Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nastad cu sanatate si noroc! sa traiesti multi ani fericiti impreuna cu cei dragi!

Ioana, sa-ti traiasca fata, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna dimineata! Imi beau cafeaua alaturi de voi si apoi ma apuc de sport, diseara nu sunt acasa si nu vreau sa raman restanta

Nastad la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Violeta ma bucur ca te-ai simtit bine. Multumesc ptr. urari
Zuzi cum a fost ieri? Hai ca poti...
Daniela felicitari ptr. kg. pierdute Si eu mancam destul de multe dulciuri inainte.. acum ma mai rasfat cu cate o tableta de ciocolata amaruie, cam o data la 2 zile
Cuscra ce program ai azi?
Delia, Laura

Ma asteapta bicicleta...revin.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza.

Nastad
Sanatate, fericire si impliniri! Sa ne traiesti multi ani!

Tzuni mai da si pe la noi, auzi? :)

o zi buna sa aveti!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Merci Delia si Laura de ceai

La multi ani Doina!!!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie

Ce constiincioasa esti Crys
Da si eu is la fel Parca nu ma simt ok daca sar o zi peste

Zuzi ce meniu de pranz yami ai avut
Ce ai papat seara?

Roxa-boxa I´ve been missing you

Daniela spor la treaba
Nici eu n-am mai mancat dulciuri de ceva timp (exceptand bucatica mica acu vre-o saptamana :). Aseara incerca sotul sa ma corupa cu inghetata, dar am rezistat si am papat niste struguri ca aia macar au zahar "natural" :)

Carmen

Revin..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, frumoase doamne!

La multi ani, Nastad, cu multa sanatate si noroc!

Daniela, asa e, asta este saptamana fara dulciuri. Am facut prajitura de care spuneam din curiozitate si n-am facut decat sa mananc fix un colt, ca sa vad cum e. E Ok... dar am mancat prajituri mult mai bune in viata mea... Cum acasa nimeni n-a mancat-o, am adus-o la colegi. Si pentru ca e saptamana fara dulciuri si pentru ca am incercat sa mananc cat mai OK, pana acum am -700 gr! Incredibil ce bine ma simt psihic cand vad cum scade greutatea, cu cate 100-200 grame in fiecare zi!

Delia, vreau la concert Depehce Mode! Sigur vin, numai spune-mi cand si unde!!

Zuzi, cum a fost ziua de ieri? Ai reusit? Am citit de curand, intr-o revista - nu mai stiu care, ca eram la coafor - povestea unei fete care a slabit 30 de kg. Fiind grasuta din copilarie (crescuta de bunici a caror regula de fier era "nu te ridici de la masa pana nu mananci tot din farfurie"), si-a dus "greutatea" pana in facultate, cand, la recomandarea unei colege a fost la un medic nutritionist. Ceea ce a ajutat-o cel mai mult - in afara meniului detaliat pentru fiecare zi - a fost suportul phihic acordat de respectiva doamna doctor. In primele zile ale dietei - evident, cele mai grele - cand simtea ca nu mai poate si ca este in stare sa sparga frigiderul, o suna pe respectiva doamna. Care vorbea cu ea si care ii spunea - presupun ca printre multe altele - "nu ai idee cata forta este ascunsa in tine si cat de multe lucruri poti face". Si cu mult suport si multa vointa, a reusit sa slabeasca 30 de kg.

Tzuni,

Eftimie.C, Vik, nu mai veniti deloc pe aici?

Cate o imbratisare si o floare tuturor doamnelor!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
Doina, la multi ani, multa sanatate si fericire sa iti dea bunul D-zeu
Zuzi

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Mutumesc pentru urari!
Va pe toate si va invit la prajituri

WE placut! ca nu stiu daca mai intru ,azi, pe forum

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Doina, o prajitura virtuala nu refuz. Weekend placut si petrecere frumoasa!

Gabi, se zvoneste ca Depeche Mode vor face un tur la anu' si vor ajunge in Bucuresti prin luna mai. Nu stiam ca si tie iti plac. Vad ca te tii tare pe pozitii si ai renuntat la dulciuri - te felicit! Este nemaipomenit cind vezi ca acul cintarului se duce in directia dorita si iti dai seama ca POTI!

Crys, felicitari pentru consecventa - e foarte bine ca sportul a ajuns sa fie o parte din rutina zilnica.

Daniela, eu am cazuri de diabet in familie dar nu pot spune ca sint disperata dupa dulciuri, sora-mea in schimb daca nu maninca dulciuri zilnic nu se poate...si e mult mai slaba ca mine.....metabolismul, ce sa faci....

Carmen, Lou, Tzuni, Tlaura, va salut (nu gasesc emoticonul acela care face cu mina)!

Zuzi, ce ne mai zici? Cum rezisti?

Programul de azi de la sala:
- 1 ora yoga
- 30 minute bicicleta eliptica (-198 calorii)
- 1 ora mers rapid pe banda de alergat (-435 calorii)
Ieri seara am jucat o ora de badminton.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Mephala

Gabrielama

Delia, ce repede ti-a trecut vacanta acolo! Nu-i asa? Ti-e dor de tara? ...ca de mine sigur nu

Nastad, la multi ani si tot binele! sa ai o zi frumoasa!

Revin

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

tlaura, am citit reteta ta de fructe de mare. O s-o incerc si io intr-o zi...

criscosty, lasa mama ca aia e doar o poza! In realitate sunt grasa si urata!

carina, unde e adresa blog-ului tau? c-as mai fi intrat...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput