Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA MULTI ANI DAVID!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Anya multumesc mult de urari. Eu ti-am citit ieri povestea Arinei si am plans in hohote. Sa vezi ce greu imi era, avand in vedere ca eram la munca si nu vroiam sa ma vada colegii. Asa ca sa-ti traiasca si tie printesele si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu ele.
Mie imi este foarte greu ca am inceput munca si o vad doar seara. Pupici.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna,
La multi ani pt Davidushul Vivelei!
Si la multi ani si pentru ceilalti aniversati de zilele trecute, cand nu prea am apucat sa scriu.

Am pus si eu in albumul Andreei poze de la intalnire. Le gasiti www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=22" target="_blank">aici
Merci Dana pt permisiunea de a pune cateva poze de la tine .
Tot asa, daca mi se mai permite, mai pun cateva poze si de la alte fete.

Stefania, pe Aylin am vazut-o la intalnire, este bine, insa a inceput serviciul si este aglomerata si nu mai are timp de scris. O sa si plece din tara pt 2-3 luni. Dar altminteri sunt bine si ea si Alma.

Pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 28+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

felicitari DODO pentru primii pasi facuti singur singurel! stiu ca ai treburile ca si rezolvate cu viitoarea mireasa, dar Adelutei ii e dor de tine, zau!

duamna Jadi, cred ca o sa va descurcati minunat cu cronometrul intre Valcea si Turcia asa incat nu va doresc decat chef de distractie multa si sanatate! se livreaza dodo 3 in Turcia?

ne-am intalnit si noi cu Cristina26 si Ingrid la Brasov, si sambata la ea acasa si duminica in Poiana Brasov la picnic... a fost foarte frumos, dar cu toate ca am petrecut mult timp impreuna, nu prea am putut vorbi ca tot timpul eram cu ochii pe fete... Ingrid e o fetita tare dragalasa, mama-sa la fel, iar pe langa asta foarte prietenoase, deschise si vorbarete. Mi-a placut mult de Cristina ca stia sa vorbeasca perfect romaneste, nu ca altii care pleaca 1 luna prin alta tara si deja uita cuvinte romanesti sau le stalcesc cu accentul tarii de unde se intorc... Ea are 10 ani de SUA si tot ardeleanca a ramas. Complimentele mele Cristina!

Apoi ea o tot lauda pe Adeluta, ca e frumoasa, ca merge, ca face, ca drege, eu in schimb nu i-am intors atat de mult laudele insa o asigur ca si Ingrid e la fel.... avem poze si filmulete drept dovada.

Si ca sa nu raman in urma cu performantele Adelutei de la 1 an si aproape 2 luni, fac o scurta descriere cu liniute (cum ii place stiu eu cui ) la doar cateva care imi vin in minte...

• stie sa isi puna un cub in te miri ce loc, se urca pe el si agata ce gaseste mai sus de nivelul ei...
  • stie sa isi puna orice "buleandra" in cap caci cica se imbraca! si isi baga picioarele in orice pantof de la intrare! deja a inceput moditul vad oricum daca ati vedea-o ati sti cat e de haioasa
  • stie sa duca telefonul (dupa ureche ) si sa vorbeasca la el: "a-ta... a-ta" (ca ma aude pe mine cand vb.cu sotul... "tata... etc."
  • cand vede o floare, stie sa o miroase (a inceput cu parfumurile caci a invatat-o bunica-sa)
  • stie sa se stearga la nas/gura cand ii spui...
  • stie sa dea paginile carti/reviste ca o adevarata cititoare, foarte interesata de ce vede in carte la fiecare pagina
  • stie sa caute, sa aduca si sa arunce mingea la comanda (aici seamana cu dresajul cateilor, dar pe langa ca e amuzant, eu iau in serios treaba asta si o marchez la capitolul progrese
  • si nu in ultimul rand, avem tot 8 dinti, nu papam suzeta, nu am vazut olita decat la magazine!, nu sugem degetele, nu ne-am mai facut cucuie, ne creste perisorul pe cap in mod lent, dar sigur si se pare ca se va carlionta nitelus, iar la greutate inaltime, cred ca tot pe la 9.400 gr si peste 74 cm caci au inceput sa nu ii mai vina body-urile care pana acu' o luna ii erau MARI... deci s-a inaltat fata mea... incearca sa se urce in pat/pe scaun cu un picior insa nu reuseste si cu al doilea, zicea mama, tata, apa, ana, nana, daddy.... etc (ca sa zic si eu de limbi straine ) de multe ori tata mai este si paba, bapa... si multe multe combinatii de silabe... in weekendul acesta a avut si o tentiva de A- DE- si LA........ evident nu zicea numele ei, dar noi tot insistam ADELA ADELA ADELA... doar doar o repeta si ea...

acum lustruieste masuta unde scriu... mai am si fata harnica pe deasupra!

va pup caci la 19.00 trebe sa fiu in Herastrau sa ma revad cu 2 colege de facultate!

o sa revin si cu poze de demult si mai de-aproape cand o sa am timp, adica la noapte!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Felicitari pt Adeluta! A facut o gramada de progrese! Imi pare rau ca nu am avut ocazia de a ne cunoaste...la precedenta intalnire nu am fost, la cea de acum nu ai putut tu veni...dar sper sa mai existe intalniri

Mai vroiam sa-l felicit si pe Dodo pt primii pasi! Usor usor va capata curaj, si o va lua la fuga de nu o sa-l mai princeti
Data viitoare, sa vedem si baietii

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 28+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Azi am multa lume de felicitat, asa ca:

Timi, felicitari pentru , ma bucur mult pentru voi! Iti doresc o sarcina usoara si sanatos.

Lavi, felicitari pentru ca ai reusit sa o intarci pe Lori si mai ales, multumesc pentru ca ne-ai impartasit experienta ta, eu sa stii ca am luat notite. Mi se pare o mare realizare ca ai alaptat atat! Si felicitari Lorinutei pentru ca papa bine acum.

Felicitari lui Dodo si celorlalti strumfisori care au inceput sa mearga singurei si/sau au facut alte progrese! (printre ei, ca o cioara ce sunt, o amintesc si pe Dani, care a facut si ea primii pasi singura)

Si nu in ultimul rand, David de Vivela!

P.S. Sa va fie de bine intalnirea, fetelor, v-am admirat in poze! Sper sa pot si eu sa ajung la intalnirea cu Mada, abia astept!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Aaa, m-a uns la suflet draga Karli mesajul tau. Asa imi place dom'le sa fie scris. POt lua si marker-ul sa subliniez ce si cum.
In alta ordine de idei felicitari Adela (nu-i mai zic Adelutza ca deja la cate stie e fata mare).

Eu de cand ne-am propus sa ne inmultim familionul parca o iubesc mai mult pe DAria (daca se poate spune asa). Imi vine sa o pup mereu, parca nu imi ajunge timpul sa o dragalesc cat as vrea. Cand imi afund nasul in pielea de la ceafa ei imi trec toate cele rele.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Pentru ca pentru mine ati devenit niste adevarate prietene indraznesc sa va cer si eu o parere off topic. Pentru ce ati opta : opel astra clasic sau skoda fabia ???
Am luat o pauza cu sotul ca ne tot contrazicem de 2 ore. Maine trebuie sa ne hotaram ca se termina programul remat.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Opel.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Opel, zice al meu, ca io nu prea ma pricep.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput