a anulat totul, pe vineri, cand va veni vara-mea acasa sa ma faca.
asa ca am profitat si ne-am dus la cumnata, i-am dus si rochia sa o scurteze si sa-i taie trena aia si cam atat.

Maraki asa e nu mai avem mult. cand ma gandesc ca la primarie trebuie sa fim la 11 si dupa nasi vor veni la 10.15 dimineata innebunesc. e nunta de zi, la masa se intra la ora 14, la ora 12 noaptea se termina totul. In anumite localuri nu mai lasa primarie sa se faca nunti pana dimineata.
sper sa te refaci cat mai repede, ai grija pe viitor. esti si la negru si e mai nasol sa patesti ceva in timpul serviciului.
Bianca ai facut cumparaturi in loc sa inveti...ei...ei...
si eu ma gandeam la un master ceva, dar sincer m-am saturat de examene si eseuri.

ma bag si eu la somn, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....is matinala ca am avut un vis nasol

BIANCA asa e ce mult mi se pare ca atrecut de cand scriam in oracole,,,,si fata mea scrie au copiii in parc si tare emotionata am fost cand am vazut ca si a facut si ea
stefan????? un nebunic dar si un scump....face la oala si nu mai vrea pampersi...numara pana la 10 ,spune 2 poezii....nu stie culorile ,puzzle nici nu vrea sa l vada iar desene animate n are rabdare sa vada in schimb pune i muzica ca ar sta non stop sa asculte si sa danseze...lautarul mamei

GIOVA asa am pb si eu stefan tot timpul e dupa mine nu sta fara
mine daca is in zona....hai ca mai e un pic pana la nunta si
o sa fie bine iar voi niste frumosi
MARAKI offfffff ce rau te oi fi lovit....fi atenta
BIANCA papa dani mere,ce bine.....al meu nicio fructa nu vrea
BOMBOOOOOOOOce fericita tb sa fi cu 3 printese....asa e cu barbatii sunt fricosi....in fiecare barbat e un copil micccc

MIRELA????????? ce o face ....mereu ma gandesc la ea
ASTERY ce face puiul??
TIOANA hai scrie 2 vorbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu cu serviciu...azi avvem iar sedinta,de cand sunt aici am stat in sedinte de m am saturat ca nu s organizate defel directoarele vorbaraie multa treaba ioc ....or sa ne munceasca ultimile zile ca pe hoti de cai....cica sa aducem sotiipai gabi vine,dar dupa 10 seara asa ca pica din start....s au bagat ffff multi bani in scoala arata super dar siti cum e finisarile ne omoara si te apuca disperarea cand vezi ca vine 15 acu si noi .......

Mergi la inceput

Buna dimineata la
Iar mi-e somn... ce naiba o fi cu mine? M-am culcat la 23.30( e ora normala pt mine) si m-am trezit la 7.15 . Hm...
Maine voi dormi putin mai mult daca ma lasa Dani ca maine trebuie sa merg in centru cu treaba la 9.30 asa ca....pana la 8 lejer pot dormii.
Deocamdata e liniste aici, am ceva treaba si apoi sper sa reusesc sa invat ceva.
Cosmi nasol cu sedintele astea...neproductive. Pai cum sa il duci pe Gabi? ...Bine ca asa e la romani...ne ajutam si noi cum putem...si eu il chemam pe Nelu sa imi deviruseze calc cu toate ca nu era treaba lui sau a mea.
Giova pai e mai bine la nunta de zi nu sunt asa obositoare ca cele de noapte. Te trezesti de la 6 si pana la 10 bei si cafeaua, iti aranjezi si parul ,machiajul, te imbraci si...astepti.
Vai ce casc...mi-e somn...pacat ca nu pot sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza si de la mare iar intr-o zi cu soare!
Am intrat sa va salut repede ca iar sunt pe fuga pe aici la munca! Va citesc mereu, vad poze insa nu prea am timp sa scriu, dar am sa imi fac. De mutat inca nu , inca mai punem prize , scoatem prize, dar va veni si vremea sigur. Mario e cand cuminte cand obraznic foc , exact asa cum il stiti , nimic nou sub soare. Inca mailucram la somnul de nooapte in sensul ca nu se trezeste sa spuna ca face pipi si trebuie sa ma trezesc eu pe la 1 sau 2 ca sa fiu sigura. De abia astept sa imi aduca cineva doua aleze impermebile sa nu ma mai stresez ca strica salteaua.
Bombon de abia astept sa trecem la galerie. Uau soacra cu trei nurori o sa fie minciuna sa te vad pe tine soacra cu trei gineri...viata nene.
Cosmi bafta la treaba, terminati voi. Imi place cand citesc cu cata pasiune vorbesti despre ceea ce faci . de ar fi toti asa ce bine ar fi.
Irina imi pare rau ca ati trecut prin asa clipe dar ai sa vezi tot raul spre bine.
Giova am vazut ca lista cu capitolele noastre de la spiridusi si nu numai se afla si la ''prietene fara titlu". Mie personal imi displace total ca ceva legat de mine si mai ales numele copilului meu sa apara pe te miri unde si te miri cum .Eu credeam ca acea lista esta atasata acestui subiect si nu e bun comun care sa se plimbe de cate ori apuca paranoia pe cineva.Plus de asta sunt si niste date personale( data nasterii , locul ,...)si era normal sa ramana aici nu sa apara in alta parte .Ce ar fi ca de fiecare data cand uneia, labila psihic de altfel, ii nazare ca e cazul sa se joace sa se apuce de copiat date si sa isi faca subiecte?Pot sa stiu dc lista a plecat de la tine?
Toate bune si va pup

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput