Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
miereamara spune:
Eu m-am inscris la un grup local, se numeste New Mom's get-together si ne intalnim in fiecare saptamana la library. Este de ajutor, mai socializam si noi, am inteles ca o sa vina si niste doctori si moase sa ne invete cum sa alaptam....E imposibil sa nu aveti si voi pe acolo, intreaba doctorul la urmatoarea vizita, eu asa am aflat.
Cursurile alea Lamaze sunt cam scumpe, eu una n-am chef sa dau banii si pe acolo.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Aici mi-a zis o prietena care are un bebe ca ea nu s-a dus la lamaze si ca atunci cand a fost in travaliu i-au zis sa respire asa cum a invatat la curs, iar ea a zis ca nu a fost la curs, si au zis ca atunci mai bine ii fac cezariana sa nu se chinuie tanti daca tot nu stie s arespire cum trebe.....si m-am enervat cand am auzit asta, auzi acolo, pai de mii de ani nasc femeile fara lamaze sau prostii din astea, numai doctorii au tot felu de fitze in cap care mai de care.........
crisss18+
p.s. merci miere, o sa ma uit dupa grupurile astea, desi al meu doctor sigur nu stie, ca e pe alta lume saracu'
jasmi spune:
Saluty!
Miereamara, multumim pt linkuri, de-abia astept sa dau iama in cartile alea
Tuchi, iti multumim si tie pt articol
mvb, felicitari pt schimbare! poate vin si eu cu una in 2-3 saptamani, dar in sens invers
Swetty, bine ai venit! Da-ne datele tale (data nasterii, DPN, fetita/baiat daca stii si vrei sa ne spui ) si vei fi trecuta in listuta
Just, Iris, Oxigen, felicitari pt bebeii sanatosi si vestile bune!
Ela felicitari pt bebe miscaret
Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB
roxanaz spune:
buna dimineata
azi am vazut primul semn ca se termina vara, nu mai sunt cozile interminabile de masini care vin pentru week end la mare. ce repede a trecut!
Iris hehe precis o sa tina Francesca secretul!! felicitari pentru bb frumos si complet
just felicitari si tie pentru fetita sanatoasa. IR-urile pot scadea.
Swwetty_82 bine ai venit printre noi. sarcina usoara si bebelus sanatos.
Cristi, 39 ale doctorului sunt egale cu 40 ale tale. adica tot aia e - calendaristic inseamna acelasi lucru primele estimari de DPN la ecografie sunt cele mai exacte - adica pana in saptamanile 14-18. asa ca daca de atunci a aratat 3.01... inseamna ca imediat dupa revelion trebuie sa se intample minunea.
mvb felicitari pentru baietel! frumos numele ales.
Oxigen imi pare tare bine ca ai o fetita sanatoasa!! precis celelalt rezultate vor fi la fel de bune! chisturile de plex coroid apar destul defrecvent. si dispar in jurul varstei de 24-28 saptamani, se resorb. nu sunt motive de ingrijorare deocamdata.
miere ce nasol ca scot zborul ala direct al celor de la Delta!! sper sa fie doar un zvon...
crispoliss si la noi in romania sunt cursuri de lamaze.
o zi buna tuturor!
cristi_2003 spune:
ce plouaaaaa la noi
dar ce bine ca e vineri - desi azi aveam de gand sa merg la shopping de hainute dar se pare ca nu-s sanse. crosetam in continuare - acuma ii fac o gecutza, deja are o bluzita.
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
lisa79 spune:
eu am zburat cu luthansa, exatrordinara compania!!!. mancare buna,serviciu bun! am mai zburat cu Allitalia...groaznic,nu recomandat la nimeni,mi s-au furat din bagaje,iar a doua oara nu mi-au ajuns decat dupa 3 zile,explicatila lor fiind ca nu au incaput in cala avionului,avion care era aproape gol
fetelor, o intreabare am si eu. voi simtiti bb si in poiztia stat in picioare??? eu numai cand stau culcata si intinsa(cred ca atunci imi e piele intinsa bine pe burtica) la voi cum e?
pt fetele din Cluj,unde gasesc magazine de gravidute???
P.S.: vreti reteta de shaorma si de covrigei????
18S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
flowerbee spune:
Fetelor, eu nu am mai simtit-o pe bebelina de ieri de la pranz. Azi facem 18 sapt. E normal? Trebuie sa o simt tot timpul? Nu vreau sa intru in panica, mai ales ca abia luni merg la dr de fam. Voi cand aveati 18 sapt simteati bebeii tot timpul? Eu o simteam doar dimineata si seara culcata pe spate. Am si fost foarte ocupata ieri si am stat pana pe la 23 la o petrecere. Sa fie asta cauza?
Bee17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Leditia spune:
mvb,felicitari pt putza.
Ce sa zic,erori sunt destule.Stiu pe cineva careia toata sarcina i s-a spus ca are baiat,probabil cordonul statea cumva aiurea si a nascut o fetita.
Eu sper sa nu-i dispara putza ca de sapt viitoare incep sa-i iau lucrusoare..
Iris tarziu mi-am adus aminte ca la voi nu se spune.Dar daca nu te superi,io-s mai curioasa asa din fire..asa ca vreau sa te intreb,de ce nu se spune?(superstitii,obicee,un fel de "babisme"..nu stiu,explica-mi si mie,ca-s curioasa)
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian
cristi_2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Fetelor, eu nu am mai simtit-o pe bebelina de ieri de la pranz. Azi facem 18 sapt. E normal? Trebuie sa o simt tot timpul? Nu vreau sa intru in panica, mai ales ca abia luni merg la dr de fam. Voi cand aveati 18 sapt simteati bebeii tot timpul? Eu o simteam doar dimineata si seara culcata pe spate. Am si fost foarte ocupata ieri si am stat pana pe la 23 la o petrecere. Sa fie asta cauza? Bee17+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
pai o fi miscat pe la 8-9 seara da erai ocupata si nu ai simtit. inca e micuta si unele miscari fine nu se simt
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png