Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lou, nu, am dat cautare pe google si am facut 10 min. exercitii pentru abdomen si 10 min. pentru flexibilitate. Moamaaaa, ce grele sunt! Am intrerupt apoi, caci se urcau baietii pe mine (mi-am ales prost momentul).

Daniela, nu e ciocolata de vina (ai papat-o pe toata, 100gr?), sunt oscilatii de la o zi la alta. Important e ca mananci sanatos si c-ai rarit dulciurile.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Da, Carmen, am fost cuminte si am papat tot! Nu-mi fac griji de kg asta, ca ma invart intre 58 si 60 de cativa ani.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mey da ce liniste e pe aici.. Sper ca nu sunteti in frigider

Daniela.. merci si da, e in daneza :)
Eu una ma tot mir cat zahar e in alimente. Eu am un obicei sa ma uit la ingrediente, dar mai mult la produsele noi. Da ma uitam ca si cele care le avem in casa au zahar Cam aiurea.. Si aici nu pun fast-food ca din alea nu cumparam
Si deci ai mancat o cioco? :) Si eu luai aseara cateva lingurite de inghetata
La tine e ca kg sunt plasate uniform, nu? Cel putin asa se vede in poze.. Ce inaltime ai?

Carmen .. si eu am imprumutat un DVD cu Pilates da nu prea mi-au iesit miscarile La inceputul DVD explica tipa cu respiratia si pozitia corpului bla bla da pricep tot pe langa
Am nevoie de ceva initiere si dupa sa incerc evt. singura.

Crys felicitari pt job. E unul nou? Sau..?

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Lou, ciocolata am mancat-o duminica (asa imi propusesem, dupa 2 saptamani fara dulciuri). Am 1.70 inaltime, si kilogramele nu-s distribuite uniform. Toate is pozitionate pe fund si pe solduri . Doar ca in cazul meu, la greutatea asta inca nu se vede prea rau. Poze cu mine nu cred ca ai vazut, ca nu am pus pe net. Nici nu am poze foarte recente.

Felicitari pentru daneza, mie limbile nordice mi se par foarte complicate. Nici macar nu-mi dau seama cand vorbitorii fac pauza intre cuvinte .

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Azi am revenit la servici, dupa 2 saptamani de concediu. Trebuie sa marturisesc ca in 11 ani de lucrat aici, este prima data cand nu am mers cu spor si dornica de munca, iar asta nu-mi place. In alti ani ma duceam mai devreme, dar acum nu. Asta datorita atmosferei prezente in colectivul cu care lucrez. Eu nu pot intelege (nici dupa 11 ani) cum poti lucra pe la spate, cum poti sa fi pervers si ascuns? Se pare ca eu sunt naiva. Oricum mi-am intrat in ritm si m-am apucat de reluat lucrarile lasate acum 2 saptamani. Am stat pana la ora 20.00.

ZisaCami felicitari pentru sarcina si pentru baiatel. Sarcina usoara in continuare si sa ai grija de tine si de cel mic.
Carmen un inceput cat mai benefic la catedra. Frumoasa materia predata. Am votat "printisorul".

Azi am primit o veste care mi-a descretit fruntea si mi-a dat un pic de speranta: O buna si veche prietena de familie, stabilita in Sacramento-California, ne-a anuntat ca va fi mamica, dupa 15 ani. Acum are 44 de ani. Aproape mi-au dat lacrimile, mai ales ca sotului ii plac enorm copii. Ei i se pare ca este prea batrana, mai ales ca sarcina a aparut pe neasteptate.

Maine am sa dau raportul, desi ieri mi-au venit rusii, asa ca sper macar la stagnare. Dupa ce-mi trec rusii, ma voi inscrie la sala si voi fi atenta la ceea ce mananc. Probabil voi trece si eu de la mentinere iar in lista, pentru ca vreau sa dau cele 2 kg puse. Nu de alta, dar va veni iarna si va fi mai greu. Delia te voi anunta cand sa ma treci iar in lista.

Va doresc o saptamana frumoasa si cat mai usoara,
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara doamnelor! Am citit acum paginile scrise ca se depistez fetele cele mai brave, felicitari fetelor ce se tin de dieta! Zuzi abia astept sa te vad sub 90kg! Hai ca poti, da-o incolo de mincare:) Gabi te felicit si pe tine pt ritmul de slabit si pt organizare, asa e si la mine un exces este urmat de altul!Ah Tzuni cu ce artist sa fug in lume, cine ia o grasa ca muza, doar vre-un pictor de nuduri ramolit si neaparat chior Frumos weekend am avut, plin cu de toate, Anky baut un coktail si pt tine, dansat si hlizit pina spre dimineata, ah ce bine e cu mama aici! Cum ma probam pt inaugurarea clubului tot incercind ba una ba alta, spre surprinderea mea am intrat dupa 2 ani si ceva intr-o rochie neagra de zi, rochie cumparata si purtata pe cind aveam 22-23 de anisori, dar in care reusisem s aintru si inainte da sarcian cu Nadja. Ok vine cam prea strimta , dar ce conteaza am intrat in ea si pe moment mi-a dat sperante ca voi reusi si sa arat cum trebuie in respectiva rochie neagra!Abia apuc sa intru de 2-3 ori pe sapt pe net, in we ziua iesim cu copii ba la zoo, ba in parcuri de copii, ba la plimbari cu barci de pirati, ma rog fiind zona turistica sunt ceva oferte pt copilasi acum vara si de asta profitam de ele, ba mergem la acvariu, ca Aldo e mare fun Nemo si tre sa-l vedem saptaminal, foarte des la un complex de piscine, amenajate dragut si pt copii cu topogane din alea marisoare. Tot pt turisti is tot felul de party-uri pt copii simbata de simbata, si normal ca nu pierd niciuna, ii invat de mititei sa fie asa ca si ma'sa. Ca vorbeati de activitatile copiilor dupa gradi, Aldo merge luni la fotbal, miercuri la o sala de gimnastica pt copii, joi la karate si vineri la inot. Si seara tot nu e obosit. Marti o mai are libera si ma gindeam sa mergem la o scoala de muzica, are ore de muzica si la gradi si mi-a zis ca ii plac tobele! Nah si io care ma gindeam sa urmez trendu' cu orele de pian:)) Acum tre sa ma gindesc serios daca sa-l duc acolo, ca de chiar ii place si vrea si acasa un echipament complet, o sa fie ceva galagie! Am vrut party ei bine o sa am party asigurat chiar acasaMamica dulce bun revenit! Am propus fetelor un concurs, poate ne miscam si noi din lincezeala asta calduta de we plin si tras pe urma la slabit de luni. Deli mai vrea pina acum. Chiar Deli ca serifa poate ne organizezi un picut, daca or sa mai apara doritoare. Hai sa-i gasim un nume dragut sa zicem "toamna se numara bobocii" ori poate aveti alte idei, nu conteaza, numa' concurente se fie, facem perechi de 2, poate incepem de sapt viitoare.Meniu azi:MD:o banana, un mar si un kiwisport: o ora mers rapid pe banda inclinata 610kcal arse, 30 min eliptica 280kcal, 30 min exrecitii.P: salata cu piept de curcan la grill si ceva tzatzikiC: legume tot cu piept de curcan la grill, as fi vrut altceva dar mi-a fost lene sa-mi fac.Si ieri am avut un meniu de bun simt, doar ca vineri-simbata am fost cam porc... Off offf offf..o sa se lipeasca un yo yo de mine de nici mama sportului nu o sa ma mai salveze. O zi frumoasa miine!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Vik, de acord cu concursul, sa vedem cine se mai ofera si incepem de saptamina viitoare. Eu cu siguranta ma inscriu. Ce zici, facem o echipa? Daca nu, nici o suparare, astept doritoare.
Nu-mi vine acum nimic in minte referitor la numele concursului dar astept sugestii.

Raportez: - 500g!

Violeta, felicitari prietenei tale! Iar tie multa rabdare sa faci fata la servici si sa te reacomodezi.

Carmen, ce bine ca ai "sala" la servici! Super! Felicitari pentru pilates!

Zuzi, cum stai cu moralul si cu ambitia?

Carina, Gabi, Lou, Anky, Crys, Daniela, Rolo,

Va las ceai, cafea, suc si ce mai doriti si va astept la raport.
Am plecat la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am "curatat" lista si am cite ceva de precizat:
- Gabi, din lista rezulta ca ai slabit doar 200g si nu 800g. Ori n-am pus bine raportul data trecuta ori nu stiu ce s-a intimplat.... Astept lamuriri inainte de a modifica ceva.
- Sabina, te-am trecut la "Au luat o pauza" - cind vrei sa revii pe baricade te trec inapoi pe lista cu fete active.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

neatza, raport:61,6 kg.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Delia, la aniversatii lunii septembrie, l-ai omis pe Andrei (baiatul Tlaurei), pe 26 sept.

despre Luna, mai stiti ceva? Aveam senzatia ca i s-a inchis contul la un moment dat....

Mergi la inceput