Pastilele de slabit-pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

V-ati gandit ce reactii adverse au?
Spun acest lucru din propria experienta.Am luat in decursul a 9 ani de zile tot ce a aparut pe piata si am cheltiut o gramada de bani.Slabeam de fiecare data, eram foarte incantata si dupa aceea puneam dublu la loc.
De anul trecut nu nu am mai luat nici o "porcarie", in schimb am mancat sanatos, mai dietetic si am fost mai atenta la ce mananc.
Pot sa sun ca intr-un an de zile am slabit 12kg(pe care nu le-am mai pus de loc inapoi) mai am de dat jos 7kg.Nu am facut sport pt ca nu am timp. Secretul este sa manaci mai multa mancare gatita, fara prajeli si dulciuri, dar nu in exces.Nu mancati dupa ora 18- este foarte important.
Intotdeauna acuzam tiroida ca este de vina, dar nu este asa, eu am fost de vina, nu eram atenta la ce mancam.

Perfect de acord. Si eu acuzam tiroida, eram constienta ca nici nu avusesem vointa necesara, pana in mom in care s-a pus problema operatiei la coloana.
A fost indemnul de care aveam nevoie. Am slabit si eu 16 kg in 7 luni, mai am 8 de pierdut - vreau in total sa dau 24. Am luat o mica pauza, in sensul ca am mancat cateva dulciuri, dar am avut grija sa pastrez principiile de baza, si n-am pus nici un kg la loc.
Vreau insa sa scap si de celelalte 8 kg, la fel de sanatos cum am facut si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Multumesc pentru raspunsuri.Da,sunt constienta de faptul ca pielea se lasa daca slabesti brusc,si nu faci masaj,sport sau altele.

Cat despre pastilele astea....de ieri de cand citesc pe net despre ele,am vazut ca sunt interzise in Canada si Australia si ca ar contine nu stiu ce substante asa ma m-am hotarat sa nu le iau.

LILINA-tu ai spus ceva despre niste pastile,imi poti spune te rog unde se gasesc?Multumesc

Fac sport,o ora de banda in fiecare seara doar ca nu se vede nimic,sunt la acelasi numar de kilograme de 2 saptamani

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

daca poti sa faci banda, e suuuper, rezultatele se vad dupa mai mult timp, plus ca miscare face bine, tonifiaza muschii
am luat FITMAGRA de la ALBOCA, kit de slabire de 10 zile
si am tinut dieta, mancam salate de legume cu pui, iaurt, fucte, lapte cu cereale

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle6792 spune:

Buna, dragele mele!
Nu consumati medicamente pentru slabit!!!
Nu, categoric nu!!!
Cunosc deja 2 persoane care au murit in termen scurt dupa ce au inceput sa ia pastile de slabit, au facut blocaj de ficat, pe bune, e tare trist, am inteles ca la una din ele care era si farmacista, medicul i-a spus cat la suta din femei mor, cat se simt rau, la cat la suta au efect si cat la suta slabesc si nu au probleme de sanatate, insa tinerii zic ca nu or fi chiar ei aia ghinisonisti.
Din pacate farmacista avea 33 de ani, a murit lasand fara mama o fetita de 10 ani, cealalta persoana a murit la 27 de ani, era necasatorita insa singura la aprinti si iubita tare de familie, multa tristete -pacat. Toate astea acum, recent.
Asa ca va rog sa nu riscati, dragelor, ca raman in urma rude cu durere de abia se ami tin pe picioare, cautati alte metode.
Pa, o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu trebuie generalizat. Sunt mii de femei care iau pastile de slabit, si nu toate sunt nocive.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Nu trebuie generalizat. Sunt mii de femei care iau pastile de slabit, si nu toate sunt nocive.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

de acord!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput