Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 14
mamica dulce spune:
Buna dimineata dragele....vad ca ati avut weekend fain majoritatea...si eu la fel!
Daca ma credeti a fost primul weekend insorit cu adevarat vara asta(aici in zona mea) si ieri am fost la un loc de joaca imens , am trimis consortul la joaca si eu am stat/zacut pe patura la iarba verde la soare vreo 4 ore si am stat la vorba cu o prietena. Asta imi fu concediul anul asta , zau asa
Si am si mancat ca prostul weekendul asta, am pus un kil dar poate e si de la rusi. Vedem maine la raport.
Trebuie sa fug la treaba, deja am batut orasul in lung si-n lat de dimineata, acum trebuie sa o iau iar la picior, va pup, o zi faina si insorita.
Multumesc mult la toate fetele de reprimire
carina spune:
Lou: in marea majoritate a zilelor ne aducem pachet de acasa (adica eu si consortul ca lucram in acelasi loc). Daca am clienti in vizita sau iesiri la masa cu seful atunci nu imi aduc de acasa. Dar azi e pachet facut aseara. Sotul are smantana si mai mult unt in piureul lui si cotlet de porc in loc de piept de pui.
Placinta e facuta ieri dimineata tot la "cantina" de la mine de acasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
gata munca pe azi, deh, pana pe 15, cand incepem efectiv, programul e lejer.
Anda, unde gasesc apa de portocal? o cumperi sau o prepari in casa? e prima oara cand aud...
religia este obiectul pe care-l predau claselor I-VIII.
Louisea, multumesc, a fost relaxant, am ras cu colegele de mi-au pocnit falcile, :).
Delia, am inteles ca avem si sala de sport pentru cd la scoala, dotata cu biciclete eliptice si alte aparate. Voi vedea: daca-mi place, voi semna condinca zilnic.
Hopes, sunt grele primele zile de gradinitza, imi amintesc si-acum cat a plans Iustin, tare greu s-a adaptat.
Adaptare usoara lui Edi si tie multa putere. (ati optat pentru gradinitza Sf. Parascheva, asa-i?)
Criscosty, bafta la noul job si multumesc de aprecieri.
ma duc sa beau un pahar cu Magneziu (Aditiva); Carolinah, l-ai baut pe-al tau?
va multumesc pentru voturile pe care ni le-ati acordat in cadrul concursului Danonino, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
carina spune:
Carmen: am cautat in tara peste tot si nu am gasit. In schimb, in Tunisia am gasit si mi-am luat cateva sticle iar acum am rugat o prietena care merge in Turcia sa imi mai ia. Ca sa faci acasa, ai nevoie de flori de portocal si de distilerie. Daca imi gaseste in Turcia si vrei, iti pot trimite o sticla.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Hopes spune:
Ce tare esti Carmen
Crezi ca am avut prea multe de ales? A fost singura gradinita la care am gasit o cunostinta , ca altfel nu mi-l primeau nici acolo. Eu as fi vrut mai aproape de casa, dar daca nu are 3 ani in sept, nicaieri n-am incaput.
Stau cu grija...dar trebuie sa incepem si asta
Ma bucur ca a fost ok startul la munca
nastad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zisaCami Sunt la mare, dar intru sa va spun ca vom avea un baietel si suntem foarte fericiti ! Dar si mai grasa cu 8 kg! Zuzilici, Mephala Multumesc mult pentru urarile de ziua mea! Va raspund cu intarziere pentru ca atunci eram in vacanta, in Grecia si am vazut tarziu mesajele. Carmen am fost impresionata ca ti-ai amintit de ziua mea, dupa atatia ani! 16+ Inimioara meaRadu Costin |
FELICITARI!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mephala30 spune:
Hopes, , da, programul scolii e de la 8 la 14, .
cat priveste gradinitele...cererea e mare. Oferta, slabuta, ca peste tot.
ma duc sa fac ceva pilates, am prea multa energie, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
nastad spune:
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
louisea spune:
Carmen.. spor sa ai.. Faci dupa DVD?
Anda am inteles.. E fain atunci ca aveti frigider si microunde :)
Zuzi cum mai esti? Mai lasa cantaru ala ca te deprimi. Nu te cantari decat max o data pe saptamana.
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
danielag spune:
Buna seara, fete dragi,
Anda, m-am distrat cand am citit de "cantina de acasa". Si eu as fi zis ca manacati la birou ceva ce puteti comanda la o firma de catering. Am uitat ca tu esti harnicutza .
Cris, felicitari pentru noul job!
Hopes, si aici a fost frig. De dimineata erau 15 grade. Brrrr... vine toamna.
Carmen, deci asa: te-ai distrat in prima zi de serviciu! Foarte frumos .
Lou, cand ai prezentarea proiectului la profesor? Parca ziceai ca marti. Iti urez sa fie totul ok. Proiectul tau e in daneza?
Zuzi, nu te-am vazut azi. Mai scrie-ne cum iti este.
Eu n-am baut suficiente lichide zilele trecute (in weekend) si acum se vede, ca o iau in sus cu greutatea. Ca la mancare chiar n-am facut excese. Tocmai cand ajunsesem si eu la 56 kg si un pic... N-am mai avut greutatea asta de cativa ani buni. M-am intors la cele 58 de kg cu care-s obisnuita. Ma gandesc ca de la lipsa de apa o fi, ca doar nu am luat atata in greutate de la o ciocolata . Oricum, la mine telul e sa invat sa ma hranesc sanatos si asta conteaza. Si observ cu multa uimire cat "crap food" gasesti prin magazine...
Eu sunt in zona, mai lucrez pentru vineri.
Daniela