Pastilele de slabit-pro sau contra?

Pastilele de slabit-pro sau contra? | Autor: RazaDeSoare

Link direct la acest mesaj

Buna seara dragele mele,

A incercat cineva pastilele de slabit lida daidai,acele pastile "minune"chinezesti care te ajuta sa slabesti 8 kg intr-o luna?
O cunostinta le-a luat si intr-adevar a slabit,nu stiu daca 8 kg exact,insa este vizibil mult mai slaba.Singura chestie care nu mi-a placut este ca i s-a lasat pielea,si se vede foarte urat pentru o domnisoara de 19 ani.

As vrea sa incerc si eu,ceva pareri???Oare sa fie a 8-a minume a lumii si sa nu mai trebuiasca sa muncim la salile de fitness si sa ne chinuim cu dietele??

O seara buna!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Fiecare organism reactioneaza altfel la medicamente. Daca cunostiinta ta a obtinut rezultate spectaculoase nu inseamna ca vei obtine si tu, nu inseamna ca pt corpul tau acest medicament e bun si va da acelasi rezultat. Si eu am luat medicamente de slabit, cunosc persoane care au slabit 10 kg pe ele eu am slabit doar 3 kg. Conteaza mult metabolismul, stilul de viata...multe.
Eu zic sa incerci medicamentul daca simti nevoia si daca nu poti slabi cu regim sau daca nu poti tine un regim. Cunostiinta ta a ramas cu pielea urata pt ca a slabit brusc nu din alte motive. Cu crema si masaj pielea se regenereaza, daca dai jos 8 kg intr-o luna ar trebui sa faci si un masaj pt piele.
Se spune ca e bine sa slabesti in ritmul in care ai pus kg pe tine...daca intr-un an ai pus 10 kg pe tine, tot intr-un an sa le dai jos. Asta e cel mai eficient regim. Pacat ca nu il aplic si eu.
Succes la cura si slabit

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Daca slabesti mult oricum se lasa pielea.Mult ma refer la peste 10-15kg.Asta se intampla indiferent ca slabesti in scurt timp sau in mai lung timp.
Eu zic ca pastilele de slabit din produse naturale te ajuta sa slabesti insa baza pastrarii greutatii e un regim de viata echilibrat , miscarea si masajul sau tratamentele corporale.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

nu am incredere in pastilele de slabit, in special cele chinezesti despre care am auzit ca ar crea ceva probleme ireversibile asupra ficatului si rinichilor, deci nu consider ca merita riscul,
eu am luat fitomagra de la alboca (pe baza de plante), kitul de slabire de 10 zile si am dat jos aproape 6 kg,am mai pus ulterior 1 kg,dar mananc de toate si uite ca ma mentin

succes la slabit

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Sunt 100% contra pastilelor luate pe baza marturiei "vecinei" si nu date de un medic (ori cel putin sa aiba cu un prospect avizat de Ministerul Sanatatii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

CONTRA
motivele? in 2-3 cuvinte: efectul yo-yo si iti afecteaza sanatatea...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cum in 4 ani de zile nu am ratat nicio dieta, nicio porcarie nou iesita pe piata, nu mi-am putut parasi prietenele nici acum, la pastilele-minune, doar din spirit de echipa si din prostie, as zice. Din cele 4 care am cumparat pastile, doar eu mai sunt in concurs, celelalte 3 mamici dupa a 3-a, a 4-a pastila s-au simtit foarte rau si au intrerupt, au abut dureri de cap, stari de voma.
Eu nu am nimic, sunt la a 10 pastila, dar beau 3-4 l apa/ ceai pe zi, cred ca aici este secretul ... cel putin asa mi s-a spus la farmacia naturista, iar despre scaderea in greutate ... se observa intr adevar la stratul de slanina dp burtoc ca s-a diminuat.
Pastilele astea iti taie pofta de mancare, asta pot sa va spun, spre uimirea si mirarea mea absoluta.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

V-ati gandit ce reactii adverse au?
Spun acest lucru din propria experienta.Am luat in decursul a 9 ani de zile tot ce a aparut pe piata si am cheltiut o gramada de bani.Slabeam de fiecare data, eram foarte incantata si dupa aceea puneam dublu la loc.
De anul trecut nu nu am mai luat nici o "porcarie", in schimb am mancat sanatos, mai dietetic si am fost mai atenta la ce mananc.
Pot sa sun ca intr-un an de zile am slabit 12kg(pe care nu le-am mai pus de loc inapoi) mai am de dat jos 7kg.Nu am facut sport pt ca nu am timp. Secretul este sa manaci mai multa mancare gatita, fara prajeli si dulciuri, dar nu in exces.Nu mancati dupa ora 18- este foarte important.
Intotdeauna acuzam tiroida ca este de vina, dar nu este asa, eu am fost de vina, nu eram atenta la ce mancam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am luat si am slabit aprox 8 kg intr-o luna!!! am luat 2 saptamani zilnic apoi inca vreo 2 sapt cate una la 2-3 zile. de aprox 3 sapt nu am mai luat, dar fiindca mai vreau sa dau jos vreo 3-5 kg mai am de gand sa iau vreo 2 sapt.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Contra, nici nu incape discutie. CUnosc pe cineva care a dat jos 10 kg si apoi a pus 15. Si-a dezechilibrat metabolismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu nu cred ca sunt bune...Cunosc pe cineva care a luat pastile de slabit iar dupa cativa ani a luat-o razna.Chiar s-a scris despre acele pastile,ca contineau nu stiu ce substanta.Nu stiu despre ce pastile e vorba.
Oricum si sotul meu a luat ceva de la Heritaje,si s-a simtit foarte rau dupa ele.Nu e normal,clar ca fac ceva rau organismului.A slabit 8 kg cu ele,dar normal ca le-a pus la loc.
Am un verisor care a slabit 15 kg in 6 luni.A mancat salate multe.Nu a mancat carne de porc deloc.Intotdeauna manca jumate sau unsfert din portia mancare.Si aproape in fiecare zi,fugea cam o ora.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput