Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 16
danielag spune:
Buna dimineata la !
Am pus aici o poza cu mine. E un pic mai veche, da' nu m-am schimbat de atunci. Am aceeasi greutate.
Mai povestim pe seara.
Daniela
hcclara spune:
'Neata!
pt raport tot la: 64.5!
Daniela, pai esti manechin, frumoasa, tanara, si slaba unde vrei sa mai slabesti? hai la mentinere, te astept
Crys, felicitari pt job!
Carmen, in sfarsit ajung si eu sa iti transmit acomodare rapida si sa ai parte de copii cuminiti! o sa fi si diriginta?
pupici la toate, am o lene si n-am chef sa scriu, dar va citesc cand am timp!
daca mai sunt fete cu poze in concurs, spuneti!
rolo spune:
Neatza dragele mele,
Raportez ca nu am baterii la cantarul meu dar pot sa va spun ca am peste 25 de kile (atata e maximul pe care il arata cantarul copilului)
Sunt putin stresata ca Ileana a facut iarasi febra si dupa laringita de acum 2 saptamani mi-e teama de ce e mai rau. Sper totusi sa nu fie nimic grav de data asta. O sa sun pediatra azi sa vad ce facem.
Acasa tot nu am internet si incep sa ma enervez.
Va las pentru moment ca am putina treaba dar mai bantui prin zona.
carina spune:
Neata doamne frumoase,
Carmen: ti-am trimis PM. Ma bucur ca a fost bine in prima zi de serviciu.
Zuzi: ce faci? Esti bine?
Lou: intr-adevar e tare bine ca avem posibilitatea de a ne aduce mancare de acasa.
Delia: deci, cand vii la Cluj?
Claudia: o zi buna iti doresc
Marilena: hai intra si ne saluta un pic.
Daniela: foarte bine arati.
Gabi: felicitari pentru slabit.
Raportul meu e neschimbat: intre 52 si 52.3 kg.
Meniul de azi:
omleta dintr-un ou si 2 galbenusuri, quark si mozarela+ un mini sandvis cu quark si sunca de curcan si ceai (Galbenusurile le folosesc diseara la crema de vanilie pentru eclere)
Tocanita din piept de pui, ciuperci, zuchini si fasole galbena cu salata de castraveti
paste cu branza si miere si probabil ecler cu crema de vanilie
Va pup si revin mai tarzior,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Neata!
Delidana, cand ajung la Mall ma uit. Promit! Probabil in we.
Raportez: 69.3 kg. Tinand cont ca acum doua saptamani aveam 73, e ok.
Carina, cand ai timp sa gatesti atatea bunatati? Suna f fain meniurile tale...
Danielag arati fff bine! Succes cu noul stil de viata!
Si eu vreau la concurs!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Neata! Delidana, cand ajung la Mall ma uit. Promit! Probabil in we. Raportez: 69.3 kg. Tinand cont ca acum doua saptamani aveam 73, e ok. Carina, cand ai timp sa gatesti atatea bunatati? Suna f fain meniurile tale... Danielag arati fff bine! Succes cu noul stil de viata! Si eu vreau la concurs! Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
Tzuni: imi place sa gatesc si imi fac timp si incerc sa eficientizez procesul. Am mai spus ca planul meu pe termen lung e sa imi deschid restaurant asa ca am nevoie de practica cat mai multa si de imbunatatirea retetelor.
Aseara de exemplu am ajuns acasa de la serviciu si stoma la 8.30. Am facut biscuiti cu si pentru Carina (ma ruga deja de o saptamana) apoi cat tati i-a facut baie am pregatit tocanita pentru mine cu pui si pentru el cu porc, dar carnea era pregatita de duminica seara. Omleta si sandvisul le-am facut dimineata.
carolinah spune:
Good morning, ladies!
Ca de obicei pe fuga, dar macar o data pe saptamana sa va salut si eu.
Mai intai raportul, ca tare ma bucur: 58.5 Kg. Sunt taaaare fericita. Si de maine ma duc la aerobic. Am zis ca ajung saptamana trecuta, dar n-a fost sa fie. Si am abonament pe un an, asa ca trebuie sa-mi misc fundul, n-am ce face. Prima clasa este de pump&step, orice ar fi si aia! Si mi-e groaza, ca nu stiu cat voi rezista. Dar va zic pe urma cum a fost.
Zuzi, vad ca inregistrezi progrese, fff bine, lasa cantaritul zilnic si lasa si dulciurile de tot, ca iti pompeaza insulina aiurea. Ia caloriile din lucruri hranitoare, nu din dulciuri. Si daca chiar trebuie, mananca doar duminica ceva dulce, dar bun, de casa, in care chiar stii ce este. Si in timp, scade nevoia de dulce f mult, iti spun eu!
Carina, imi place cum te hranesti. Fireste ca inca sunt de parere ca ar fi bine ceva mai mult.
Carmen, ma bucur ca iti place la scoala=job. Si cred ca asta iti va da multa energie si pt altele, de ex sport, slabit etc. Si eu fac Pilates acasa (voi face si la sala, sper) de pe un DVD (Winsor Pilates). Am inceput cu un program simplu de 20 min si acum am ajuns la cel de avansati de 20 min, dar recunosc ca mi-e f greu. Sunt exercitii care imi solicita f mult spatele si pe care nu pot sa le fac.
Daniela, arati fff bine, imi place. Si e intr-adevar laudabila initiativa de a te hrani sanatos, prea ne concentram pe slabit, cand de fapt ar trebui sa ne concentram cu totii pe a fi sanatosi si plini de energie.
Tzunica, unde esti?
Vik, ce-mi place ca va distrati, f bine, sa simta copiii ca sunt copii si se distreaza.
Delidana, congrats ca ai inceput sa dai jos. Se pare ca merita tot efortul. Am tot vrut sa te intreb... ce limba se vb in Thailand? Tu o vorbesti?
All other, pup you!
anky spune:
Neata,haideti la cereale cu nuci,fructe si lapte.
Vik,bine ai facut ca te-ai distrat in we,noi mergem deseara la concertul Madonei in Amsterdam Arena ,pe urma sintem invitati la Madonna after party intr-un club in Amsterdam ,insa avind in vedere ca miine e miercuri inca nu stim daca mergem si acolo.
Da... l-ai incarcat bine pe Aldo,ce multe sporturi face,bravo lui...Buna treaba si cu orele de muzica,eventual cumperi mai incolo si un saxofon pentru Nadja, pe linga tobele lui Aldo si vorba ta,ai party-ul asigurat acasa.
Crys,bafta la job.
Carmen,iti doresc readaptare rapida la job.
Violeta,felicitari pentru prietena ta,woww..la 44 de ani gravidutza pentru prima data....
Zuzi,ce faci,sper ca nu te dai batuta..KEEP UP !!! KEEP UP !!!
Hai ca iti facem si galerie,daca e nevoie.
Daniela,areti foarte bine in poza,vorba Claudiei,hai la mentinere.
Rolo,nu te mai enerva atita ca nu iti face bine nici la silueta.
Delia,ce face Shobo,s-a mai prezentat la masa?
carina spune:
Caro: mai sunt in fiecare zi chestii pe care le mananc si nu le scriu. Ma limitez la a scrie doar mesele principale. De exemplu, seara cand ajung acasa nu ne asezam direct la masa si daca imi e foame imi pun cereale intr-un castronel din care tot rontai sau cateva felii de mar/ piersica/ boabe de struguri. Plus ca eu gatesc in fiecare zi, mancare si dulciuri (pentru ai mei, pentru prieteni) si atunci asta reprezinta inca o parte din ceea ce mananc. Spor la sala! In timp o sa iti creasca rezistenta.
Delidana spune:
Buna,
Carina, daca totul merge conform planurilor mele, ar trebui sa fiu in Cluj in jur de 20 luna asta. Te tin la curent.
Succes cu planurile tale, pacat ca nu esti in Bucuresti ca ti-as fi fost clienta de pe acuma.
Carmen, mersi pentru atentionare. Ce de sarbatoriti avem luna asta!
Nu stiu nimic de Luna....de ce sa i se fi inchis contul??
Tzuni, daca gasesti parfumul respectiv te rog sa-l cumperi si iti dau banii cind ne vedem (asta ar trebui sa se intimple pina pe 15, ca pe 16 e ziua maica-mii ). Weekendul asta ma duc si eu sa vad de gindaci, sper sa gasesc soiul care-ti place.
Anky, nu s-a mai intors shobo, i-am inchis "usa".
Carolinah, vorbesc ceva tailandeza insa niciodata nu m-a tras inima s-o aprofundez - pur si simplu nu-mi place cum suna. Imi amintesc ca primul lucru pe care am invatat sa-l spun a fost: "nu vreau picant!!"
Daniela, te-am admirat in poza, arati foarte bine, n-as zice ca mai trebuie sa slabesti.
Programul de la sala:
- 1 ora yoga cu minge
- 30 minute eliptica (-207 calorii)
- 15 minute
- 1 ora mers rapid pe banda inclinata (-403 calorii)
Vikinga, vad ca tu esti in forma nu gluma si arzi mai multe calorii! Bravo tie!
Paticipante la concurs:
1. Vikinga
2. Tzuni
3. Delidana
Care se mai ofera, sa se treaca in continuare pe lista - doritoarele se pot inscrie pina martea viitoare. Ginditi-va si la un nume pentru concurs, va rog.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan