Baietelul meu artist de 2,7 luni mi-a scris pe niste "fotolii" din piele ecologica, cu pixul(cu gel)si pix simplu, si cu carioca. Am incercat sa le curat cum am putut mai binedar nu iasa, este mai sters nu este asa clar, dar totusi se vede. Daca aveti "experienta", imi spuneti si mie cu ce ati curatat? Cu ce solutii, sau sunt firme la care pot duce husa(se poate da jos), ca sa mi-o curete? Multumesc anticipat.
Si mie mi- a scris cu pixul, a doua zi dupa ce am luat coltarul. Am curatat cu vata imbibata cu putin spirt. Dar mai intai am incercat intr- un loc ascuns, ca sa nu stric mai rau, sa vad daca spirtul nu are cine- stie- ce actiune asupra pielii ecologice. Si am vazut ca nu se intampla nimic rau, ba chiar iese foarte bine, asa ca am curatat si la partea vizibila unde era ditamai floarea desenata.
Iti urez succes, dar te rog sa incerci si tu undeva unde este mai putin vizibil, ca sa nu te trezesti ca s- a luat culoarea.
Ralu- mamica de fetita superba!!!
Daca e colorata, se ia culoarea daca freci prea tare cu spirt, iti spun din experienta...![]()
Lora, mami de Iustina
cu fixativ. serios. in disperare de cauza, dupa ce am frecat de mi-a venit acru, cu tot ce mi-a trecut prin minte, am cautat si am gasit solutia tot aici, pe forum. a mers f bine, scaunul e ca si nou, culoarea lui - bej - este nealterata. dar incearca mai intai intr-un loc care nu e la vedere, nu se stie niciodata.
chris +
alexandra
bebeii nostri
Buna idee!
Dupa ce a scris fii- mea iar pe coltar, am incercat cu fixativ si chiar a mers mai bine decat data trecuta!
Multumesc!
Ralu- mamica de fetita superba!!!