ORADEA (33)
Raspunsuri - Pagina 6
blaganadia spune:
No, buna dimineata, deci eu sunt deja la serviciu, dupa ce ieri am avut o cadere de calciu urata, cu salvare si alea-alea, azinoapte pe la 4 ma inunda , cred ca au uitat apa calda deschisa, si cum s-a dat drumul la apa azinoapte a curs ca si Crisul. Va dati seama ca la 4 umblam pe la vecini sa inchida careva apa din beci. Toata bucataria e varza, in camera inca nu m-am uitat .Asa ca daca tot nu pot eu sa dorm, azi m-am trezit mai repede ca oricand.
Sper sa rezist la serv. pana la 3.
A, sa va mai zic ceva - eu am asigurare la locuinta ( daca tot am credit), care culmea azi expira. Voi ce stiti , te despagubesc asigurarile in astfel de cazuri? Daca nu, cred ca nici nu platesc in continuare polita,
Asta e , noi sa fim sanatosi.
O zi buna, dragilor.
Mercedes spune:
nadia- uitate pe polita de asigurare sau pe contract ca tb. sa scrie pentru ce te-ai asigurat.Probabil ar tb. sa ti faci niste analize sa vezi cum stai.Fain vecini ai ...
gabij- drum bun si rabdare pe acolo pe unde mergi.
gabik- nu ne spui nimic?
daria?
adela- astept sa ma suni, sunt tare curioasa daca e ok ori ba.
cristina- imi scriai ca io s stresata si am fata mare. Da asa e capat peste nas si de la bia cand n are chef de vreun cantecel sau sa repete ceva inconfundabilul ,, mami taci,,
Ati inceput gradi? stiu parca nadia spunea ca da in rest?
cristina22 spune:
Merce, deci te pune la punct deja
Andrei incepe gradi in 16, ca atunci ne intoarcem.La gradinita asta nu merg copiii pe timpul verii.
Nadia-salvarea??Asa rau ti-a fost??
Ioi, sa nu aud de vecini si inundatii...Citeste cu atentie contractul si du-te la ei.
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
sunt in zona, cu lipsa acuta de timp, la lucru sunt prea busy, acasa la fel, avem musafiri pana duminica, ieri l-am sarbatorit pe unchiul meu care a implinit 60 de ani.
Din toata gama de mancare specifica noi ne-am rezumat la covrigii bavarezi
Lili era totala, intr-o zi ne-am oprit la o brutarie sa mancam ceva bunatati, mie imi placeau tare mult gogosii umpluti, lui Robert croissant-urile, insa Lili...ghiciti ce a cerut? O cutie de lapte de 0,5 litri:) si nimic de mancare:)))
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Lili a fost intotdeauna mai deosebita!
Nu cred ca mai am timp sa intru, asa ca, sa ne vedem cu bine!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
andy.p spune:
Buna dimineata!Noi tot 2 in 1..asteptam.
Cristina concediu placut.
tuturor si o duminica cat mai frumoasa.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
adi2003 spune:
Azi avem musafiri. Ati ghicit? Mandruta Maria, care de vineri are 2 dintisori.
Am mutat papagalii pe balcon sa fac loc pentru domnisoara. Asa ca sera mea s-a transformat intr-un mic paradis: perusi si flori. Pacat ca nu pot sa-i tin acolo prea mult ca e cald.
Ce faceti pe caldurile astea?
Album 1 + Album 2
marius spune:
Vezi ca o sa te muste de nas.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
Gabi_K spune:
Cristina concediu placut!!!
Nadia cum esti?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
blaganadia spune:
Buna dimineata.
Iar m-am trezit la 4, de pe la 6.45 sunt la serviciu, o sa treaca si ziua de azi cumva, dar mai am de trecut printr-o serie de nervi pe la asigurari. Dupa ce vineri am stat 2 ore si jumatate sa-l astept pe agentul de asigurari, ma trimite pe V,Alecsandri, dar nu puteam sa ajung si pe acolo, asa ca am lasat-o pe azi.
O saptamana buna sa aveti.