Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

David

Deni felicitari lui Tudor pentru pasii timizi. Asteptam sa ne intalnim sa-i punem la intrecere . Timp placut la turci, distractie placuta la nunta...si fara evenimente urate cu copiii .

Matei nu baga degetele, in schimb e in continuare superbalos (cred ca e genetic) si baga in gura tot ce prinde. Noroc ca mai scoate din ce baga in gura (stil hartii, pietricele...) daca-l intreb ce are in gura si-i cer sa-mi dea. Mai putin noroc ca fix la fel imi scoate si carnea din gura si mi-o da

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani David! Sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata.
Cafera tare imi place cum iti imbraci tu printesele. Si Ilinca are asa de multe palariute ... ai o croitoreasa tare priceputa.
Diana acum am noroc ca am de lucru dar sunt perioade cand somez si m-asi intoarce pt bani. De la birou m-au tot sunat sa ma intorc ca au nevoie de mine. Si eu prefer sa lucrez de acasa. Pe langa ca sunt aproape de copii, castig si mai mult. Mi-ar placea sa pot sa stau 2 ani. E si tare greu sa gasesc bona. Sunt putine persoane care accepta sa stea cu 2 copii.
Multumesc Timi . sigur se vor iubi si copilasii tai.
Carla e usor sa slabesti cand esti stresat, ai mult de lucru si uiti sa mai mananci . mai e si sotul care ma bate la cap sa merg la sala sau sa fac macar masaj. M-am mai uitat prin albumele Sabinei (acum am ceva timp liber). E un copil tare frumos si plin de energie.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Deni imi pare rau ca nu am stiut ca ajungi prin Valcea. Poate reuseam sa ne intalnim.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Simo, asa a fost Vlad, superbalos si baga totul in gura si acum. Nu resusesc sa il dezvat neam. Dodo in schimb stie sa isi controleze saliva, sa vezi cum isi suge limba ca sa nu baloseasca . Si el e darnic cu mancarea lui, scobeste cu degetele in gura si imi da si mie cate o bucatica si ma prefac ca o mananc cu mare placere dupa care o baga la loc si o savureaza! Are un stil de mancat mixt, suge si mesteca in acelasi timp, e atat de haios!

Nico, si asa vin pe fuga, nu am mai fost la Valcea de nu stiu cand, am avut copii 10 zile acolo la socri si Vlad a fost foarte incantat. Aveti niste locuri de joaca superbe, pe Vlad il luau in plansete de acolo! Dar o sa imi fac timp sa vizitam socrii pe indelete si sigur ne vedem!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

E super si Razvan. Cand ii dau paine sa pape, o rupe in mii de firimituri si e foarte generos si imi culege si mie o firimitura si mi-o da cu toata dragostea si tare sa supara daca nu o primesc si iiarat ce buna e si ce imi place.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Revin si eu cu o problema mai veche. Caut si eu un medic pediatru si medic de familie bun. Stau in zona Tineretului si as vrea sa fie prin zona sau prin apropiere.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La mutli ani, David!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

fetelor, multumesc mult pentru urari si ca nu ne-ati uitat, desi n-am mai scris nimic de mult timp. va pup pe toate si va intorc inzecit urarile de bine.
intre timp eu am inceput munca, asa ca timp ioc pentru net, forumuri si alte delicatese de genul asta (nu-i vorba, ca nici cand stateam acasa nu prea pupam eu asa ceva, din motive de copil foarte ofticat ca stau eu pe scaun la calculator!).
david, la 1 an are 78 de cm, 10 kile si un pic (maine mergem la dr), merge binisor singur, dar daca se impiedica, ramane ca o placinta pe jos si asteapta sa-l ridic, sau baga 4x4 pana la primul punct de sprijin. oricum, eu zic ca e bine.
merge la gradi de ieri, azi e a doua zi...stau cu sufletul la gura, ca stiu cat de urlator e...e cel mai mic de acolo, educatoarele au zis ca se comporta bine pentru varsta lui.
altfel, maine facem vaccinul (dr zicea sa-i facem ror-ul, adica sa inversam ordinea, ca daca tot a intrat in colectivitate, e mai expus la rujeola - de unde, nu stiu, daca toti ceilalti sunt vaccinati!). oricum, vorbesc cu ea maine dimineata sa vedem ce si cum.

altfel, nimic nou sub soarele nostru .

va dorim sanatate maxima voua si copilasilor vostri si mult noroc.

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Bravo Tudorica pt primii pasi. Asa m- am bucurat cand am citit.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, "La multi ani!" pentru David, sa fie sanatos si cu noroc, mi-e tare dor de el. Mie mi se pare foarte bine dezvoltat, mult mai bine decat altii de varsta lui, cred ca o sa se acomodeze usor la cresa.
Nico,
Arhdy, noi avem doctor de familie si pentru noi si pentru copil in zona Baba Novac. Nu e tocmai aproape de voi dar nici foarte departe, vine si acasa, e si homeopat/api-fitoterapeut/face acupunctura, noi suntem foarte multumiti de ea si am cautat-o mult timp. Daca te intereseaza iti dau detalii.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput