Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
cristi_2003 spune:
pentru cand aveti timp - 2 piese minunate
http://www.trilulilu.ro/lavrentie74/186b36db870c38
http://www.trilulilu.ro/lavrentie74/e661935247e684
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
miereamara spune:
Cris, poti sa ii platesti un insotitor, nu costa f mult, poate 100 in plus. Insotitorul o preia de la scara avionului si o duce la urmatoarea cursa. De multe ori vine cu un scaun din acela cu rotile, ca sa le fie mai usor. Nu trebuie sa-i fie rusine, am vazut multe persoane in varsta facand chestia asta.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
Swetty_82 bine ai venit printre noi.....te vor trece fetele in listuta noastra dar sa ne dai cateva amanunte pe care vezi ca le are fiecare fata trecute la prima pagina......UM....adica ultima menstruatie....si altele....trebuie sa scrii repede 10 mesaje....sa scapi de supervizarea administratorului.....
mvb felicitari pt baietel....eu cred ca vor mai fi astfel de confuzii....am inteles ca se intampla destul de des......
iris sa-ti fie de bine ca ti-ai vazut bebelul indiferent de ce ar fi el....
tuchi multumim de amanunte....pupici
va pup si o noapte calma
16+
Camelia
cris30 spune:
Iry mersi pentru informatie.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
19+ Doamne ai grija de bebelina mea.
cami_antonia spune:
fetelor toata lumea a mers la somnic?? vad ca nu mai e nici o activitate de cateva ore bune.....
va pup si eu atunci
noapte bunaaaa
16+
Camelia
rein spune:
Just, eu am avut IR-urile marite pe artera dreapta si stanga. La prima sarcina (n.2007) am avut variatii 0.6-0.7, crescute spre sfarsit, supa s 25. Doctorul meu precum si Herghelegiu (la eco) mi-au recomandat 4 Magne B6 forte pe zi, plus luam Berocca (Ca+Mg), plus Elevit. Am avut in sapt 32 un puseu de tensiune, se pare ca de la IR-urile astea, m-a internat o zi pt stabilizare. La final, copilul a fost bine dezvoltat, fara nici un retard de crestere ( prin retard de crestere in acest caz se intelege strict la greutate si lungime).
Ei bine, mai naspa e acum ca am > 0.8, ambele. Doctorul meu mi-a dat pe langa cele mentionate mai sus si Aspenter 1/zi. Dupa ce am citit despre el am hotarat din proprie initiativa sa iau 2/saptamana si sa vad ce mai zice Iosup la urmatoarea eco morfo.
Oricum, pe langa valorile IR-urilor este important de aflat la eco si gradul de maturitate al placentei. Aceste IR-uri pot avea influenta negativa asupra evolutiei placentei, poate imbatrani mai devreme si de aici si insuficienta hrana si dezvoltare pentru bb. La mine a fost ok la prima sarcina, pana acum ok si la ultima.
Nu sunt medic, dar iti spun din ce am citit si am discutat cu medicii care ma urmaresc.
crisspoliss spune:
Si eu m-as duce la somnic, dar nu se poate ca mai am cateva ore bune de stat la lucru..asa e cu noi pe coasta de vest, suntem intarziati rau, cu 10 ore diferenta de voi.
Apropo de bilete de avion, fetelor, sa nu mergeti cu USAirways ca e cea mai proasta companie din america(de care stiu eu, ca e posibil sa fie mai multe asa)..ca sa faci legatura cu europa iti ia o gramada de bani, loc super mic de picioare( mai mic ca alte companii) si sunt mereu in intarziere...si noua ne-au pierdut bagajele si la dus, si la intors...plus ca in state te pune sa platesti si ptr apa care ti-o da pe avion, niste nesimtiti.
In alta ordine de idei, ieri m-a sunat soacra si mi-a tinut si ea o prelegere cum ca sa nu cumva sa mananc ca un porc ca ingras copchilu si nu o sa pot sa-l nasc normal, si ca trebe sa-i dau calciu sa aibe oase tari...de mine nimic...asta e al doile-a telefon, ca inainte l-a sunat pe sot sa-i zica sa nu ma lase sa mananc prea mult....ca sa vezi; si soacra-mea e rusoaica din aia zdravana ca iaurtul de Napolact( am ras de m-am spart de denumirea iaurtului astuia)
Io la zodii nu ma prea stiu, sunt cam aeriana, dar ce-o fi o fi, ca eu sunt gemeni si ma impac cu toti, sotul e scorpion...as fi vrut eu un copil de iunie, dar nu a vrut copchilu, asa ca treaba lui. Mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat ce...revin mai incolo.
Si la capitolul analize, eu sunt complet pe dinafara...voi tot vorbiti de indici si eu nu stiu nici macar ce mi-a facut, ca aici nu se prea spune..sau poate doctorul meu e si el cu capul in nori, ceea ce e posibil, ca nu mi-a facut nici macar o ecografie la ultimul consult, nu mi-a zis nimic..a tot bifat chestii pe fisha lui.
Voi sport faceti? ceva inot sau yoga din aia stretching?
crisss18+
crisspoliss spune:
Fetele din state, fiti pe faza in weeknedul asta ca e posibil sa aibe multe reduceri (am vazut pana acum anuntate la Ikea), asa ca dam iama la sectia de bebei...yupiiiiiiiiii!!!!!!!!
crisss18+
miereamara spune:
Din experienta mea de zbor, pana acum cel mai confortabil am calatorit cu Lufthansa. Urmeaza American Airlines si Delta.
Pe cursele interne condice American Airlines, loc pt picioare mai mare, plus televizor individual pe spatarul scaunului.
Sport: cam de doua-trei ori pe saptamana merg la sala (alerg/merg pe treadmill) si la piscina de cate ori am ocazia/chef (mai rarut in ultimul timp din cauza vremii).
Nu te ingrijora din cauza analizelor: no news, good news:))))
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Din cate am inteles eu ar trebuie sa ne inscriem deja ptr mai incolo la cursurile alea de respirat, parca lamaze le zice, si aici au cateva care te invata cum sa alaptezi si sa schimbi scutece si chestii din astea. La voi in Romania sunt asa ceva? Ca aici stiu ca trebuie, mai ales alea de schimbat scutece si alaptat, cum multe fete nu isi au parintii sau rudele aproape ca sa le invete......si au ei tot felul de support groups, de ex. cum sa iti inveti copilu mai mare sa isi accepte fratiorul, sau ptr mamici singure si asa mai departe.
Miere, eu ma gandeam sa ma duc la YWCA ca au acolo cursuri de aquarobics( nu stiu daca toate ywca le au) si am auzit ca sunt si niste casete cu exercitii ce le poti face acasa special ptr gravide...o sa caut pe netflix.
Au tot vorbit fetele astea de shaorma si tare mi-a ramas in minte...aici nu am mancat shaorma asa de buna ca in romania sau rusia..
crisss18+