Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

musette eu ii fierbeam apa de la robinet si asa ii faceam baitza si-i puneam musetel in ea.Oricum la maternitate ti-l spala la chiuveta sub robinet.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Fetelor,

Am nascut!

Ieri, la 4:45 mi s-a rupt apa, la 36 sapt.+2zile iar la 17:12 a venit pe lume micuta Anna Sofia, 2900 g, 50 cm. Am nascut natural (cu o peridurala care nu a prins), la Maternitatea Giulesti. Acum ma recuperez, travaliul m-a cam lasat fara vlaga, dar cand ajung acasa va povestesc mai multe.

Sfat celor care vor naste natural si vor peridurala, sa vorbeasca din vreme cu anestezistul ales, sa fie sigure ca este un anestezist bun, si ca va vi alaturi de ele.

Duminica sper sa ma externeze.

Pup pe toate si mult curaj va doresc!

35+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

FELICITARI MAMICO!!!! Refacere rapida
Iar tie micuta Ana Sofia BINE AI VENIT PE LUME!!!! Sa fii sanatoasa si sa le luminezi parintilor tai fiecare zi!

Eu, iepurica 31+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Raluca83, am modificat anul UM.

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Buna.

Multumesc

Raluca

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

musette eu ii fierbeam apa de la robinet si asa ii faceam baitza si-i puneam musetel in ea.Oricum la maternitate ti-l spala la chiuveta sub robinet.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

merci.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

vai, nu imi mai amintiti de soacre ca mi se ridica tensiunea.

La mine probabil ca o sa vina maica'mea sa ma ajute, asa ca i-am zis pass la soacra, ca nu au loc amandoua in casa. S-a suparat soata pe mine, dar ce sa zic? Oricat ar fi mama de rea, tot e mama si macar pot sa tip la ea sa imi vars nervii. O sa ma inteleaga, probabil o sa spuna ca sunt in depresii postnatale si gata.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca , de ce nu ii scoti tu cerceii si gata? Poate e alergica micutza, o scapi de o complicatie!

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Fetelor.....
Naste cineva cu dr. Mirela Ranga de la Giulesti? Sau stiti ceva de ea?

Raluca

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Joy felicitari pentru fetita! Refacere rapida si bebelina sanatoasa iti doresc!

Eva pe mine dr cand i-am spus ca imi iau tensiunea acasa m-a intrebat ce fel de tensiometru am si mi-a spus ca cel de incheietura nu e bun, ca e mult mai precis cel de brat cu manseta. Acum asta e parerea doctorului, eu am de brat digital cu manseta si coincide tensiunea cu cea luata in spital.

Nushulica felicitari de semnatura!
Anca imi pare rau ca are probleme Carla, dar se rezolva toate, bine ca a luat in greutate micuta. Dar de ce s-a infectat de la cercei, acum ma sperii ca si eu i-am luat bebelinei.

Musette ce faci, ne pregatim de nastere? Tu ai dpn cu doua zile inaintea mea, poate nastem amandoua saptamana viitoare!

Ce frumoasa e si Maia lui July!

37+ cu Mina Alexandra

AMR 16 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Cu scosul din spital...vom avea scaunul de masina cu noi dar nu inteleg de ce trebuie sa o pun in el pana la masina? Eu nu prea m-as indura sa o las din brate, e obligatoriu sa o instalez in ceva? Plus ca mi se pare asa, ciudat sa o duc in cos, ca pe legume...

37+ cu Mina Alexandra

AMR 16 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Cu scosul din spital...vom avea scaunul de masina cu noi dar nu inteleg de ce trebuie sa o pun in el pana la masina? Eu nu prea m-as indura sa o las din brate, e obligatoriu sa o instalez in ceva? Plus ca mi se pare asa, ciudat sa o duc in cos, ca pe legume...

37+ cu Mina Alexandra

AMR 16 zile
Poze

Merci de sfat!

Noi vorbeam de adusul acasa din spital! Normal ca pana la masina o poti scoate in brate, dar in masina eu, una, il pun pe Luca in scoica, nu in landou si nici in geanta aceea de bebei. Sunt mai putin safe!

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput