Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Dana sa stii ca n-am sarit peste mic dejun. Doar ca mi-am inceput ziua cu ceai in loc de cafea. Asa ca la mic dejun am avut:
3 linguri de salata de rosii cu castraveti, ardei, ceapa si o felie de branza feta.
- 200 ml de suc de portocale
- Cafeaua cu french vanilla cream fat free din care cred c-am sa beau toata ziua. Abia am luat 3 guri din ea si e 12:35.
Tot acum am mancat o nectarina si-o pruna si-s full.

La pranz mi-am propus sa manac doar supa de rosii ca iesi si sa sar peste cina. Sper sa reusesc.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzi,de ce vrei tu sa sari peste cina ??.Asta nu e solutia ideala,da ma rog,faci cum vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui anky

Zuzi,de ce vrei tu sa sari peste cina ??.Asta nu e solutia ideala,da ma rog,faci cum vrei.

Anca , Bianca si Cris

Sincer? Pentru ca mi-e teama ca n-am sa ma pot oprii la timp. Si nici nu stiu ce-ar fi mai indicat sa manac seara. Dupa mine ... as manca cereale cu lapte. O sa vad Anky asa zic acum dar cred ca doar cu supa la pranz sigur am sa dau iama in frigider diseara. Poate ma limitez la niste fructe si-un morcov.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Zuzi,poti incerca de ex.
1 bucata mare de peste alb la cuptor cu rosii,busuioc,masline,ciperci sau conopida,dovlecel,vinete si usturoi daca iti place.

Sau
1 bucata de somon la gratar cu broccoli fiert si un sos light de iaurt.

Sau diverse salate.

Trebuie sa maninci pentru ca altfel nu vei rezista prea mult si vorba ta,dai iama in frigider si il razi de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mey, frumoaselor!

Decodoru va multumeste pt urari! S-a emotionat rrrrrau!

Mephala, nici io nu mai stiam...

Zuzilici, multam de urari. Si sa mor io ca daca prind o delegatie in Canada, ma proptesc la tine-n terasa si daca nu-mi dai mici si bere nu mai plec never!

Sunt in zona. Ma uit la un film "aniversar"

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Delidana, nu-s creveti. Is...gandaci! Acu' cate picioare si cate mustati sa aiba, te las pe tine sa alegi! Erau in pungi transparente, marimea celor de pufuleti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

despre ce film "aniversar" e vorba?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

despre ce film "aniversar" e vorba?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

The Life of David Gale - cu Kevin Spacey

sa vezi si Quid Pro Quo - interesant subiectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara!

M-am dat jos de pe matura si iaca am aterizat - cam tarziu - sa vad ce faceti.

Carmen, succes maine! Prima zi e intotdeauna mai grea, dar o sa fie mai usor apoi. Tinem pumnii!

Tzuni, La Multi Ani, sa-ti traiasca! Acum mananc niste mure si zmeura si am vazut ca o zmeura are o ganganie in ea. Vrei sa o prajesc si sa ti-o pastrez? Poate nu gaseste Delia acolo ganganiile pe care i le ceri!

Zuzi, nu te descuraja! Variatii de 1 kg sunt normale! Fa-ti un "program" de mancat, urmeaza-l si cantareste-te doar odata pe saptamana! O sa vezi rezultatele in curand!

Daniela, ce frumos! In parc, cu o carte buna... Super!

Adi_dalma, n-ai mai venit pe aici! Succes maine, in prima zi de scoala!

Io azi am mancat aiurea, caci am inceput ziua sarind peste micul dejun; am avut "petrecerea de deschidere" a noului an scolar, si intre ales tinuta copilului, imbracat si ajuns acolo la timp, n-am mai avut cum sa mancam micul dejun. Apoi am avut si niste musafiri care au adus un platou cu praji, din care - marturisesc - am mancat o mini amandina. Nu's multumita de meniul de azi, dar de maine revin la normal.

O imbratisare tuturor, sa aveti o saptamana minunata. Pentru mine urmeaza doua saptamani foarte-foarte grele, dar asta e, nu ne vaitam, mergem inainte! Am sa fiu mai mult plecata din tara, dar sper sa reusesc sa intru macar sa va salut.

Delia, daca nu reusesc sa intru pentru raportul de marti, raportez acum mandra, 63,1 kg, adica -800 grame!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

The Life of David Gale - cu Kevin Spacey

asta l-am vazut si re-vazut, tare de tot filmul, mi-a placut!

Mergi la inceput

Gabi, multumesc.
Bafta si tie in tot ce ti-ai propus si felicitari pentru minusul inregistrat.

Mergi la inceput