Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

leny cred ca ai inteles gresit, 126 de zile care se platesc cu 85% din media veniturilor brute pe ultimele 6 luni (ceva de genul asta este, din ce imi amintesc, nu am legea in fata), poti sa imparti zilele astea 126 cum vrei, asa incat sa ai minim 42 ramase dupa nastere. Timp de 6 saptamani poti sa iei salariul intreg, unitatea compenseaza diferenta de 15% din fondul de salarii, dupa cele 126 de zile, iei 6 milioane, 2 sunt ale lui bebe

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Fac capitol nou? Stati putin cumintele.

37+ cu Mina Alexandra

AMR 16 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

leny cred ca ai inteles gresit, 126 de zile care se platesc cu 85% din media veniturilor brute pe ultimele 6 luni (ceva de genul asta este, din ce imi amintesc, nu am legea in fata), poti sa imparti zilele astea 126 cum vrei, asa incat sa ai minim 42 ramase dupa nastere. Timp de 6 saptamani poti sa iei salariul intreg, unitatea compenseaza diferenta de 15% din fondul de salarii, dupa cele 126 de zile, iei 6 milioane, 2 sunt ale lui bebe

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

CD27 asta stiam si eu initial...dar uite ca citeam documentul de pe mailul comun legat de "Indemnizatia si concediu de maternitate" trimis de clau_geo si luat de pe siteul casei de asigurari Bucuresti si acolo scrie asa :

" 3. Durata concediului de maternitate
Concediul de maternitate se compune din concediul pentru sarcina si concediul pentru lehuzie.
Concediile medicale pentru sarcina si lehuzie se acorda pe o perioada de 126 de zile calendaristice, indiferent daca copilul se naste viu sau mort, care se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare.
Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioada de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere.
Certificatele de concediu medical pentru sarcina se elibereaza pe perioade de cel mult 31 de zile, dar nu mai mult de 63 de zile, de medicul de familie si/sau de medicul de specialitate obstetrica-ginecologie care asista gravida, cu anuntarea medicului de familie.
In cazul in care femeia gravida se afla in alta localitate prelungirea concediului medical pana la 63 de zile se poate face si de medicul de specialitate obstetrica-ginecologie din localitatea respectiva.
Certificatul de concediu medical pentru lehuzie se elibereaza de medicul de specialitate obstetrica-ginecologie din unitatea sanitara in care a nascut femeia, de catre medicul care a constatat nasterea sau de catre medicul de familie care are in urmarire lehuza, pentru o perioada de 31 de zile, dar nu mai mult de 63 de zile calculate de la data nasterii copilului. "

E clar ca ceva am inteles eu gresit. Dar ce? S ama fi lasat neuronii chiar de tot?

Oricum...sper macar banii astia sa reusesc sa ii iau de la sefi...ca sunt ceva ceva, afta de cei 8 milioane.

Uff...abia astept sa vina sotul emu acasa ca azi m-a lasat singurica si a plecat in delegatie..si l-ama amenintat ca daca nasc azi in lipsa lui a incurcat-o. Tocmai acum pe ultima suta de metri nu imi place sa il stiu departe.

LauraY 36+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt 24 de zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput