Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna si Matei are de ala de bagat forme, dar i se pare mai nostim sa mi le de-a una cate una sa le pun eu la locul lor ...acu ca stie bine cu cercurile, de maine incepem sa exersam cu formele.

Eu nu vreau sa se opreasca timpul in loc, nici sa treaca mai repede. E atat de minunata fiecare etapa din viata lor, incat nu ma mai satur sa-l privesc si sa-l iubesc si astept cu nerabdare urmatoarele minuni pe care le va aduce trecerea timpului.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Karli eu nu stiu decat de o pompa nazala adica e un furtunel la fel ca la batista insa in loc de aspirator tragi tu cu gura, si nu,nu e scarbos ca nu ajunge la gura se depoziteaza intr-un filtru pe parcurs.

De ceva electric sincer n-am auzit, aici nu cred ca s-ar comercializa asa ceva din motive de health&safety, astia sunt obsedati cu asa ceva, daca scriu pe haine sa le tii la distanta de foc.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna, Daria nu mai zice nici mama. Ea zice doar 'data' adica gata cand termina de mancat si sa nu mai indraznesc din momentul ala sa-i mai dau ceva si 'ba' de la bau. Face cucu bau oriunde/oricum. SE pune la perete cu fatza, cu perdeaua, cu prosopul, cu mana pe ochi. Ce mai. E fan cucu-bau.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an

Mergi la inceput

Dana nici matei nu le pune in ordine...da e bine si asa deocamdata...si cand le scoate le arunca in spate (nush de ce...dintotdeauna a avut gestul asta....ce nu-i mai trebuie arunca in spate) si apoi imi indica sa i le aduc. Si le pune in ordine pt ca i le dau in ordine

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Karli sanatate multa frumosei tale.

Fetelor doar atat am avut puterea sa uploadez. Roma

Mai multe maine.

Mergi la inceput

Daca cumva nu se vad sunt pe hi5

Mergi la inceput

Ah Dana si Adelise e cu Ba! Se ascunde dupa scaun, dupa masa si o auzi BAAAAA.

Acum doua zile a facut prima propozitie: ta-su era ocupat si ea se tot ascundea iar el nu vedea, iar ea de colo "Tata, baaaaa!"

I-am zis, bine ca faci propozitii din cele doua cuvitnte pe care le zici.

Mergi la inceput

Luna frumoase poze, frumoase locuri si personaje ..Pana totala de inspiratie, ca as fi lasat si coment

Mergi la inceput

Simo mersi mult

Merg sa ma culc ca acum e concertul de 12 noaptea al fie-mii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Va pup pe toate cele care mi-ati laudat progeniturile. Creste inima in mine si...tare mandra sunt.

Dana, sa stapaniti masina sanatosi si sa bruuuuuuuummmmmm mult cu ea.

Lunaaaaaaaa, nu vad pozele.

Karliiiiiiiii, te bat. Sa o lauzi tu pe Adelita atat. Hi, hi! Pune poze ca sa te iert.

Valen, mi-e dor de voi. Ce mai fac fetele?

Saptamana trecuta am fost la Sinaia si in telegondola mi-am amintit de Cristina- floarea soarelui. Cristinaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Mergi la inceput