Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 12
Gabrielama spune:
Carmen, multumesc!
Am zis ca sa nu "inchid" seara, pana nu va impartasesc experienta mea intr-ale mancatului, de saptamana asta.
So, in zilele in care reusesc sa mananc organizat, fara excese, ma simt bine si imi tin foamea si poftele in frau. In zilele in care mananc dezordonat - ca azi, de exemplu, mi-e foame fara incetare si nimic din ce mananc nu ma multumeste. In plus, daca incep sa mananc dulciuri, imi tot vine sa mananc si sa mananac...
Pe scurt, se pare ca mancatul organizat si sanatos este cheia. Cel putin la mine.
Acum, ca v-am impartasit experienta mea foarte vasta .... ma duc sa mai lucrez putin.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
danielag spune:
Zuzi, io-s de vina, Anky are dreptate, nu-i ok sa sari peste masa de seara (io iti zisesem in ipoteza in care vrei sa sari peste o masa, e mai ok sa sari peste cea de seara, decat peste cea de dimineata sau cea de pranz). Ce mai poti sa mananci seara, pe langa ce zicea Anky:
- O salata de rosii cu ton.
- Sau ciuperci la gratar cu sos de iaurt cu verdeturi (desi parca ziceai zilele trecute ca nu-ti plac ciupercile)
- Sau putin piept de pui la gratar cu salata verde si piure de conopida (mie imi place rau conopida si nici nu are calorii multe)
Zi-ne ce iti place si poate iti mai dam idei.
Gabriela si Carmen, multumesc, a fost foarte fain in parc. Daca mai tine vremea cu mine o sa recidivez si saptamana viitoare (sambata, ca duminica iar sunt in avion).
Gabriela, sa ai doua saptamani mai usoare decat le astepti. Si zboruri placute iti urez. Si felicitari pentru raport!
Ma bag in pat ca maine iar o iau de la capat. Am un deadline la sfarsitul saptamanii viitoare si trebuie sa-l pregatesc. Paranteza: in ultimul timp de cate ori zic deadline, imi aduc aminte de etimologia cuvantului: la origine deadline era linia din jurul inchisorilor pe care detinutii nu aveau voie sa o treaca. Daca treceau peste acea linie puteau fi impuscati de catre gardieni . Adica linia de la care puteau fi impuscati. Nu-i mare diferenta nici la mine (acum ma alint, nu ma impusca nimeni, sau cel putin asa sper eu ).
O saptamana frumoasa va urez. Noapte buna.
Daniela
mephala30 spune:
Gabi, aceeasi experienta o traiesc si eu, cred ca se aplica pe 80% din persoane, poate chiar mai mult.
io ma culc impacata: in sfarsit, o zi fara abateri, . Drumul e lung....dar sunt hotarata sa reusesc!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
Tzuni spune:
Gabrielama, uita-te te rog in toate zmeurele alea. Io vreau cam o punga, ca la cata sunt musai sa mananc macar o punga. Una....? Nici pe-o masea nu-mi ajunge!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Gabrielama spune:
Daniela, eu am avut un deadline vineri. Asa ca acum, de frica sa nu ma 'puste cineva, lucrez de zor.
Multumesc pentru urari; si eu sper sa am zboruri usoare...
Tzuni, stai ca am si niste mure, ma duc sa le scobesc! (eu stiu ca nu-i asa cum ai scris tu acolo)
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
anky spune:
Tzuni,da sint destui grasshopperi in Romania,poti sa ii prinzi si sa ii prajesti proaspeti,nu trebuie sa ii mai care biata Delia tocmai din Thailanda,cine stie de cind stau in pungile alea transparente.
Zuzilici spune:
Tzuni ai de grija numa sa vii vara ca iarna n-o sa ma lase inima sa te tin pe terasa. La multi ani decodorului si sa iubeasca la fel de mult pe cat este iubit.
Anky multam de idei. Peste ca sa-mi fac e mai greu asa ca am decis sa mananc niste www.flyermall.com/Imgs/recipe/110.jpg" target="_blank">lupini si pepene galben.
Am mai baut o cana de ceai, mi-am terminat cafeaua si mi-am pus si-un nestea green tea cu citrice zero calorii.
Is full si sper sa ma tina pana maine dimineatza.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Abia acum am vazut ca s-a scris si pe pagina 12. Cred ca PC-ul meu face figuri nu DC-ul cum am suspectat aseara.
Daniela multumesc de retete. La cea cu ciuperci ii spun pas dar cea cu ton si rosii imi surade. Pot folosii ton din conserva? Ton in apa binenteles. Succes cu deadline-ul. Iaca sper sa nu traga nimeni cu puscociu dupa tine.
Gabi iti urez zboruri din cele mai placute. Pe unde ai sa te preumbli? N-ai reusit sa vizitezi tot calare pe "matura"?
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
'Neata,
Zuzi, nici eu nu cred ca-i o idee buna sa sari peste cina, organismul se razbuna ca l-ai pedepsit si s-ar putea ca la micul dejun sa recuperezi fara sa vrei. Incearca sa renunti la cartofii prajiti iar carnea sa fie doar de peste sau pui, fara sosuri cumparate, doar cele facute de tine in casa, eventual daca poti si fara ele e si mai bine. Te-ai mai gindit la banda de alergat?
Sotul tau cum reactioneaza la noile tale planuri?
Tzuni, eu am crezut ca glumesti cind ai zis ca vrei gindaci. O sa-i caut...are ceva daca gasesc o aroma noua?
decodorului, e unul nou sau fostul?
Vreau sa te rog ceva: cind mai mergi in mall sa treci pe la magazinul Yves Rocher si sa vezi daca au parfumul "Fleur de Lys" (o sticla lunga, verde, transparenta - miroase a verdeturi ). E preferatul mamei mele si aici nu-l gasesc, iar in curind va fi ziua ei si as vrea sa i-l cumpar. Multumesc.
Gabi, felicitari pentru scaderea in greutate!
Gusta, nu ne mai zici nimic?
Va las ceai, cafea, sucuri si ce mai doriti, am plecat la sala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Neata,
Hai ca mai plusez si cu cafea ca e luni dimineata.
Zuzi: si eu iti spun ca si fetele: nu sari peste nici o masa. O poti face pe una mai usurica, dar nu sari peste nici una. Gandeste-te ca tu ai mult drum in fata ca sa ajungi unde vrei: o sa poti face asta pana la capat?
Despre lupini, ai valori nutritionale aici (ca sa stii pe viitor daca e o alegere buna): http://www.thedailyplate.com/nutrition/search.php?q=lupini&x=0&y=0
DEspre ribs: http://www.thedailyplate.com/nutrition-calories/food/generic/pork-back-ribs
Incearca sa stii cat de cat valorile nutritionale pentru alimentele pe care le ai mai des la masa ca sa le poti combina cat mai bine.
Meniul meu de azi:
o bucata de placinta cu branza si stafide cu o cana de ceai
piept de pui la gratar, piure si sos de ardei copti
Diseara reincep mersul la stoma dupa concediul meu si al doctoritei asa ca inca nu stiu exact ce o sa pot, probabil cevaiaurt cu miere, cereale, pepene galben si mure.
Fug sa ma imbrac si sa trezesc trupa. Ne auzim mai tarziu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai